- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aaynen aslinda bugun uyku setinin takimlarini yikadim smdi acaba hazir yikanmiskeb yorgai cikarsam diom ? :)Ben kafama gore takiliyomcanim o an ne isterse onu kullanirim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaynen aslinda bugun uyku setinin takimlarini yikadim smdi acaba hazir yikanmiskeb yorgai cikarsam diom ? :)Ben kafama gore takiliyomcanim o an ne isterse onu kullanirim
![]()
Ben yorgan olarak uyku setinin yorganini kullaniyorum. Bi tane saten yorgan var durmuyor nevresimin icindeAaynen aslinda bugun uyku setinin takimlarini yikadim smdi acaba hazir yikanmiskeb yorgai cikarsam diom ? :)
Benimde saten yorganlarim.cok var annem koymus masallah bi tanede ince yazlik yprganim vardi her nevresime uyum saglamiyordu bende yeni silikonlu yorganlar varya beyaz kare kare adini unutum ondan aldim kendime tactan cok guzelBen yorgan olarak uyku setinin yorganini kullaniyorum. Bi tane saten yorgan var durmuyor nevresimin icindekayip kayip duruyor
Cok soguk oluyorsa cikar yorganini, ben cok usuyom valla![]()
Cok soguk olmazsa uyku seti yeter benceBenimde saten yorganlarim.cok var annem koymus masallah bi tanede ince yazlik yprganim vardi her nevresime uyum saglamiyordu bende yeni silikonlu yorganlar varya beyaz kare kare adini unutum ondan aldim kendime tactan cok guzel
saten yorganlari misafrlere koydym nevresmlere gecirene kadar canm ckti o ayri ama bi saat kadr ugrasmisimdir :-/
Uyku setinin yprganida yeteri kadar isitiyor ama hani ha sindi ha bayramdan sonra yorgan cikcak sonucta die dusunuyorum sen nedersin?
O zaman birazdaha bekliuim vnmCok soguk olmazsa uyku seti yeter benceusuyosan cikarabilirsin normal yorganini. Ben zaten her halukarda bi de battaniye seriyorum altima
![]()
bende öyle yapıcamBen kafama gore takiliyomcanim o an ne isterse onu kullanirim
![]()
ben de böyle her birini değişik kombinlemeyi severim. takım olmayınca daha bi hoş duruyo sanki? eline sağlık.Ben baslayayim bugun benim nevresimim boyle...pikenin kumasi o kadar ince ki benim gibi deli yatan biri sabaha bu hale getiriyor:)yine de inceligi bu mevsim icin ideal..
Begendim canim cok sik gule gule kullanEki Görüntüle 1259315 yeni aldığım uyku setimm nasıl kızlarr..
aynen valla haftada bir kez değiştirmek isterr...Aynen pek zevkli bi is degil katiliyorum
Foto icin degistirmiyom canimbenim takintim da bu, 3-4 gun gecince nevresim kirleniyor gibi geliyor bana, kokuyor sanki ondan degistiriyorum
Eki Görüntüle 1263040
bende artik yorgnaa gectim ilk nevresimimi serdim :)
uzun ugraslar sonucu yuklrdim sonunda
nesi burus burus kiz :)Buruş buruş kıııız.
Şaka maka yorgan dönemi geldi. Ben de eve dönünce yorgan geçireceğim muhtemelen.
VAY ANASINI harikasınız hatunlarrBu da benimki Eki Görüntüle 1271051