Yatakları ayırdım konuşmuyoruz

Bu nasıl bir fantazi arkadaş.Isırmak,vurmak ne yaaa.Resmen suyu çıkmış şakanın.Kavgaya dönüşmüş.

Cok abartmissiniz ya hu, yataklari ayirmak ne demek? Buyuk kavga bile etsek esim salonda yatirmaz beni...hele boyle bir sebepten. Bence uzatmayin.

Fazla uzatmayın yatakları ayırmaya kadar gitmişsiniz zamanı uzatırsanız araya daha çok soğukluk girer ama olay çözülünce uygun bi dille anlatın bence el şakası yapmayın o da eksik kalsın

aslinda ikinizde birbirinize icten ice kiziyorsunuz tahammulunuz kalmamis..sakada sinir etme can yakma durumlarina bu yuzden gecmissiniz..

Hadi şakalaştiniz anladikta niye kavga edip küsüyorsunuz.
Gercekten şaka gibisiniz ikinizde.

:KK57:Nasıl böyle bir sonuca varsınız anlayamadım :ukala:
Yatak ayırmak çok yanlış :stop:
Oturun konuşun sakin kafayla :stop:

İkiniz de dellenmissiniz. Bu nasil sevgi gostergesi biri isirir biri dover hey Allahim

İyi akşamlar kızlar cok sinirliyim içimi dökmek istiyorum.dün gece yatmadan önce eşimin yanına gittim öpiyim yatiim diye. Çalışan bir bayanım erken yatıyorum.böyle ısırmaya calıstı canım acıdı. Bende aynısını ona yaptım felan derken tamm hadi git basımdan dedi bende öpmeden gitmem derken tekrar gıcıklık yaptı ben ona o bana derken tadı kaçtı vurdu canım cok acıdı bende ona vurdum geri cok hızlı vurdu bende ittim senin yanına geleni de felan filan saydırdım geri itti beni benim sinir tepeme cıktı itmeye basladım vur hadi vur diye bağırdım döv dedim bağırdım kocaman bir kavga oldu hakaret etmeye basladı salaktı gerizekalıydı.konusma benimle dedim senin yatağına gelmicem lanet olsun seni tanıdığım güne dedim. Koltuğa yattım oda bende salonda yatıcam getmecem yataga dedi yattık uyuduk ben cok agladım bi saat sonra kaldırdım onu geri giti yataga işten geldi konısmadık yüzüne bile bakmadım cok canım sıkkın sizce suclumuym ben napim
nasıl bir şaka anlayışıysa artık

Benim eşimde beni sürekli ısırırdı canımda yanardı ama ben sevdiği için yaptığını biliyodum sadece cilve yaparak kızıyodum senin tepkin çol saçma olmuş

Okusana Allah aşkına çok komik benim icim icime sigmaz 10 aylik evliyiz Allahim şükür ayrı yattigimiz gün olmadi:D

Yatak ayirmanin evlilige ciddi zararlar verecegini dusunuyorum ve boyle basit bi sakalasmadan dolayi evliliginze zarar vermeyin derim. Konusun gonlunu alin küstügünüze degmez basit bi olay. Benim de annem yapar bana aciyan yerlerme bile bile vurur bagrsam da yine de gulerim kirilmasn dye ben de onu isiririm :)

Back
X