Yatak Odası Dekorasyonu yatak ölçüsü

sarihperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.605
762
73
İstanbul
kızlar yatak için ölçüde kararsısız daha doğrusu fikir ayrılığımız var:)eşim 160a 2 yeter bize diyor bende 180e 2 alalım diyorum özellikle 160 yatak kullanan arkadaşlar yatak yetiyor mu gerçekten:)180 kullananlarda ohh iyiki almışım diyor mu?şöyle de bir durum var ben önceden nevresim almıştım onlarda 180lik yatağa olmazmış yani çarşafları mesela büyük boy nevresim takımı bulmak çeşit bulmak zor bir şey midir?
birde yatak olarak yatsan almayı düşünüyoruz kullanan var mı memnunluk açısından,bazayıda ordan alabiliriz ama çok pahalı oluyor..yastıkları bile 390 lira bir tanesi..

Biz yataş seçtik oldukça memnunuz o kadar rahat ve uyumamıza yardımcı ki 160*200 standartı bizde öyle tercih ettik yatak odası takımımızı da öyle almıştık genelde nevresimler de öyle oluyor zaten şahsen bize yetiyor ufak tefeğiz daha büyüğüne gerek yok çiftler zaten çok ayrı yerlerde duramazlar ortada buluşulur

teşekkür ederim:)yataşa ne kadar para verdiniz?birde hayırlı olsun atandın mı

teşekkür ederim:)yataşa ne kadar para verdiniz?birde hayırlı olsun atandın mı

Canım beni başka üyeyle karıştırdın sanırım atanma gibi bir durumum yok1400 TL civarında verdik duchess modeli öneririm acayip rahat bir yatak ne çok yumuşak ne sert

Canım beni başka üyeyle karıştırdın sanırım atanma gibi bir durumum yok1400 TL civarında verdik duchess modeli öneririm acayip rahat bir yatak ne çok yumuşak ne sert
olabilir kusura bakma:)yatsan düşünüyorum aslında ama dediğin yatağa da bakıcam ,peki yatak odasını salon ve yemek odası takımını nerden aldın tavsiyeye ihtiyacım var açıkçası

olabilir kusura bakma:)yatsan düşünüyorum aslında ama dediğin yatağa da bakıcam ,peki yatak odasını salon ve yemek odası takımını nerden aldın tavsiyeye ihtiyacım var açıkçası

Yatsan pahalı geldi bana yatsan ve işbir yatakları da öneriliyor çok tabi aynı konforu yataşta da buldum açıkcası kesinlikle yataş öneririm Yatak odasını ve salonu Doğtaştan aldık çok şükür 4 ay oldu henüz kullanalı ama çok iyiler köşesi çok rahat her gelen ona bayılıyorDoğtaş dışında bütçen yetiyorsan Saloni, Lazzoni öneririm ekstradan Doğtaş gibi aynı fiyatlara Teleset ve Enzahome öneririmYemek odası almadım ben tv sehpası ve yemek masası aldım sadece onlar da farklı farklı yerlerden daha ucuza mal ettim

aynı kafadayız kaliteli olmasından yanayım bende düşündüğüm markalar doğtaşikelebek ve enza bir kişi lazzoni iyi demişti vee ucuzzz demiştii.. geçen sene baktığımda pahalıydı ama dedim belki ben yanlış hatırlıyorumdur dün gittik lazzoniye bir yatak odası takımına ben doğtaştan tüm evi alıyorum nerdeyse yani beni çok aşan bir marka lazzoni ve de çok acayip bir model farkı ya da rahatlık açısından wow dedirticek bir üründe göremedim ben lazzonide..doğtaşın hangi modeli canım söyleyebilir misin?teleseti hiç duymadım ankarada da görmedim hiç..birde gardolabın sürgülü mü kapaklı mı ben kapaklı istiyorum ama doğtaşta nerdeyse hiç yok ve birde doğtaşta ödemeyi nasıl yaptınız bir sorun oldu mu çok şikayet var doğtaşın ürün teslimi ve sonrasıyla ilgili

Lazzoni pahalı bir marka dediğin gibi bir dolabı koca bir takım alır yaniTeleset vardır muhakkak int.sitesinden mağazalarına bak o şekilde de bulabilirsin canımBenim çeyiz topiğimde de bütün aldığım modeller mevcut Doğtaşın Line yatak odası takımını aldık köşe olarak Lucca tercih ettik Dolabım sürgülü çok memnunum yer de kaplamıyor en azından kapaklılar için yer olacak ki geri açabilesinKöşe mağazada gördüğümüzden daha sert geldi üst kısımları daha da şişirilmişti ama böyle daha geç söner daha iyi diye söylemedik bileBiz düğünden 8 ay önce falan almıştık 7 ay içinde ödedik bitirdik çok şükür elden taksitle ödedik onlar makbuz verdiler her defasında tamamen kapatınca getirdiler eşyalarımızı tesliminde falan bir sıkıntı da yaşamadık

çok teşekkür ederim canım bakıcam şimdi çeyizlerine:)biz nakit alıcaz inşallah indirim yaparlar mı direkt nakit olunca tabi ben yarısını önce kalanı da ürün geldiğind eödemek istiyorum çünkü onlar bana güvenmiyor ben onlara hiç güvenmiyorum teslim tarihi çok sarkabiliyor ya da sözleşmeye madde koydurucam para iadesi şeklinde

Nakitte tabi ki güzel indirimler olabilir şu sıralar Ekim-Kasım gibi en geç Aralıkta almanızı öneririm yeni yıl fiyatları değişecektirO şekilde de olabilir bu mağazaya markaya bağlı bize ne zaman isterseniz geri kalanını kapatabilirsiniz dediler ama tamamen kapatmadan ürünleri getirmediler kapattık 2 haftaya kadar geldi zaten şu tarihte gelecek dediler o şekilde de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…