Kolayliklar dilerim cocuk buyutmek zor zanaat, Allah yardimciniz olsunGecmis olsun
Benim oglum 28 aylik,hala gece gunduz karisik,dun bugun karisik bendemesela dun gece uyandi mi hic yoksa sabaha kadar mi uyudu hatirlamiyorum. Veya kac tane meyve yedi hatirlamiyorum. Dun gece miydi ondan onceki gecelerden biri miydi uyanip yanimiza geldi. Hic biri net degil. Hepsi yorgunluktan. Bunye artik kaldirmiyor.
Sagol canim benim biraz olsun rahatladimozaman kesınlıkle dınlenmen sart olmus
vucudun artık benı rahat bıraaaakk dıyor :)
tum enerjını verıyorsun cocuklara allah esırgesın sızı :)
Uyumadan once ictim hic yapmadigim birsey ondan dolayi mi oldu diye bile dusundum :/Anneyiz yoruluyoruz olur boyle seyler
Aksam yemeginden sonra kahve içmeyin
Uyku kalitesini dusurur
Yatagin kenarlarinada yastik battaniye birseyler koyarsaniz en azindan yumuşak inis yapar
Gecmis olsun kuzuya
Cok tesekkur ederim sagolun..Ise yarar bir yorumda bulunamayacagim, bunun icin uzgunum ama gecmis olsun demeden de gecemedim. Umarim onemli bir seyi yoktur.
canım benım cok gecmıs olsun
cok yorulmussun asırı yorgunluktan hatırlamıyorsun
bak moralını yerıne getırecek rezıl anlarımı anlatayım sana
okadar yorgun ve uykusuzdum kı...
bı an ıcım gecmıs ama hıc hatırlamıyorum ben kendımı ayakta kızı pıspıslıyorum sanıyorum... bır aglama sesı duydum offfff erhaaan al su kızı kollarım koptu bıraz da sen ılgılen ! dedım
ve bı kahkaha sesı
gozumu actım kı ben yataktayım uzattıgım sey yastıgım kız zaten esımın kucagında pıspıslayan o
nasıl ya dedım kendımden emın olamadım
ben ne ara yattım nasıl oldu hatırlamaya calısıyorum gerıye donuyorum yok
bı kere de sey olmustu
kızın aglama sesıne kalktım pıspıspıs dıye bırseyı pıspıslıyorum ama elımın altında tıtrıyor hareket edıyor o sey
bı baktım kı yattıgım yerden esımın gobegını bebek sanıp pıspıslamısım
sanıyorum ben hala dün aksamdayımertesı gun olmus haberım yok
oncekı aksam esım kucagında kızı uyutuyordu yanımızda o gun sanıyorum
hepsı yorgunluktan
Yaaa gece gece beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün
Eşinizin göbeğine pışpış yapmanıza koptum en çok
Ahaha sizle yaşlanılmaz çok tatlısınız
:)))Korkmayın bebek bu düşe kalka büyür yorgunluktan her şey olabilir çok fazla mesafe olmadığını tahmin ediyorum :) kardeşimle oynarken ranzaya koymuştum sağından solundan çıkınca çok gülüyor diye çocuklukya hiç düşer mi diye akıl edememişim1-1buçuk yaşlarındaydı ranzanın 2.katından düşmüştü şimdi fen lisesine gidiyor :))))
Haklisiniz vucut beyin cok yoruluyor.Benim bebeğim bir gecede 7 defa uyansa oh uyuduk şükür diyordum. Bende çok kollarımı bebeğim var diye boş salladım, çocuk kucağımda zanneder pışpışlar severdim meğer beşiğinde ağlarmış yavrum. Sizde mutlaka yorgunluktan farkında olmadınız, bilinçaltında bebeğiniz olduğu için uykuda bile onunla ilgilenmişsiniz.
Ben bidefasında yorgundumki büyük kızımı kreşe bıraktım ordan arabayla şehirde biraz turladım o ara bebeğim uyumuştu, eve gidip yatağına yatırsam dokunduğum anda uyanacaktı, bende dikkat çekmemek için boş olduğu için mezarlığın parkına çektim arabayı ve saate baktım başımı direksiyona koydum ve anında kaldırdım, tabi ben anında sanıyorum maalesef bana saniyelik gelen zaman tam bir saatmiş, ben o an tam bir saat uyumuşum! Artık nasıl yorgunluk uykusuzluksa
Evet ne yazık ki yüksekti, ağladı tabii düşünce hemen aldım yerden kucağıma annem geldi neden ağlıyor diye hiç ses etmedim vallahi korkudan yeni söylüyorum anneme ranzadan düşmüştü diye :))) ranzadan düşüş anı gözümün önüne geldikçe bende gülüyorum ne yalan söyleyim, bi bakıyorum düşen bişey var:)))
Cok guldum buna :)) birsey olmamis olmasina da sevindim 2. Kat epey yuksek olmus:)
Cok tatlisiniz ya..Evet ne yazık ki yüksekti, ağladı tabii düşünce hemen aldım yerden kucağıma annem geldi neden ağlıyor diye hiç ses etmedim vallahi korkudan yeni söylüyorum anneme ranzadan düşmüştü diye :))) ranzadan düşüş anı gözümün önüne geldikçe bende gülüyorum ne yalan söyleyim, bi bakıyorum düşen bişey var
25 yaşındayım, bu olay olduğunda 10 falandım :))) teşekkür ederim o sizin tatlılığınız :) biz ablalar kardeşleri severken biraz hor davranabiliyoruz ama sevgiden hep :)))))Cok tatlisiniz ya..
Kac yasindaydiniz?
3 yasindaki kizim da oyle yapiyor aglatiyor, ben hemen gelince oynuyoz biz anneg baak diyor oyuncak salliyor falan .
Neden güvenli gelmiyor? Bende de var,pek kullanmıyorum ama ihtiyaç olursa diye tutuyorum elimde,merak ettim:)Park yataklar guvenli gelmiyo bana nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?