yataklarımız....

mabel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
954
1.498
158
Muğla
arkadaşlar merhaba
evım evim köşesini zevkle takip ediyorum ve nevresım takımlarımızla ilgili bir başlık olmadığını gördüm.Ben nevresimlere,kumaşlara,yastıklara çok düşkünümdür o yüzden değiştirip kullanmayı kombin yapmayı çok seviyorum,benim gibi kimse varsa yataklarımızın fotoğrafını paylaşalım mı?
Bakalım nasıl nevresimler aldık & diktik & ördük?

Ben de bayilirim nevresimlere, yatak ortulerine:KK68:
Ben varim , bugun kullandigim nevresimi cekip aksama paylasirim:KK73:

arkadaşlar merhaba
evım evim köşesini zevkle takip ediyorum ve nevresım takımlarımızla ilgili bir başlık olmadığını gördüm.Ben nevresimlere,kumaşlara,yastıklara çok düşkünümdür o yüzden değiştirip kullanmayı kombin yapmayı çok seviyorum,benim gibi kimse varsa yataklarımızın fotoğrafını paylaşalım mı?
Bakalım nasıl nevresimler aldık & diktik & ördük?
mutfak eşyalarından sonra tekstil malzemelerine para harcarım

Ben baslayayim bugun benim nevresimim boyle...pikenin kumasi o kadar ince ki benim gibi deli yatan biri sabaha bu hale getiriyor:)yine de inceligi bu mevsim icin ideal..

Eklentiler

• PhotoGrid_1411487941288.webp
    PhotoGrid_1411487941288.webp
    85 KB · Görüntüleme: 1.799
  • PhotoGrid_1411487925066.webp
    PhotoGrid_1411487925066.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 1.826
mutfak eşyalarından sonra tekstil malzemelerine para harcarım
Ben de mutfak esyalarina bayiliyorum ama malum mutgak dolabi dedigimiz sey kisitli alan tabak bardakta kirmiyorum ki yenisini alayim:) amaaa yinede cok sirin esyalarim var olmazsa nunda konusunju acip paylasabiliriz:)

Ben de mutfak esyalarina bayiliyorum ama malum mutgak dolabi dedigimiz sey kisitli alan tabak bardakta kirmiyorum ki yenisini alayim:) amaaa yinede cok sirin esyalarim var olmazsa nunda konusunju acip paylasabiliriz:)
evet bencede harika olur konunuz takibindeyim:KK19::KK19::KK19:

Ben baslayayim bugun benim nevresimim boyle...pikenin kumasi o kadar ince ki benim gibi deli yatan biri sabaha bu hale getiriyor:)yine de inceligi bu mevsim icin ideal..
Artık pike dönemi kapanıyor yavaş yavaş:KK48:
Bi de kırışmasalar çok güzel olcak di mi:KK53:

evet yaz mevsimi için ideal incelikte sizinde çok güzelmiş bayıldım:nazar:

keşke benimde telefonum foto çekseydi bende resim yüklemeyi çok istedim off yaaaaaaaa:KK53::KK53::KK53:

Evet ya bu birde acaip ince o yuzden iyice kirisiyor.ama zeytin yesili cok seviyorum.buralar oyle sicak ki canim suan evde klima calisiyor:)
Oo super valla, ben iki uc gecedir battaniye aliyorum ustume.
Zeytin yesili cok sakin bi renk zaten, severim ben de. Hem degisik duruyor.
Ne taraflardasin sen oyle sicak sicak?:KK8:

Back
X