uyku apnesi uykuda nefessiz kalmak degilmiydi ben mi yanlıs biliyorum onuUyku apnesi gibi duruyor. KBB bir görünün isterseniz.
psikyatr dır sanırım bunun alanıda:)bi doktora gidin :/
psikyatr dır sanırım bunun alanıda:)
yok gitmedim bende birileri cıkar banada oluyor normal der diye bekledim ama normal degilmis sanırım:)küçüklüğünden beri olan bu rahatsızlık için psikoloğa gittin mi?
yok gitmedim bende birileri cıkar banada oluyor normal der diye bekledim ama normal degilmis sanırım:)
uyku apnesi uykuda nefessiz kalmak degilmiydi ben mi yanlıs biliyorum onu
Evet ama bu tarz şeylere de neden oluyor fakat anlatıklarınız daha çok şizofrenlik başlangıcı gibi de duruyor. Korkutmak istemediğim için yazmadım. O yüzden ilkin KBB gidin veya nöroloji.
sizofrenmi bunu hic dusunmemistim ama ben yasamısım gibi anlatmıyorum uyku sırasında oldugunun bilincindeyim ailede sizofren olanda yok bak korktum simdi:)Evet ama bu tarz şeylere de neden oluyor fakat anlatılarınız daha çok şizofrenlik başlangıcı gibi de duruyor. Korkutmak istemediğim için yazmadım. O yüzden ilkin KBB gidin veya nöroloji.
sizofrenmi bunu hic dusunmemistim ama ben yasamısım gibi anlatmıyorum uyku sırasında oldugunun bilincindeyim ailede sizofren olanda yok bak korktum simdi:)
gercektenmi hic basına gelen olmadı mı ya ben daha cok tırstımbence yardım almalısınız çok şaşırdım ve ilk kez duydum böyle bişeyi
yok kullanmıyorum ama kucuklukten beri var bu bende dediginiz gibi bir hastalık olsa ilerki evrelere gecerdi diye dusunuyorumKullandığınız ilaç var mı , korutmak istemediğim ilkin yazmak istemedim
yok kullanmıyorum ama kucuklukten beri var bu bende dediginiz gibi bir hastalık olsa ilerki evrelere gecerdi diye dusunuyorum
evet bir gidip gorusebilirim sebebi nedir bunların ogrenmek lazımSiz yinede doktora gidin , bazen hastalıklar sinsi oluyor en azından içiniz rahat eder.
evet bir gidip gorusebilirim sebebi nedir bunların ogrenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?