Yataklar ayrma:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya cinsel ya psikolojik problemi var.. bi ihtimal de hataında başka biris olabilir ki ne sarılıyorsun gibi absürd laflar etsin..

Cinsellik konusunu bilemeyeceğim ama yatarken sarılma konusunda bir şeyler söylemek istiyorum.. Ben insanlarla çok fazla temas edemeyen biriyim ve asla bir başkası bana dokunurken ya da sarılırken uyuyamıyorum.. Bu benim onu sevmediğim anlamına gelmiyor elbette.. Eşiniz de rahatsız oluyor olabilir.. Bunu onunla konuşun..

ben de temas ederek hiç uyuyamam.. öyle ahtapot gibi sarılınca boğulacak gibi olurum, hele de şu yaz sıcaklarında.. ama sarılmazsam elini tutarım veya ayağım temas eder veyasırt sırta dokunarak uyuruz sevgilimle.. ama kalkıp "uff ne sarılıyosun uyuyamıyorum" demem.. eğer bunu bu şekilde sölüosam bi yerde bi sorun vardır demektir..

karı koca arasında ne geçerse geçsin yataklarayrılmamalı diye düşünüyorum...sonra bu alışkanlık haline gelir,araya soğukluk girer..

esinin belki bir problemi falan vardir.fazla takma kafana.kizdigini bence belli et.kirildigini bir sey yokmus gibi davranirsan senin icin üzülür.sonunda esin.kousmayi dene .iyi sanslar

bizdede aynı dert 2 gundur var. o kızımın odasında yatıyor kızımla bende yatak odamda. çıldırmak üzereyım ama bellı etmıyorum. ama bizim sorunumuz farklı. son günlerde birbirimize katlanamaz hale geldık. sevgide bitiyor artık. :çok üzgünüm: off of neyse umarım sızın soruna bı care bulunur.

eşlerin birbirine sarılarak yatmasında ne gibi bir sakınca var ki. bizde yatarken ya eşim sarılır yada ben. bu çok güzel bir duygu. yatakları ayırmanız hiç iyi olmamış arada soğukluk varsa dahada ilerleyebilir. sonrasında kavgalar çoğalır. çiftler için alttan almaları gereken bir sürü olaylar yaşanır. durumu düzeltme yoluna gitmeniz daha iyi olur bence.

senin zaten bu adamla başka sorunlarında vardı hatırladığım kadarıyla
iş iyice çıkmış çığırından...allah yardımcın olsun
ne yapmayı düşünüyorsun peki?

ne biçim bişet

Son düzenleyen: Moderatör:
dün yine küçük odaya yatağimi hazırladım uykusuzluktan hemen uyumuşum... kalktığımda odamın kapsı açıktı kontrol etmiş sanırım neyse rabbimbüyük buna inanıyorum...

sen bence bu herifi terket
belki aklı başına gelir kaybedince

offf dün geldi uyanıktım hiç konuşmadık bende geçtim yattım....

slm. benim 23 günlük bi evliliğim oldu ve bu 23 gün boyunca sadece 6 gece aynı odada uyuduk onun haricinde benimle aynı odada uyumuyordu. (bu gerçekten çok acı bir olay, ne hissettiğini anlıyorum) ama arada bi fark var bizim yatakları o ayırdı sizinkini ise sen ayırmışsın. daha önceki yazılarını okumadım meseleyi tam bilmiyorum ama eğer ayrılığa niyetin yoksa git yatağına ve bir daha da asla o yataktan başka bir yerde uyuma, sarılmanı istemiyorsa sarılma (ben kocamla aynı yatakta yattığımda zaten sarılma falan yoktu ve sırtlarımızı dönüp uyuduk ve ben elim bile ona değince o kadar mutlu oluyordum ki... gerçi sonunda beni terk etti ama olsun) demek istediğim yatağından başka bir yerde uyuma, yok eğer o uyumak istiyorsa başka bir yerde ısrar etme, çünkü ısrarın gerçekten bir faydası yok. hatta olayları daha kötüye götürüyor.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN... SEVGıYLE KAL.

arkadaşım ne olursa olsun ben yatakların ayrılmasına karşıyım. biz de eşimle çok sorunlar yaşadık, aylar önce bazılarını burada paylaşmıştım. günlerce benimle konuşmamasına rağmen yinede yatağımı terketmezdim. hatta evden bile kovmuştu. elim ayağım değse iterdi dokunmamı istemezdi. ayrı yerlerde uyuduğunuz sürece aranıza daha da soğukluk girecek ve hiçbir şeyin geri dönüşü olmayacak. biraz daha sabredin eminim herşey yoluna girecektir.

Başıma elamısın sen ya .
Bi git sülük gibi yapıştın bi rahat ver ya......
İstediğimi yazarım sanane ..
Yemiyorsun içmiyorsun ne yazdığımı mı gözetliyorsun bi huzur ver şaka gibi olan sensin.....
Ben ömür boyu hrkez beni sevecek mi dedim?Hem nerede ölümcül bir hastalığa yakalanmış birine ne demişim ne demişim söyle......
Bana bak uzak dur benden sataşıp durma bana sıkıldım senden....İ
stediğim yorumu yapmakta özgürüm karışma bana...

neden bu duruma geldiniz onu anlayamadım..eğer bu duruma geldiyseniz büyük sorunlar var ve alarmlar çalıyo demektir..bişeyler yapmaya ve beraberce çözmeye çalışın bence..

umarım herşey düzelir evlilikte böyle iniş çıkışlar olabilir
bende arkadaşlara katılıyorum yatağınızı ayırmanız iyi olmamış bu dahada soğumanıza yol açabilir
herşey gönlünüzce olsun

akidem arkadaşım yorum yapmayım dedim ama kullandığınız uslüp hiç hoşuma gitmedi
ayrıca evlilikte her sorun olduğunda hemen sevginin bittiği gelmemeli akla
daha yapıcı olamılıyız değilmi

akşam temzilik yaptım bitirdim oturdum işte sigara içiyim diye yanıma geldi havadan sudan konuştuk iyiydik ben yatıyım dedim yatağında yatdedi yatmıcağım hep şikayet ediyorsun dedim etmicem yatağındayat dedi söz mü söz dedi peki dedim yatmaya gdiyordum çağırdı şurayı şöyle miyapsak vss olabilir falan derken yakınlaştık birlikte duşa girdik final odlu inşallah hep böylegidier....

bir sürü sorununuz var neden bir terapiste gitmiyorsunuz..
ya da neden yıllarınızı böyle bir adamla heba edeceksiniz.. bazen hayatta birşeyleri zorlamamak gerektiğine inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…