Yataktan Fırlamak

Mesela kuzenimle kaldığım bir gece ikide o mesajlaşıyormuş ben kalkmışım perdeyi açmışım sabah olmuş ya demişim geri yatmışım yatağa ve sadece bir ara ne sabahı ya salak ya dediğini hatırlıyorum

Baya baya ilerlemiş , dua et bir şey başına gelmemiş . Şizofrenlerin sohbeti çokta güzel olur çok zekiler , mesela hasta geliyordu konuşuyordum , sonra sağlık raporuna bakıyordum Psikiyatri tanısı şizofren diye yazmış olurdu. Hastanın konuşmalarına bakardım şaşıp kalırdım. Kayınvaldenin durumu pekte iç açıcı görünmüyor. Onun gerçekten psikiyatriye gitmesi şart , başkasına zarar verebilir kendine de verebilir.

Ay kendimden şüphelendim ben de Boğaziçi'ni kazanmış insanım Türkiye derecesi yapıp bende de var böyle şeyler

ya bazı durumlar aşırı yorgunluk, gün içerisinde ki sıkıntılar vs. derken uykuda sapıtıyor insanlar. bende cok nadir olur ama olur. ruyamda bana sakız uzatan olur onu almaya çalışırım bir uyanırım kollar yorganın dışında uzanıyorum...

gene arkasını topluyorz ya..komşularına diyorum böyle böyle inanın inanmayın ama dikkat edin dedim. daha da bir şey demem yapmam da. oglu var o ilgilensin.

bir kere göya kendi anlattı ama aynı oyku her gun değiştiği için gerçek mi yalan mı bilmiyoruım. sokakta oynayan cocugu yakalayıp ağzına taş sokup yutturmaya calıştıgını söyledi anası gelmiş cocugu kurtatmış sonrada bu anasına dalmış.
kimse şikateye gelmedi ama yapmış da olabilir.
bir keresinde de barzaniiiler diye sokakta oynayan çocukları kovaladı.. tuttuk onda.

gene arkasını topluyorz ya..komşularına diyorum böyle böyle inanın inanmayın ama dikkat edin dedim. daha da bir şey demem yapmam da. oglu var o ilgilensin.

Elinden geleni yapmışsın , off hastalar çok zor ya insan bir şeyde diyemiyor ki ne bilim Allah şifa versin sana sabır versin sen yinede dikkat

psikyatr dır sanırım bunun alanıda:)
bence psikiyatriden önce bir nörologa gitmelisin. Üniversite hastanesinde bir nörolog tercih edersen aynı hastanenin uyku kliniğine gitme şansın olur.
Muhtemel bir gece yatırıp uyku tetkiklerini yapıp, bir de EEG çekerler.
Sebebi belli olur.
Geçmiş olsun

Şuan kiminle kalıyor ? Çok normal durmuyor ne bilim birine zarar verebilir hatta vermeye kalkmışta

Ay kendimden şüphelendim ben de Boğaziçi'ni kazanmış insanım Türkiye derecesi yapıp bende de var böyle şeyler

Ya sanrılarla başlıyor ilkin aile öyküsü önemli , herkeste ara sıra oluyor fakat konu sahibesi böcek falan görüyor uyku bozukluğu da olabilir. Stresten çok kafein tüketmekten de olabilir. Şizofreni çok sinsidir. Çok sonra patlak verir. Dediğim gibi doktor daha iyi bilir . Sende kendini korkutma boş yere .

Psikolojik bence
bende dogumdan sonra oldu
emzirmek icin kalkiyorum uykulu uykulu
emzirdigimin farkindayim
hatta bebegimi dd dikkatli emziriyorum ama beynimde bir yer hwla uyanmamis oluyor galiba cunku nir ses devamli sirada emzirmen gereken 3 bebek daha var diyor
ben de icten ice hayiflaniyorum
o kadar sure uyanik kalamam uyucam sutum yetmez ne yapcam ben gibi aglak bir halde oluyorum
tabi 5 dakka sonra farkina variyorum ve tamamen uyanmis oluyorum...sonra cok seviniyorum o ayri

Şuan kiminle kalıyor ? Çok normal durmuyor ne bilim birine zarar verebilir hatta vermeye kalkmışta
kendi kendine. yemeğini yapar, gider gelir gezer, parası var, evleri var kira alıyor, temizliğini de istediği gibi yapar. bizim eve 5-10 dk mesafe de ev buldum ona misler gibiyiz

sen yorgunsun ama. bunlar normal

kendi kendine. yemeğini yapar, gider gelir gezer, parası var, evleri var kira alıyor, temizliğini de istediği gibi yapar. bizim eve 5-10 dk mesafe de ev buldum ona misler gibiyiz

kayıvanliden keyfine pek düşkünmüş canımmm Senin keyfin huzurun yerinde ise sıkıntı yok. Dediğin gibi oğlu ilgilensin annesi ile sen yeterince her şeyi yapmışsın. Sen yinede çok yaklaşma.

Benim eşim de son 2 yıldır uyurgezerlik var
Bildim bileli de uyuryerlik var
Gece kalkar yemek yer
Gecen hafta atlet don arabaya gitmiş anahtar olmayınca uyanmis
Komşular adını sapık olarak çıkacak diye çok korktum
Pazartesi doktor randevumuZ var umarım geçer

Bazen psikiyatri polikliniğine gidiyorum arkadaşımın yanına, herkesin psikolojisi o kadar bozuk ki yaşadığımız çevre , olaylar tecavüz vs.vs. hep bilinç altımızda yer ediniyor bir yerde patlak veriyor. Allah şifa versin eşine.

Yaa okuyunca güldüm.
Dış kapının anahtarını sakla senn.
Bi de pijama giysinn nolur nolmaz atletle neysede donla görenler napar bilinmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…