Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek-çocuk-hasta bakicisi ihtiyaci olana yardimci oluruz.
Deneyimli deneyimsiz yabanci,yatili bakicilar.
merhaba ben konyada bakıcı arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Ben de Şubat veya Mart 2015 te başlamak uzere 10 aylık olacak ınsallah oğluma bakıcı arıyorum mümkünse 40 yas ustu ve en az lise mezunu deneyimli güvenilir ve referansları iyiyse yatılı da olurbebek-çocuk-hasta bakicisi ihtiyaci olana yardimci oluruz.
tamamdır hamfendi,düşündüğünüz tarihten bir ay önce aramaya başlayabilirsiniz.o zaman daha detaylı konuşuruz inşallah.Ben de Şubat veya Mart 2015 te başlamak uzere 10 aylık olacak ınsallah oğluma bakıcı arıyorum mümkünse 40 yas ustu ve en az lise mezunu deneyimli güvenilir ve referansları iyiyse yatılı da olur
tesekkurler ama o kadar gec vakite bırakamam kolay gelsintamamdır hamfendi,düşündüğünüz tarihten bir ay önce aramaya başlayabilirsiniz.o zaman daha detaylı konuşuruz inşallah.
tabi,ama yatılı istiyorsanız,o zaman kadar hiç bir yatılı aday o zamana kadar beklemez bilginiz olsun,ya gündüzlü istiyorsanız çevrenizden araştırın en iyisi.Ilginize
tesekkurler ama o kadar gec vakite bırakamam kolay gelsin
Ümraniye şerifalide oturuyorum 17 aylık oğluma yatılı bakıcı arıyorumbebek-çocuk-hasta bakicisi ihtiyaci olana yardimci oluruz.
Merhaba arayisiniz halen devam ediyorsa yardimci olurumÜmraniye şerifalide oturuyorum 17 aylık oğluma yatılı bakıcı arıyorum
Merhaba bakici bildunizmu acaba?Ben de Şubat veya Mart 2015 te başlamak uzere 10 aylık olacak ınsallah oğluma bakıcı arıyorum mümkünse 40 yas ustu ve en az lise mezunu deneyimli güvenilir ve referansları iyiyse yatılı da olur