Yataktan düşme

Kolayliklar dilerim cocuk buyutmek zor zanaat, Allah yardimciniz olsun
Ben uykum acilsin diye telefonla ilgileniyorum sallarken vs. O yuzden beyin iyice uyaniyor aklimda kaliyor :)

Anneyiz yoruluyoruz olur boyle seyler
Aksam yemeginden sonra kahve içmeyin
Uyku kalitesini dusurur
Yatagin kenarlarinada yastik battaniye birseyler koyarsaniz en azindan yumuşak inis yapar
Gecmis olsun kuzuya
Uyumadan once ictim hic yapmadigim birsey ondan dolayi mi oldu diye bile dusundum :/

Tesekkur ederim cok sagolun.

Ise yarar bir yorumda bulunamayacagim, bunun icin uzgunum ama gecmis olsun demeden de gecemedim. Umarim onemli bir seyi yoktur.

Benim bebeğim bir gecede 7 defa uyansa oh uyuduk şükür diyordum. Bende çok kollarımı bebeğim var diye boş salladım, çocuk kucağımda zanneder pışpışlar severdim meğer beşiğinde ağlarmış yavrum. Sizde mutlaka yorgunluktan farkında olmadınız, bilinçaltında bebeğiniz olduğu için uykuda bile onunla ilgilenmişsiniz.
Ben bidefasında yorgundumki büyük kızımı kreşe bıraktım ordan arabayla şehirde biraz turladım o ara bebeğim uyumuştu, eve gidip yatağına yatırsam dokunduğum anda uyanacaktı, bende dikkat çekmemek için boş olduğu için mezarlığın parkına çektim arabayı ve saate baktım başımı direksiyona koydum ve anında kaldırdım, tabi ben anında sanıyorum maalesef bana saniyelik gelen zaman tam bir saatmiş, ben o an tam bir saat uyumuşum! Artık nasıl yorgunluk uykusuzluksa

Korkmayın bebek bu düşe kalka büyür yorgunluktan her şey olabilir çok fazla mesafe olmadığını tahmin ediyorum :) kardeşimle oynarken ranzaya koymuştum sağından solundan çıkınca çok gülüyor diye çocuklukya hiç düşer mi diye akıl edememişim 1-1buçuk yaşlarındaydı ranzanın 2.katından düşmüştü şimdi fen lisesine gidiyor :))))

Yaaa gece gece beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün
Eşinizin göbeğine pışpış yapmanıza koptum en çok
Ahaha sizle yaşlanılmaz çok tatlısınız

:)))
Cok guldum buna :)) birsey olmamis olmasina da sevindim 2. Kat epey yuksek olmus:)

Haklisiniz vucut beyin cok yoruluyor.

O uyku epey tatli gelmistir ama :))

Benim icin urkutucu bir durumdu. Cocugu kaldirip emzirip dusurup ustune hatirlamamak. Umarim birdaha tekrari olmaz . epey yiprandim cocuk ic cekiyor korkmus belli.
Zor bir gece..

:)))
Cok guldum buna :)) birsey olmamis olmasina da sevindim 2. Kat epey yuksek olmus:)
Evet ne yazık ki yüksekti, ağladı tabii düşünce hemen aldım yerden kucağıma annem geldi neden ağlıyor diye hiç ses etmedim vallahi korkudan yeni söylüyorum anneme ranzadan düşmüştü diye :))) ranzadan düşüş anı gözümün önüne geldikçe bende gülüyorum ne yalan söyleyim, bi bakıyorum düşen bişey var

Cok tatlisiniz ya..
Kac yasindaydiniz?
3 yasindaki kizim da oyle yapiyor aglatiyor, ben hemen gelince oynuyoz biz anneg baak diyor oyuncak salliyor falan .

Cok tatlisiniz ya..
Kac yasindaydiniz?
3 yasindaki kizim da oyle yapiyor aglatiyor, ben hemen gelince oynuyoz biz anneg baak diyor oyuncak salliyor falan .
25 yaşındayım, bu olay olduğunda 10 falandım :))) teşekkür ederim o sizin tatlılığınız :) biz ablalar kardeşleri severken biraz hor davranabiliyoruz ama sevgiden hep :)))))

Park yataklar guvenli gelmiyo bana nedense
Neden güvenli gelmiyor? Bende de var,pek kullanmıyorum ama ihtiyaç olursa diye tutuyorum elimde,merak ettim:)
Konu sahibi benim bebeğim iki aylıkken beton zemine düşmüştü kanepeden annem ben sebep oldum diye,ağladı durdu zavallım:/ kusmadı ve morarmadı ise bişey yoktur demişlerdi. İnşallah olmamıştır bişey.
Sizin bebeğinize de umarım bişey olmamıştır. Sabah gözlemlerseniz bi hal ve hareketlerini,aşırı bir durgunluk,yavaşlık yoksa sıkıntı yoktur bence.
Geçmişler olsun,olur böyle şeyler

Geçmiş olsun,Rabbim beterinden saklasın.
Benim kızımda aşırı hareketliydi,çok düştü bahsettiğiniz şekilde.
En son yatağın kenarına salondan sandalyeleri üçer,dörder sıralamıştım düşmesin diye.
Yorgunsunuz,bir çocuğunuz daha varmış haliyle hatırlamama durumu normal geldi bana. Uykusuzluk acayip birşey, kızım ufaktı bir gün kalktım sabah telefonumu arıyorum ama yok,evin altını üstüne getirdim,buzdolabına bile baktım (bir kez koymuşum yine uykusuzluktan dolaba telefonu) yok dedim artık pes ettim. Bir baktım telefon cebimdeymiş.
Bir kez arabanın anahtarını bulamadım,oda bebek bezlerinin olduğu minik sepetten çıktı ki neden oraya koydum o anahtarı,nasıl becerdim hala bilmiyorum.
Olabiliyor yani unutkanlık.

Son düzenleme:
Benim basima iki cocugumda da cok geldi.
Hatta ben usenmeyip obur odadan gidip alip kendi yatagima koyuyormusum ama inanin o sureci hic hatirlamiyorum
Sabah kalkarim oglum yanimda bazende yuvarlanip gider duserdi yataktan.
Gecen gece bi ciglikla uyandim, kizim agliyor.
Bi uyandim oglum yanimda kizimsa dusmus asagi
Uyaninca diyorum ben yine bunlari yanima tasimisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…