Psikolojik bence
bende dogumdan sonra oldu
emzirmek icin kalkiyorum uykulu uykulu
emzirdigimin farkindayim
hatta bebegimi dd dikkatli emziriyorum ama beynimde bir yer hwla uyanmamis oluyor galiba cunku nir ses devamli sirada emzirmen gereken 3 bebek daha var diyor
ben de icten ice hayiflaniyorum
o kadar sure uyanik kalamam uyucam sutum yetmez ne yapcam ben gibi aglak bir halde oluyorum
tabi 5 dakka sonra farkina variyorum ve tamamen uyanmis oluyorum...sonra cok seviniyorum o ayri
Çok sicakti çıkartmış o gün. Artık cikartmiyor zaten kapıyı da kilitliyoruz ne olur ne olmaz. Komik geliyor başta ama çok korkuyorum çok kötü şeyler olabilir böyle devam ederseYaa okuyunca güldüm.
Dış kapının anahtarını sakla senn.
Bi de pijama giysinn nolur nolmaz atletle neysede donla görenler napar bilinmez..
Evet herkes kafayı yemiş durumdaBazen psikiyatri polikliniğine gidiyorum arkadaşımın yanına, herkesin psikolojisi o kadar bozuk ki yaşadığımız çevre , olaylar tecavüz vs.vs. hep bilinç altımızda yer ediniyor bir yerde patlak veriyor. Allah şifa versin eşine.
Çok sicakti çıkartmış o gün. Artık cikartmiyor zaten kapıyı da kilitliyoruz ne olur ne olmaz. Komik geliyor başta ama çok korkuyorum çok kötü şeyler olabilir böyle devam ederse
Evet bu başıma gelmeden önce bende birini öyle görsem sapık ilan ederdim.Aynen canım başta komik gibi geliyor da.
Millet anlamaz kii uyurgezeri falan.
Geçmiş olsun.
Evet herkes kafayı yemiş durumda
Gelecek kaygısı
Bozuk düzen
Hayat standartları
Siyasi olaylar
Geçim derdi
Hersey o kadar kötüye gidiyor ki son 10 yılda bence herseyimiz bozuldu insanlar bencillesti sorunlar arttı aldatmalar dolandiriciliklar kötüye dair herşey
Bende doğumdan önce de oluyordu sonra da oldu. Mesela ben de bir bakıyorum emziriyorum sanıyorum Sonra bir bakıyorum kucağım boş eyvah düştü herhalde diyorum yorganları kaldırıyorum yatakta arıyorum elimle sonra uyanıyorum bir bakıyorum bebiş beşikte uyuyor mışıl mışıl
Ben sadece misafirlikte tv izliyorum onun dışında arada haberlere bakarım içim kararir kapatirim.Ben en çok Tv ' ye bağlıyorum öyle bir manipüle ediyorlar ki insanları , insanlar farkında diil. Tv izlemiyorum yaklaşık 4 yıl olacak . Millet bilmedikleri pislikleri diziler sayesinde öğreniyor. Hepimizin psikolojisi bozuk Allah sonumuzu hayretsin.
Tatilin gelmiş :) bende doğum dan sonra 2 ay çok yaşadım onu hep yorgundum ve beynim hep bebekle mesguldu sorumlulugu sanırım yapıyor bu olayı. Hep emziriyorum sanıyordum bir bakıyorum almamisim kucağımaBende doğumdan önce de oluyordu sonra da oldu. Mesela ben de bir bakıyorum emziriyorum sanıyorum Sonra bir bakıyorum kucağım boş eyvah düştü herhalde diyorum yorganları kaldırıyorum yatakta arıyorum elimle sonra uyanıyorum bir bakıyorum bebiş beşikte uyuyor mışıl mışıl
Ben sadece misafirlikte tv izliyorum onun dışında arada haberlere bakarım içim kararir kapatirim.
Ama herkes izliyor geçenlerde bir misafirlige gittim kumandayi bana verdiler misafirim diye oysa misafir olduğum için tv nin kapatılmasını beklerdim
eet bir şeyi yok.80 yaşında yanlizmi yaşıyor
Sağlıklı o zaman
Bizi garip bir çağ a surukledilerYa millet akıllı telefonlar sayesinden birbiri ile sohbet etmeyi unuttuTv gerçekten çok tehlikeli , ayrıca net'te öle çocukların oynadığı oyunlara kadar sapıklar musallat olmuş. Evlenmicem korkuyorum , çocuk yapmicam çok korkuyorum tecavüzleri duya duya .
Bizi garip bir çağ a suruklediler
Robotlar tüm dünyaya yayılacak derlerdi ben küçükken aklım almazdi
Evet herkesi robot yaptılar işte
Gercekten ben cok onemsencek birsey oldugunu dusunmuyordum yada herkesin basina birkac defada olsa gelmistir diye dusundum hepÇocukluğundan bu yana oluyorsa neden hiç yardım almadın endişelenmedin mi?
Bence direk nörolojiye git.
Uyku esnasında vücudumuz kısmi felce uğradığı için senin aksine tuhaf şeyler yapmıyoruz. Uykuda adrenalin en üst seviyeye çıkıyor. Yani normalde yapamayacağımız hareketleri yapabiliriz.
Sen de uyku bölünmesi oluyor bilincin yerine gelmeden uyku felcin son buluyor ki böyle tuhaf tepkiler veriyorsun.
Uyku merkezinde de kontrol edilebilirsin.
buyuk bir dert degil belki benimki ama yinede rahatsız edici:) simdi soyle bir durum var bende kucuklukten beri uyurgezerim kalkarım yaptıgım seyleri hatırlarım ama engel olamam kendime yas ilerledikce bu durum azaldı ama baska seyler cıktı mesela uykumdan gece yarısı aniden uyanıp odanın tum perdelerini acmak gibi uyanıp kör oldugumu sanıp aglak bir vaziyette lamba aramak en cok olanda yatakta yılan var bocek var orumcek var diye kalkıyorum arıyorum varmı diye sonra kendime geliyorum ama yatakta ben o yılanıda orumcegide goruyorum cok gercekci oluyor tabi uykum bolunuyor uyumakta zorlanıyorum falan bu tarz seyler basına gelen varmı nette arastırdım ama neden olduguna dair pek birsey bulamadım
Ben de kiz kardesimde ayni durumu yasiyoruz yanliz diilsin:) ben doktora gitmedim ama daha cok strwsli oldugum gunler yorgun oldugum gunler yada kafamin biseye takilidgi gunler yasiyorum bu durumlari m gecen yil hatta kalkip normalmjs gibi ust giyinip ders calismis aonr aole uyumus uyaninca akli basina gelmis biriydim:) simdi o halim yok ama yilan var bc3k var diye kalkarim dedigim gibi bende genelde stresli oldugum gunlerde oluyor dua oku bence beni rahatlatiyor ayetel kursiyi hep okurum rahatlarim bi nevi meditasyon:)gercektenmi hic basına gelen olmadı mı ya ben daha cok tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?