- 13 Aralık 2013
- 524
- 286
- 123
- 35
- Konu Sahibi Mina sevde
Bu nasıl bir fantazi arkadaş.Isırmak,vurmak ne yaaa.Resmen suyu çıkmış şakanın.Kavgaya dönüşmüş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle şakalaşılır mı canım, ayı yavrusunu sever gibi.
Arada uçan tekme filan da atsaydınız.
İkiniz de abartmışsınız.
Ne kadar süredir evlisiniz?
Absürd komedi filmi senaryosu gibiBir fantazinin arbedeye donusmesi...
nasıl bir şaka anlayışıysa artıkİyi akşamlar kızlar cok sinirliyim içimi dökmek istiyorum.dün gece yatmadan önce eşimin yanına gittim öpiyim yatiim diye. Çalışan bir bayanım erken yatıyorum.böyle ısırmaya calıstı canım acıdı. Bende aynısını ona yaptım felan derken tamm hadi git basımdan dedi bende öpmeden gitmem derken tekrar gıcıklık yaptı ben ona o bana derken tadı kaçtı vurdu canım cok acıdı bende ona vurdum geri cok hızlı vurdu bende ittim senin yanına geleni de felan filan saydırdım geri itti beni benim sinir tepeme cıktı itmeye basladım vur hadi vur diye bağırdım döv dedim bağırdım kocaman bir kavga oldu hakaret etmeye basladı salaktı gerizekalıydı.konusma benimle dedim senin yatağına gelmicem lanet olsun seni tanıdığım güne dedim. Koltuğa yattım oda bende salonda yatıcam getmecem yataga dedi yattık uyuduk ben cok agladım bi saat sonra kaldırdım onu geri giti yataga işten geldi konısmadık yüzüne bile bakmadım cok canım sıkkın sizce suclumuym ben napim
Böyle şakalaşılır mı canım, ayı yavrusunu sever gibi.
Arada uçan tekme filan da atsaydınız.
İkiniz de abartmışsınız.
Ne kadar süredir evlisiniz?