her anne babanın bakımından , kız çocuklarının sorumlu olacağını düşünüyorum...birebir bakım söz konusuysa gelinine bırakmaz kendi anne babamın bakımını ben üstlenirdim..aynı şekilde eşimin ailesine de kız kardeşinin bakmasının uygun olacağını düşünüyorum..
ama profosyonel yardım söz konusudur bir yardımcı eşliğinde bakılacaktır çalışıyoruz sonuçta bunun için kendimden de bütçe ayırırım..
Ayni fikirdeyim, ama insanlar islerine geldigi gibi buna da bir kilif uydurmus ana-baba oglanin evine dolayisiyla geline yakisir, oglan dura dura kiz bakamazmismis kizin kocasi el imis, islerine gelince dinimizin emirlerini adres gosteriyorlar ya ki burda dinimizin emrettigi yasli ana babaya oncelikle kiz kiz bakamiyorsa oglan oglan bakamiyorsa gelin gelin bakamiyorsa damatin bakma yukumlulugudur, ama anlayana...:umursamaz:
Allah kimseyi o duruma getirmesin öncelikle. kendi annem babam da o durumda olabilir. çalışan biriyim mutlaka hizmetici yapacak birini tutarım ama her türlü ilgilenirim tabiki. Amam insan yükü çok ağır, dedem yatalaktı ordan biliyorum. bakan kadar yatalak olana da zor.mafoldumben
Allah vermesin bakarım ne olursa olsun başımın üstünde de tutarım kocamı bana vermişler az mı ?
bakarım derken tabiki tek başımıza olmayız yardım edecek elbet birileri olur haaa olmaz yinede bakarım hiç problem değil Allah güç versin yeter ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?