Yataklar ayrma:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zamannn

Ziyaretçi
son gelişmeler ogün akşamı yani cuma akşamı sarj makinemi bulamadım onu aradım sen mi götürdün diye yok dedi uykusuz olduğum için uyudum erkenden dünde bekledim hiç bişey olmamış gibi oturdum sarj makineme geldi konu nasıl yok olur falan dedim yok sen atmışındır onu biyere falan eminim yani kesin konuşunca oda lafı değiştirdi konu başak yere geldi ama okadar kırgın ve üzügünümki dayanamyıp aynı odada uyumayalım dedim nerden çıktı dedi zaten sürekli şikayet ediyorsun yok uyurken sarılıyotsun konuşuosun beni izliosun vsss sende rahat uyu bende uyuyim dedim hem bilen bilir cinsel anlamda hiç bana yaklaşmıyor ve aynı yatakta yatmak zor gelio bana canın cehenneme nerde istiyorsan orda zıbar peki dedim kanepede uyumay karar verdm git yatak odasında yat dedi yok dedim senin ora ben burda uyuycam tepemde durdu biraz sonra gitti yatti ben yineuyuyamdım mafoldumben napiyim 3aydır hiç yaklaşma yok ve ben normalde bakımlıyım ma 3ayda yaklaşsın diye sahada çokbaktım kendime yokk bişey mafoldumben

Alakasız bir sebebten asıl sebebe gelmiş mevzu aslında böyle bir sorun hissettiğinizde 3 ay beklemek içinize atıp sürekli bekleyiş içine girmek yerine daha erken davranıp konuşabilirdiniz.

konuştum canım sürekli hep hsva soğuksa onu hava sıckasa sıckalığı bahane ettş yorgunum dedi.. ve bide sürkli şikayet ediyor niye bana uyurken sarılıyorsun vsss uyuymıyorum diye mafoldumben

cnm ona senin bir kadın oldugunu cinsel ve manevi anlamda ihtiyaçların oldugunu söyle..kadından beklerler ama bir erkeğinde görevleri arasındadır bu..tatlı bi sarılış bile bir bayanı tüm gün mutlu etmeye yeter..
birde benim eşimle uyguladığımız bi formul var ne yaşanırsa yaşansın..çıglık çığlığa kavgada etsem onla(ki sinirlenince ben bagırırm oda sakinleşmemi bekler) yataga asla küs girmeyiz..ikimiznde yatagı erketme lüxü yoktur..sende öyle yap cnm..biraz daha konuşmayı dene..ve inatla yatagını terketme!

terk ettim bile mafoldumben kendime güvenimi geri kazarınım inşallah en yakın zamanda

konuştum canım sürekli hep hsva soğuksa onu hava sıckasa sıckalığı bahane ettş yorgunum dedi.. ve bide sürkli şikayet ediyor niye bana uyurken sarılıyorsun vsss uyuymıyorum diye mafoldumben

Canım eşin sana bahaneler üretiyorsa sende onun bu tavrının sana nasıl hissettirdiğinden bahsederek biraz olsun ben ne yapıyorum demesini sağlayabilirsin.

Bu bahanelerin dışında elbet başka bir sorunu vardır psikolojik veya biyolojik olarak her şey olabilir sonuçta tahmin etmesi güç ancak kendisi açıklayabilir ne hissettiğini.

Ayrıca kendini ifade etmek isterken yüksek ses ve tartışma babında bir konuşma yaparsan inan hiç bir değeri kalmayacaktır. Sakin dertleşiyormuş gibi sonuçta her insanın bir iç dünyası var ve bunu kelimelere dökmek oldukça zordur. Bunu başarabilirsen eminim ki biraz olsun seni anlar.

canım evlendimizden beri böyle ilk aylar daha iyiyidi biraz ama 3aydır hiç umursamıyor ve bunu güzel bi dille kaç kere konuştum ama o hep başka şeyler çıkarıp konuyu dağıttı yada bana sataışıp susturdu örnek uyurken niye sarılıyorsun sabah beni niye izliyorsun gibi mafoldumben kendime güvenimi kaybettim....

sarılmayıp napıcakmışın ayol.niye evlenmiş o zaman.
canım konuşmayla onla bunla olmuyosa niye doktora gitmiyo.Allah yardımcın olsun canım.resmen sinir savaşı bu.adam eksiğini de kabul etmiyo.napıcaksın ya.hayırlısı olsun hakıında:1shok:

yüzünebile vurmadımki kötü etkilenmesin diye :sinifsinif: yine ben kötüyüm onun için bilmiyorum napıcağım...

Canım muhakakk ki bunun bu hale gelmesinin bir ana sebebi vardır.Ben açıkçası başta kimin kime ne dediğini de anlayamadım.Yani sadece yatak ayırma sorunu değil,onun dışında gergin bir iletişim de var gibi aranızda.Bazı durumlar,bazı konuşma şekli ya da aile içi davranış b içimleri erkekleri çok etkileyebilir.Asla haklı demiyorum fakat bu buraya dayanmışsa bunun bir davranışsal öncesi vardır diye düşünüyorum.
Bu yüzden uzun uzun ve ayrıntılı konuşabileceğiniz objektif biri gerekli diye düşünüyorum..

canım ben çok sakinimdir eşim hararetli tartışmalarımızda bile hep altan alan suan benimdir hiç onu kırıcak bieşy demedim o tamtersi sürekli eleştirir beni niye şunu öyle yapmadın niye 10dk geç geldin vsss ...

eskiler derki ne olursa olsun yatakları ayırmayın..
şeytan girermiş araya..
fitne girermiş...
ben kavgada edilse yatakların ayrılmasına karşıyım...

surat asmıyorumki hep noulrsao slun güleryüzlüyüm anca yaşayan anlarhalimi... annesigi laradı şimdi nasıslın diye iyiyiz dedim mafoldumben

canım yhaa inanki çok üzüldüm durumunaa .. allaım yardımcın olsun inş. herşey yoluna girer..

surat asmıyorumki hep noulrsao slun güleryüzlüyüm anca yaşayan anlarhalimi... annesigi laradı şimdi nasıslın diye iyiyiz dedim mafoldumben

ne yaparsa yapsın güleryüzlü davranıyorsan
umrunda olmaz ki zaten
nasılsa sen her şeyi alttan alıyorsun
nasılsa hep unutuyorsun
tavrını koy bıraz ama
tavır koymak yatak ayırmak değildir bence

bende artık öyle yapıcağım aynı odada olsak o yokmuş gibi davranıcağım inanın psikolojim mahfoldu

çok teşekkür ederim mutlaka deniyceğim...

canım kaç kere konuştum konu hep başak yöne gitti nedesem napsam yaranamıyorum mafoldumben

Canım eşin seni sevmiyor..Görebilirsin artık bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…