Aksine banada guvenli geliyor neden nu sekilde dusundunuz?Park yataklar guvenli gelmiyo bana nedense
Uyandi gayet keyifli guluyor . cok tesekkur ederim .. Bebekken dusmede pek sikinti olmuyormus kemikler kaynasmadigi icin. Allah tekrarini yasatmasin sizede..Neden güvenli gelmiyor? Bende de var,pek kullanmıyorum ama ihtiyaç olursa diye tutuyorum elimde,merak ettim:)
Konu sahibi benim bebeğim iki aylıkken beton zemine düşmüştü kanepedenannem ben sebep oldum diye,ağladı durdu zavallım:/ kusmadı ve morarmadı ise bişey yoktur demişlerdi. İnşallah olmamıştır bişey.
Sizin bebeğinize de umarım bişey olmamıştır. Sabah gözlemlerseniz bi hal ve hareketlerini,aşırı bir durgunluk,yavaşlık yoksa sıkıntı yoktur bence.
Geçmişler olsun,olur böyle şeyler
Istemsizce guldum cok tatli anlatmissiniz :)) epey yoruluyorsunuz belli ki.Benim basima iki cocugumda da cok geldi.
Hatta ben usenmeyip obur odadan gidip alip kendi yatagima koyuyormusum ama inanin o sureci hic hatirlamiyorum
Sabah kalkarim oglum yanimda bazende yuvarlanip gider duserdi yataktan.
Gecen gece bi ciglikla uyandim, kizim agliyor.
Bi uyandim oglum yanimda kizimsa dusmus asagi
Uyaninca diyorum ben yine bunlari yanima tasimisim
Yok canim cikamiyor . ciksa bile yataga da cikip yataktan kendini atmis olamazbence park yataktan kendisi çıkıp gelmiştir. denesene.
Onu bende yasamistim . donmuyordu buyuk kiz hic hareket etmezdi. Kanepeye yatirmistim mutfakta yemek yapiyordum. Bi geldim yuzustu dusmus yerde uyuyor :/ :))Benim oğlum henüz hareket edemiyorken misafirlikte ev sahibinin yatağında uyutmuştum... Zaten dönemiyor diye de almamıştım. Sonra acı bir çığlık yerde halı filan da yok ki yer bildiğin beton yüz üstü çakılmış yavrum.... Aklım başımdan gitti , kaptığımız gibi hastaneye , arabaya binince ağlamayı bıraktı , doktora da gülücükler saçtı :) Yüz üstü düştüyse çok panik yapmanıza gerek yok , alın kısmı şu an en sağlam kemik yapısına sahip , arkaya düşse endişelenmek lazımdı dedi. Çok küçük tomografi filan gerek yok ama hastaneden ayrılmayın , bir şeyler yedirip içirin 4 saat sonra tekrar yanıma gelin. Kusarsa hemen gelin dedi... Neyse ki bir şey olmadı , saatlerce hastane bahçesinde beklediğimizle kaldık. Üstelik 3 gün boyunca başında bekledim. İlk gün her bir saatte bir uyandırıyordum kuzumu ... Çok geçmiş olsun , herkesin başına geliyor ne yazık ki...
Bir sikintisi olsa belli etmez miydi?Mutlaka doktora götürün bir tanıdığımın başına aynı durum geldi yüksekliği çok olmayan koltuktan yere düştü bebeği ihmal etmeyin daha bir yaşında bebek götürün doktora
Tesekkur ederim tedbir alacagim..Benimde yirmi aylik kizim kafasinin ustune dustu.Detaya girmiyim ama o aralar cok yorgundum .Yanimda uyutup yatagina koyarim diye dusundum.cocugun cigligiyla ne oldugunu anlayamadim.
.Simdi yattiginin yanina minder koyuyorum .Duse kalka buyuyorlar ama o an da insanin omrunden omur gidiyor.
Cok gecmis olsun.
Tesekkur ederim. Gunduz cocuklar yatincy falan uyumaya calisiyorum ama demekki vucuda yeterli gelmiyor.:/çok çok geçiş olsun.. tamamen yorgunluğun vermiş olduğu bir durum kendinize dikkat etmelisiniz çocuğunuz için. bende çocuğu emzirip yatırıyormuşum geri yatağıma gelince oturarak uyuyormuşum ama birden uyanıp çocuk kucağımda olmayınca şok oluyordum. 1-2 kez geldi başıma ve çok uykusuzdum o aralar gerçekten
Ay cok uzuldumİki hafta önce ben kendim için hastaneye gitmiştim,orada bebegimi doğuran kadın dogum doktoruna gösterdim, hastaneden cikmadan eşim anakucakli bebek arabasını elimden aldı ben arkadan yürüyordum.Esim arabaya bebegi koyarken bebeğim beton zemine düştüArabayla kaldırım arasında ki betondan alıp koşarak acile gittim.Daha doğrusu ben hastane girişine gidip aglayarak yardım istedim.Beni görevliler acile götürdü.Su an bile ağlıyorum.Bir buçuk saat kadar gözlem altında tutulduk, nörologa gösterdiler.Cok şükür su an hicbirseyi yok bebegimin .Size de geçmiş olsun konu sahibi elini ayağını oynatıyorsa bir şeyi yoktur bebeginizin
Gunaydin cok tesekkur ederim.Günaydın.
Geçmişler olsun.
Tesekkurler. Cok mantikliymis yalnizÇok geçmiş olsunn
Merak etme birşey olmamıştır benim oğlumda 2 kez falan düştü. Çok hareketli oluyorlar anlamıyorsun nasıl olduğunu ben çareyi yatağımıza çarşafın içine yorgan dolayıp koyup set yapmakta buldum. Tabii bu durumda baba odadan out
Olsun gece emzirip kucağımdan düşürürüm korkusundan iyidir
Çok üzüldüm , çok geçmiş olsun canım ya :) Ben olsam eşimi parçalardım sanırım sinirler ama kaza bu tabi kim bilir eşinizde ne kadar üzülmüştür :)İki hafta önce ben kendim için hastaneye gitmiştim,orada bebegimi doğuran kadın dogum doktoruna gösterdim, hastaneden cikmadan eşim anakucakli bebek arabasını elimden aldı ben arkadan yürüyordum.Esim arabaya bebegi koyarken bebeğim beton zemine düştüArabayla kaldırım arasında ki betondan alıp koşarak acile gittim.Daha doğrusu ben hastane girişine gidip aglayarak yardım istedim.Beni görevliler acile götürdü.Su an bile ağlıyorum.Bir buçuk saat kadar gözlem altında tutulduk, nörologa gösterdiler.Cok şükür su an hicbirseyi yok bebegimin .Size de geçmiş olsun konu sahibi elini ayağını oynatıyorsa bir şeyi yoktur bebeginizin
Benim kizda da o potonsiyel var, mesela dun gece ben emzirirken bacagimi yastiga bukup kolumun ustunde emziriyorum cocugu . kolumu bacagimi hep atlamis gitmis dusmus. Hissetmemisim bile .Bunların olması için 25 dakika fazla bile. Kızımda düştü o yaşlarda. Olur öyle şeyler.
Gecenin ilk uykusu ağır oluyor. Bende kaç defa çocuğu yanıma alıp emzirip, aldığımı unuttum. Siz o boşluğu doldurun, tedbiri arttırın. Gerçi benim kızım ortamızda yatarken üstümden atlayıp düşmüştü. :)
Ben iki sene boyunca oğlumu yer yatağında yatırdım , annemde vardı eski yataklardan aldım hemen :) Beşiğin üzerinden atlamaya başlayınca kafası üstü çakılacak diye beşiği söktürdüm :)Benim kizda da o potonsiyel var, mesela dun gece ben emzirirken bacagimi yastiga bukup kolumun ustunde emziriyorum cocugu . kolumu bacagimi hep atlamis gitmis dusmus. Hissetmemisim bile .
Direkt yer yatagi olsa keske yatagi kaldirip atasim var #/
Cok teşekkür ederim.Ben kemerini bağla saydım olmazdı diye kendimi sucladim.İnsanin gerçekten ciğeri acıyormus,mahvoldum.Esim de kötü oldu,günlerce bebeğimizin yüzüne bakarken gözleri doldu.Allah kuzucuklarimizi korusunÇok üzüldüm , çok geçmiş olsun canım ya :) Ben olsam eşimi parçalardım sanırım sinirler ama kaza bu tabi kim bilir eşinizde ne kadar üzülmüştür :)
Yatagin sag tarafinda bosluk var oraya yere yatak yapsam geceleri kalkinca orda emzirsem.Ben iki sene boyunca oğlumu yer yatağında yatırdım , annemde vardı eski yataklardan aldım hemen :) Beşiğin üzerinden atlamaya başlayınca kafası üstü çakılacak diye beşiği söktürdüm :)
Soğuk bir yerde yaşıyorsanız usuyebilir çocuk.Ama yatağın altına battaniye serseniz belki sıcak olur bilemedim .Bebeginiz kaç aylikti?Yatagin sag tarafinda bosluk var oraya yere yatak yapsam geceleri kalkinca orda emzirsem.
Gene kalkip uyku sersemi cocugu normal yatakta emzirip uyutmam insallah.
Ama iste beni dusunduren soguk memleket. Sabaha karsi ayazi fena. Alttaki kalorifer yakmiyor yerler soguk . park yatakta yatiyor ama kalin icine yatak aldim park yatagin altina yun hali serdim. Duvar kismini kapattim.
Yerde yatinca usur mu ..
Yazın sorun olmaz da kışın evet üşüyebilir... Halının üzerine bende 3 tane kalın battaniye atıp üzerine yatak koymuştum üşümesin diye gerçi benim oğlum sorunluydu yataktan çıkıp gidip parkenin üzerine yatıyordu , tüm vücudunu da koltuğun altına sokuyordu sadece başı dışarıda kalıyordu. Daha 1 senedir yataktan aşağı inmiyor ki yazın gene ara ara yere kaçıyor :) Ben baza aldım ona alışana kadar da yer yatağı yatağın yanında durdu eğer düşerse üzerine düşsün diye :))Yatagin sag tarafinda bosluk var oraya yere yatak yapsam geceleri kalkinca orda emzirsem.
Gene kalkip uyku sersemi cocugu normal yatakta emzirip uyutmam insallah.
Ama iste beni dusunduren soguk memleket. Sabaha karsi ayazi fena. Alttaki kalorifer yakmiyor yerler soguk . park yatakta yatiyor ama kalin icine yatak aldim park yatagin altina yun hali serdim. Duvar kismini kapattim.
Yerde yatinca usur mu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?