Yataktan Fırlamak

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
buyuk bir dert degil belki benimki ama yinede rahatsız edici:) simdi soyle bir durum var bende kucuklukten beri uyurgezerim kalkarım yaptıgım seyleri hatırlarım ama engel olamam kendime yas ilerledikce bu durum azaldı ama baska seyler cıktı mesela uykumdan gece yarısı aniden uyanıp odanın tum perdelerini acmak gibi uyanıp kör oldugumu sanıp aglak bir vaziyette lamba aramak en cok olanda yatakta yılan var bocek var orumcek var diye kalkıyorum arıyorum varmı diye sonra kendime geliyorum ama yatakta ben o yılanıda orumcegide goruyorum cok gercekci oluyor tabi uykum bolunuyor uyumakta zorlanıyorum falan bu tarz seyler basına gelen varmı nette arastırdım ama neden olduguna dair pek birsey bulamadım

bence yardım almalısınız çok şaşırdım ve ilk kez duydum böyle bişeyi

Evet ama bu tarz şeylere de neden oluyor fakat anlatılarınız daha çok şizofrenlik başlangıcı gibi de duruyor. Korkutmak istemediğim için yazmadım. O yüzden ilkin KBB gidin veya nöroloji.
sizofrenmi bunu hic dusunmemistim ama ben yasamısım gibi anlatmıyorum uyku sırasında oldugunun bilincindeyim ailede sizofren olanda yok bak korktum simdi:)

Bendede aynısı var. Sürekli konuşuyorum, bağırıyorum, ağlıyorum.
Hatta örümcek, yılan, duvara yansımış kadın vb şeylerde görüyorum. gerçek gibiler. ve çığlık atarak uyanıyorum..
Noralde yapamacağım çeviklikleri yapıyormuşum rüyamda. ranzanın tepesinde diğer yatağa atlamak gibi.
neden olduğunu bende bilmiyorum...
ama gördüğüm şeyler gerçekten varmış gibi geliyor. bağırdıktan sonra kayboluyorlar. bende rüya deyip uyumaya devam ediyorum.

belkide gün içinde maruz kaldığımız olaylardan oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…