Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatili bakici bulmaniza yardimci olurum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nargiza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
432
13
318
41
bebek-çocuk-hasta bakicisi ihtiyaci olana yardimci oluruz.
Deneyimli deneyimsiz yabanci,yatili bakicilar.

Bana yardimci olur musunuz?ise baslamama az bir zaman kaldi hâlâ birini bulamadim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebek-çocuk-hasta bakicisi ihtiyaci olana yardimci oluruz.
Deneyimli deneyimsiz yabanci,yatili bakicilar.
Ben de Şubat veya Mart 2015 te başlamak uzere 10 aylık olacak ınsallah oğluma bakıcı arıyorum mümkünse 40 yas ustu ve en az lise mezunu deneyimli güvenilir ve referansları iyiyse yatılı da olur

Ben de Şubat veya Mart 2015 te başlamak uzere 10 aylık olacak ınsallah oğluma bakıcı arıyorum mümkünse 40 yas ustu ve en az lise mezunu deneyimli güvenilir ve referansları iyiyse yatılı da olur
tamamdır hamfendi,düşündüğünüz tarihten bir ay önce aramaya başlayabilirsiniz.o zaman daha detaylı konuşuruz inşallah.

Ilginize

tesekkurler ama o kadar gec vakite bırakamam kolay gelsin
tabi,ama yatılı istiyorsanız,o zaman kadar hiç bir yatılı aday o zamana kadar beklemez bilginiz olsun,ya gündüzlü istiyorsanız çevrenizden araştırın en iyisi.

40 yaşında Özbekistanlı bayan için yatılı iş arıyoruz.

Yatili bakici bulmaniza yardimci olurum.

Yatili bakici bulmaniza yardimci olurum.mesaj hakkim var.mesaj hakki olmayanlar bu konuya yorum birakabilir.

Merhaba bakici bildunizmu acaba?

Yatili bakici icin yardimci olurum

Deneyimli ozbek bakicilar temin edilir

33yasinda deneyimli referansli ozbek bayan icin is aramaktayiz

merhaba ben biyoloji öğretmeniyim. Kızım 9aylık. Esenyurt kıraç bölgesinin metrobüs tarafında oturuyorum. Bebeğim kız ve küçük olduğu için kız ve 2 yaş üstü çocuk bakabilir eğitimine de katkıda bulunabilirim. Bebeğim olduğu için kendi evimde bakmayı uygun görüyorum. Teşekkürler

36ve 27yasinda iki ozbek bayan icin is aramaktayiz

Back
X