Yatalak Kaynana veya Kaynbabaya bakar msnz?

Kul bilmese Allah bilir..
Bende bakardım.Ancak kayınpederimin bakımını tamamen eşime bırakırdım..
Evet babadır ama erkek olduğuda bir gerçek..
Diğer kardeşlerle dönüşümlü olmak kaydıyla bakardım

Allah kimseyi yatalak etmesin ve yatalak birine bakmaya mahkum etmesin. Çok zordur ama başa gelince yaparım diyorum. Başıma gelmedi ama ne bileyim bakarım herhalde, bakamasam bile birini tutup kendi gözetimimde baktırırım.

kk üyeleri bakmak ya da baktırmadan yana demek ki insanlığımız ölmemiş
içimizde merhamet var duygu var
her ne kadar kayanana veya kayınbabayı sevmesekte içimizde
Allah korkusu var

bakardım ama direk bakımlarını ben yapamam...
evim müsaitse bir odasını ayırır, refakatçi tutarak hizmetinin yapılmasını sağlardım...
ya da sürekli göz-kulak olabilmek için yakınımda olmalarını sağlardım...
ya da kendi evinde yatılı yardımcıyla anlaşır her günde ziyaretine giderdim...
kısaca bir şekilde bakar ya da baktırırdım...yine de Allah kimseye muhtaç etmesin... başa gelince çok zor da olabilir... ama her ikisininde bakılmak gibi bir talepleri olmadığından içimden gelirdi..

Eger esim benim annem ve babamdan rahatsiz olmuyorsa bakmama. onun annesinede babasinada bakmaya ben rahatsiz olmam. Hersey karsiliklidir bu dünyada, esimde anneme ve babama son anina kadar saygisini ve sevgisini göstermisse, ben hayhay gösteririm.
Bunu sadece sevab kazanmak icin degil, gercekten icimden geldigi icin yaparim.

okadar zor günler yaşattılarki bana,çok zor du...
ama bakarım genede,meleklikten yada başka bişeyden değil
vicdan meselesi,çok merhametliyim bu konuda,
vicdanım el vermesdi bakmamaya...
eğer yapamaycağım şeylerse kadın tutardım...
ama bi şekilde yanlarında olurdum

vicdanlı bir insanım yatalak hasta muhtaç birine çiçekler gibi bakarım.Fakat kayınvalide kayınpeder asla ve asla bana yaptıklarından sonra allah korusun.Bana düşmez zaten kızları var. anneciğime çiçekler gibi baktım.İğrenmem de kesinlikle.Bazı şeyler hakedene hakketiği kadar

valla evliliğimin bitmesine neden oluyordu nerdeyse ama sanırım bir kadın yardımını da alıp bakardım

gerçi şu ara rahatsız biraz kızı onunla yaşıyor annesi rahatsız olduğu halde çekti tatile gitti ağzının içine baktığı gelini de hiç uğramamış ben de kim kıymetliyse o ilgilensin dedim ama vicdanım elvermedi gene de en azından arayıp sordum amaan akıllanmam zaten ben

her kelimesine katılıyorum a.s

bakamam heralde. hasta bakımı gerçekten zor. geçmişte yapılanları unutmam da zor.
iyi bir bakıcı bulmaktan yana tercihimi kullanırım.

hiç bir kinim olmasa bile, erkeklerin bakımı ile bayanların ilgilenmesini uygun bulmuyorum.

Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin, bakana da zor, bakılana da... :1no2:

eşim için bakardım heralde allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin ilerde ne olacağımız belli değil çünkü :sinifsinif:

ayyy büyük konuşmayım ama bakmak istemezdim,yani en son çözüm ben olmalıyım bu durumda,herhangi önemli bir sebepten ötürü kendi kızları bakamayacak durumdaysa,artık son çare
ben kaldıysam mecburen bakarım ama istemem ne yalan söliim

Bakarım çünkü bakmamak gibi bir lüksüm olduğunu düşünmüyorum:1closedeyes:
Aynı şekilde eşimde benim (Allah korusun!) annem ve babamın başına gelirse bakmak zorundadır

ben bakardım onlar ıcın degıl ama Allah ıcın bakardım.tabıkıde baska cocukları varsa sırayla tek benım ustumde olmaz deglmı?? ama onlarda bakmadı dıyelım yıen bakardım...vıcdanımın rahat etmesı acısından...

Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin , kimseyi kimseye muhtac etmesin tabiki ama
Allah esirgesin böyl bir durum olsa seve seve bakarım.
Benimde annem babam var ve bende bir gün yaşlanacağım bunlar olmasa bile allah rızası için yine bakarım

Zaten bakar mısınız derken, bizzat kişisel temizliğini siz yapar mısınız anlamında değildir bu soru sanırım..

Bence herkes bakar yani baktırır bir şekilde..Kime sokağa atmaz diycem ama atanları da duyuyoruz..

Maalesef deniz_güneş duyuyoruz...
Allah bizleri onlar gibi kalpsiz eylemesin....
Bunun vebali ödenmez.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…