Kucagima alip sakinlesince ustune emip uyuyunca birsey olmamistir diye dusundum simdi basinda bekliyorum.Geçmiş olsun
İnşallah bişey olmamıştır
Doktora gitseydiniz uyutmadan içiniz rahat ederdi
Çocuğunuzu yanınıza aldığınızı mı hatırlamıyorsunuz?
Aşırı yorgunluktan olabilir
Biraz dinlenin yardım edecek kimseniz yokmu?
Derin uykuda olsam bir nebze anlayacagim daha yeni yatmistim ve oyle yorgun perisan bir sekilde degil normal keyifli bir sekilde..Çok şükür birşey olmamış bebeğinize. Yorgunluk uykusuzluk olabilir böyle şeyler. Bir keresinde annem gece benim altımı değiştirirken uyuya kalmış. Anlatır hep. Kadın bir uyanmış ben yatıyorum öyle altın açık falan. Şok olmuş o da.
Yatak ince ama altta baza var. Cok az bir yukseklik. Bir gariplik gorursem goturecegim tesekkurler.Düştüğü yükseklik ne kadar?
Bir acile götürmekte fayda var derim, en azından içiniz rahatlar.
Cok tesekkur ederim . Dusmesinden daha cok yataktan alip emzirip kucagimdan yuvarlanirken uyanamamak cok uzdu beni. Geceleri de cok sık kalkan bir cocuk. Surekli diken ustunde olacagim bundan sonraBebekle uğraşmak çok yorucu olabiliyor özellikle bazı günler, birazda hastaysanız, derin uykuda olabilirsiniz.Bir yıl öncesine kadar bebeğim uyandığında bende emzirmek için kalkardım, ertesi gün konusu geçip eşim söylediğinde kalktığımı emzirmeye gittiğimi bile kesinlikle hatırlayamazdım, fazlaca yorgunluktan kaynaklanıyor, bebeğinizde sıkıntı yoksa dert etmeyin, anlık olmuştur, benim bebeğimde bir kez yataktan düşmüştü halinizi anlayabiliyorum, geçmiş olsun.
Canim benim tebessum ettirdin cok tatlisin..canım benım cok gecmıs olsun
cok yorulmussun asırı yorgunluktan hatırlamıyorsun
bak moralını yerıne getırecek rezıl anlarımı anlatayım sana
okadar yorgun ve uykusuzdum kı...
bı an ıcım gecmıs ama hıc hatırlamıyorum ben kendımı ayakta kızı pıspıslıyorum sanıyorum... bır aglama sesı duydum offfff erhaaan al su kızı kollarım koptu bıraz da sen ılgılen ! dedım
ve bı kahkaha sesı
gozumu actım kı ben yataktayım uzattıgım sey yastıgım kız zaten esımın kucagında pıspıslayan o
nasıl ya dedım kendımden emın olamadım
ben ne ara yattım nasıl oldu hatırlamaya calısıyorum gerıye donuyorum yok
bı kere de sey olmustu
kızın aglama sesıne kalktım pıspıspıs dıye bırseyı pıspıslıyorum ama elımın altında tıtrıyor hareket edıyor o sey
bı baktım kı yattıgım yerden esımın gobegını bebek sanıp pıspıslamısım
sanıyorum ben hala dün aksamdayımertesı gun olmus haberım yok
oncekı aksam esım kucagında kızı uyutuyordu yanımızda o gun sanıyorum
hepsı yorgunluktan
Üç yaşında bir bebeğiniz daha varmış, soğuk almışsınızdır belki ama farkında değilsinizdir, o zaman derin uykuya dalabiliyor insan, iki bebekle başetmek gerçekten zor ve farkında olmasanız bile çok yoruluyorsunuz.Üzülmeyin, her zaman olan bir şey değil zaten bu durum, siz genede tebbirli olun, ben o olaydan sonra yatmadan odanın her yerine yastıklar koyarak uyumaya başlamıştım, sizde öyle yapın içiniz rahat eder. Sürekli tetikte olursanızda dinlenemezsiniz, daha çok yorulursunuz.Cok tesekkur ederim . Dusmesinden daha cok yataktan alip emzirip kucagimdan yuvarlanirken uyanamamak cok uzdu beni. Geceleri de cok sık kalkan bir cocuk. Surekli diken ustunde olacagim bundan sonra
tahmın edebılıyorum uzuntunu ve tedırgınlıgınıCanim benim tebessum ettirdin cok tatlisin..
Ben hic boyle seyler yasamadim hani iki kucuk cocukla epey yoruluyorum falan ama cocuklarin gik sesine kalkarim firlarim hemen falan hic basima gelmedi boyle birsey hala etkisini atamadim. Bu hatirlayamamak beni daha cok uzdu resmen cocuk icin tehlikeliyim
Haklisiniz cok tesekkur ederim. Tedbir alacagim bundan sonra bende. Yastik minder vs guzel cozum.Üç yaşında bir bebeğiniz daha varmış, soğuk almışsınızdır belki ama farkında değilsinizdir, o zaman derin uykuya dalabiliyor insan, iki bebekle başetmek gerçekten zor ve farkında olmasanız bile çok yoruluyorsunuz.Üzülmeyin, her zaman olan bir şey değil zaten bu durum, siz genede tebbirli olun, ben o olaydan sonra yatmadan odanın her yerine yastıklar koyarak uyumaya başlamıştım, sizde öyle yapın içiniz rahat eder. Sürekli tetikte olursanızda dinlenemezsiniz, daha çok yorulursunuz.
Yok canim onda uyku sorunu bitti sukur yatar sabah uyanir . 3 yasinda olan kendi odasinda uyuyor kucuk bizimle yatak odasinda park yatakta yatiyor. Buyugun kapisi ortuk oyle ister kendi. Binde bir gece bir sorun olursa kendi uyanip yanimiza geliyor ... bas ucunda suyu var su icip geri yatiyor falan:)tahmın edebılıyorum uzuntunu ve tedırgınlıgını
hıc kendını suclu hıssetme
bırde bırsey sorucam
3 yasında kı kızın uyuyormuydu
kucuk gucu yetmez dıye dusunme benım 3 yasındakı yegenım 1 yasındakı kızıma benzer bırsey yapmıstı kasla goz arasında besıgınden almıstı... kuvvetlı oluyorlar cocuk bu herseyı yapabılır
sen evladını daha ıyı bılırsın boyle heyecanlar yaratırmı kucuk hanım hıc :)
ozaman kesınlıkle dınlenmen sart olmusYok canim onda uyku sorunu bitti sukur yatar sabah uyanir . 3 yasinda olan kendi odasinda uyuyor kucuk bizimle yatak odasinda park yatakta yatiyor. Buyugun kapisi ortuk oyle ister kendi. Binde bir gece bir sorun olursa kendi uyanip yanimiza geliyor ... bas ucunda suyu var su icip geri yatiyor falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?