yok gitmedim bende birileri cıkar banada oluyor normal der diye bekledim ama normal degilmis sanırım:)
kabul etmiyor ki gitsin. debeleniyor kendi kendine. eşimde o istemeden götüremem diyor. ne haliniz varsa görün dedim hiç umrumda değil. sesler duyar konuşur, evde 3 kişi var sanırdım meğer kendi sesini değiştirip konuşuyormuş. bende kim geldi ki bize bu adamlar kim ki derdim.
kahvaltı sofrası kuruyormuş bahçede komşular görmüş, sanki karşısında birileri oturuyormuş gibi hıhı evet hıhı sen olsan ne yaparsın ben şöyle yaptım sonra kakakak gülüyormuş...
ama aşırı da akıllıdır. herşeyi bilir. 2 kere 2 nin 4 ettiğini bilir. millete akıl verir. millette onu deli diye görür ama normal insanmış gibi dediklerine inanır bana kızarlar. kadın iyi sen istemedin attın evden kadını diye.. bir bilseler ben neler çektim
ağzı küfürlü hakaret aşalık kompleksi dolu ego tavan yalan dolan iftira pislik ayda bir yıkanırdı, nevresimini zor alırdım 1 ayı geçmiş aynı nevrsim ver derdim üzerime atlardı kaçardım.
ablamın oğlunu ben doğurmuşum ama kısır mışım. ve benim annem babam bunlar değilmiş en son bunlar üzerinde duruyordu. evden gitti.
inan köpeğimiz var hayvan bile rahatlamıştı o gittiğinde. kürek fırlatıyordu hayvana.
buyuk bir dert degil belki benimki ama yinede rahatsız edici:) simdi soyle bir durum var bende kucuklukten beri uyurgezerim kalkarım yaptıgım seyleri hatırlarım ama engel olamam kendime yas ilerledikce bu durum azaldı ama baska seyler cıktı mesela uykumdan gece yarısı aniden uyanıp odanın tum perdelerini acmak gibi uyanıp kör oldugumu sanıp aglak bir vaziyette lamba aramak en cok olanda yatakta yılan var bocek var orumcek var diye kalkıyorum arıyorum varmı diye sonra kendime geliyorum ama yatakta ben o yılanıda orumcegide goruyorum cok gercekci oluyor tabi uykum bolunuyor uyumakta zorlanıyorum falan bu tarz seyler basına gelen varmı nette arastırdım ama neden olduguna dair pek birsey bulamadım
Benim eşimin kuzeni var erkek evli onda çocukluktan beri varmış aynı anlattığınız gibi eşi çok korkuyomus yeni evlendikleri zaman şimdi 1bcuk yıl falan oldu alışmış artık yat hadi yat diyoms:)))ay ben ck korkarım benim eşimde de var ama daha farklı o boyle çok fena bağırıyor allah allah allah diye bazen anneeediyor bazen yardım ediiiin diye bağırıyor bikere de ben uyurken öpeyim ddm kafamda havlu vardı :))ole bir bagirdiki yataktan fırladı odanın dışına çıktı tur attı resmen çok gülmstm:)ama bende alistm bu durumabuyuk bir dert degil belki benimki ama yinede rahatsız edici:) simdi soyle bir durum var bende kucuklukten beri uyurgezerim kalkarım yaptıgım seyleri hatırlarım ama engel olamam kendime yas ilerledikce bu durum azaldı ama baska seyler cıktı mesela uykumdan gece yarısı aniden uyanıp odanın tum perdelerini acmak gibi uyanıp kör oldugumu sanıp aglak bir vaziyette lamba aramak en cok olanda yatakta yılan var bocek var orumcek var diye kalkıyorum arıyorum varmı diye sonra kendime geliyorum ama yatakta ben o yılanıda orumcegide goruyorum cok gercekci oluyor tabi uykum bolunuyor uyumakta zorlanıyorum falan bu tarz seyler basına gelen varmı nette arastırdım ama neden olduguna dair pek birsey bulamadım
en az 3-5 çıkar
Sizin kaynanayla muezzinden kaç korku filmi çıkar bilmem.
normalde kansızlık vardı bende hep ilac kullanıyordum sanırım yine alt degerlerde sebebinin bu oldugunu bilmiyordum hicKansizliktam dolayi olan bir sey bu. Bi genel testleri yaptirdiktan sonra eger bir şey cikmazsa psikologa falan gidersiniz..
dun gece yine yasadım ve yine orumcek bu sefer yatagın baslıgında agdan sarkan orumcek gordum iki tane bu orumceklerden nedir cektigim:)))Wynonna ben akıl hastalıklarından çok korkardım eskiden, sanırım senin gibi hiç çözümü doktorlarda aramazdım da.
nedense artık o kadar korkmuyorum, hani neye normal dediğimiz neye anormal dediğimiz tamamen çoğunluğa göre belirleniyor. belki aslında senin durumun da tıp dünyasında normaldir, çoğunluğun böyle olmaması önemli değildir.
kendi teşhisini koymak için ilgili doktora gitmeni tavsiye ederim.
Eğer ki seni çok rahatsız eden bir durum yoksa teşhisle yetinip tedavi olmazsın.
Eğer ki rahatsızlığın artarsa doktor seni bilgilendirir.
dikkat et kendine ve kendini kötü hissetme.önemli bir sorun değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?