Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca son zamanlarda ben odaları kirlenmeye başlamıştım en uygun ve konulup anlamayacağı için direkt çözüm yöntemiBenim de aynısını ana olacak hatun yapıyordu çekmecede yerler değişiyordu, kapı dinleniyordu,çamaşırlar toplanıp makineye atılıyordu,gardrop yerleşiyordu yatakçarşafına kadar yarında bunu sereriz diyordu falan derken şu an mahkemeliğiz.![]()
Yatak odasinin anahtari yok mu kilitleyinBi kac kere soyledim yatak odama girilmesinden falan nefret ediyorum diye laf arasinda. Suratta yapıyorum ama sanırım yüzüne demeliyim yada esime
Buzdolabini acsa cokta problem degil sonuctada islere yardim ediyorsa mutfak toplanirken zaten dolap aciliyor ama yatak odasi gercekten olmamalikapıyı kapatın bence kapalı kapıyı çat dıye acıp gırebılır mı??Eger gırersede masuz özel şeylerınızı gorebılecegı yerlere bırakın utansın.Belki pişkindir sorar bunlar ne dıye soylersın ozel mahrem eşyalarımız malum burası yatakodamız dersin.Buzdolabına gelınce eltim evıme ılk geldıgınde de cok rahat acıp kapatmıstı ben de yargılamıstım(cocugun sütünü falan koyuyordu sureklı) dedim kendı rahat sanırım ben bıraz cekıngenım (cunku baskasının buzdolabını acılmaz)dıye ogretılmıstım.Onun yapısıyla alakalı diye düşündüm ozaman.Üstünde durmadım.Yetıstırılme tarzında bu görgü öğretilmemiştir muhtemelen görümcenizin de.Ya da kardeşimin evi diye düşündüğünden kendi evi gibi fazla sahıplenmıs .Evınızın sıze aıt ozel oldugunu görümcenize hissettırın bence
Sizinde gorumcede bayagi yuzsuzmus desem ayip olcak ama oyleymis insan kendi kiz kardesinin kazagini dikemez sormadan valla bu rahatlik pes dogrusubenim görümcem dolabimi açıp kendisine kazak seçmiş, üstüne üstlük kazagimin önünü açık bulmuş dikmiş..
yaşadığım şoku anlatamam
tepki veremedim..
2 gün sonra kazagimi dikişi sökerek gözüne soktum..heralde dedim en ii cvp bu.
Havluyu falan hazırla banyoya koy sendeZaten dupleks evim. Bilerek böyle istedim orayada çıkıyor ama kitlemeyide deneyim. Bu sefer çocuğu banyoya girince havlu için actoracak![]()
Yok artık ya , bencede iyi yapmışsınız gözünün önünde sökerek, bidaha tekrarladı mı pekibenim görümcem dolabimi açıp kendisine kazak seçmiş, üstüne üstlük kazagimin önünü açık bulmuş dikmiş..
yaşadığım şoku anlatamam
tepki veremedim..
2 gün sonra kazagimi dikişi sökerek gözüne soktum..heralde dedim en ii cvp bu.
Yok artık ya , bencede iyi yapmışsınız gözünün önünde sökerek, bidaha tekrarladı mı peki
Sizinde gorumcede bayagi yuzsuzmus desem ayip olcak ama oyleymis insan kendi kiz kardesinin kazagini dikemez sormadan valla bu rahatlik pes dogrusu
Yemin ederim çok mantıklıKapiyi kilitleyin sorarsa ilac sıktım bocek vardi deyin.
Niye sizin evde duş aldırıyor çocuğa her geldiğinde mi aldırıyorArkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var
Burdan çok şey öğreniyorum ya baştan önlemleri almam lazımo dönem çalışıyordum ben işteyken yapmis simdi geldiğinde hususi odamin kapısı kapalıdır sürekli..
oda ayri bi mesaj![]()
Sorun sizde değil tabi ki, görgü ve saygı diye bir şey var. Orası sizin özel alanınız.Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var