• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı iş hakkında tavsiye

Baktım ama dediğim gibi başvurdum da zaten ama dönüş alamadım, tecrübeli insan istiyorlar kimse yeni mezun çalıştırmak istemiyor . İlimde küçük iş ilanı az ki onlara bile başvurdum ama dönüş yok ailem sürekli kavga halinde olduğundan onların yanında kalmak istemiyorum. Ücretli öğretmenliği hem etik bulmuyorum hem de yaklaşık 15 16k bile zor alıyorlar diye biliyorum .
Ücretli öğretmenliği etik bulmayacak kadar düşünceli bekar adamın evine yatılı gidip gitmemeye karar veremeyecek kadar düşüncesiz misiniz? Aile hayatındaki zorluklara bir şey diyemem Allah yardımcınız olsun ama çözüm de bu değil daha kötü şeyler olabilir. Karar sizin

Baktım ama dediğim gibi başvurdum da zaten ama dönüş alamadım, tecrübeli insan istiyorlar kimse yeni mezun çalıştırmak istemiyor . İlimde küçük iş ilanı az ki onlara bile başvurdum ama dönüş yok ailem sürekli kavga halinde olduğundan onların yanında kalmak istemiyorum. Ücretli öğretmenliği hem etik bulmuyorum hem de yaklaşık 15 16k bile zor alıyorlar diye biliyorum .
Etikliği birakacaksin. Bir yerden baslayacaksin. Mesleğinde tecrüben olur. Elin ekmek tutması için iyi bir baslangıçtır. Kaldı ki en iyi bildiğin iş bakıcılık değil öğretmenlik. 22 yaşında genelde 16 k ücreti beğenirler. Sana mantıklı gelen bakıcılık sırf ücretinden zaten. Her şey para değil diye noktalayayım.

Etik derken? Kadın doğum iznindedir , dersler boş geçmesin diye ücretli öğretmen görevlendirilir. Boş kalmak istemiyorsanız olabilir, özeller için tecrübe olur size. KPSSye kasın. Sıkın dişinizi. 22 yaşında çok gençsiniz, aile evinde ev temizleyin daha iyi.

Evet
Haklısınız ama bu tehlike artık yolda yürürken bile var bir işe gittim markete kendi ilimde mesai saati 1.30 11.30 eve akşam 12 de zor geliyorum ve ailem istemedi bana kalsa giderdim herhalde cidden ne yapacağımı bilmiyorum
Sokakta başımıza gelir doğru ama bile bile kendi ayağınla gitmek sence ne kadar mantıklı???Madem derdin çalışmak mesleğin dışında iş aradığına göre kendi çevrende atanana kadar her hangi bir iş kolunda idare edebilirsin.....

Ücretli öğretmenliği etik bulmayıp gidip bekar bir adamın evinde tuvalet banyo temizleyip çocuk bakmak mı istiyorsunuz? Yani tabi bunları yaparsanız :)
Bir doktor asistsn arıyordu. Bir tanıdığım başvurdu. Adam diyor ki her şeyi yapar mısın? Tanıdığım diyor ki yani yaparım elimden her iş gelir. Ama diyo her şeyi diyorum. Yani kalkıp tuvalet temizlemem diyor.
Adam da beni mutlu edecek her şeyi yapar mısın diyo yani seks!
Doktor yani asistan ilanı veriyor sözde. Ama çıkan ne???
Çok korkuttunuz beni sanki gereksiz yere
Bu da adamın itligi ne denebilir market işlerinde de tuvalet yıkama var güzel bir iş olmasa da yapmak durumunda kalırım market
Ücretli öğretmenliği etik bulmayacak kadar düşünceli bekar adamın evine yatılı gidip gitmemeye karar veremeyecek kadar düşüncesiz misiniz? Aile hayatındaki zorluklara bir şey diyemem Allah yardımcınız olsun ama çözüm de bu değil daha kötü şeyler olabilir. Karar sizin
Düşünmüşüm ki gelip buraya soruyorum
Keşke daha kolay çözümler olsa da bunlara yönelmesek ama şartlar...
Zaten gitmeyeceğim gibi.

Bu da adamın itligi ne denebilir market işlerinde de tuvalet yıkama var güzel bir iş olmasa da yapmak durumunda kalırım market
Allah Allah şu an yer ve zaman algımı kaybettim. Biz Finlandiya’da mı yaşıyoruz şu an kafam karıştı?

Merhaba hanımlar
Ben şu an Niğde'deyim Ankara'ya yatılı bir bekar babanın yanına yatılı olarak çocuk bakımı ve ev işi için gitmeyi düşünüyorum maaşı 38 bin kirada vermeyeceğimi düşünürsek iyi para ama kararsızım. Böyle bir devirde 22 yaşında bir kız olarak bir adamın evinde kalmak pek mantıklı gelmiyor dışarıdan bakınca ama Niğde'de de kalamam (ailevi sebepler) Ankara'da asgari ücretli ise girsem zaten kira 20k
Bu arada sınıf öğretmeniyim bu sene mezun oldum ama alımlar ne zaman olacak belli değil iyi bir sıralamam var ama dışarıda da kalabilirim. Ankara'daki sınıf öğretmenliği ilanlarına da başvurdum ama en az 5 yıl deneyim istediklerinden beni almazlar hem de Mak 30 verirler gibi
Daha önce böyle deneyimi olan arkadaşlar,ablalar varsa bana bir fikir verebilir mi bu konuda gitsem mi ne yapsam (evde de canım çok sıkılıyor bu arada) ? ;)
Yatılı iş arıyorsanız İstanbul’da ki ilanlara bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü o civarda çok yatılı bakıcı arayışı var, benim de tanıdıklarım var evinde yatılı yardımcısı olan ancak asla bekar bi adamın evinde değil. Sapık mıdır nedir belli değil, böyle bir şeye nasıl cesaret edebiliyorsunuz anlamadım doğrusu.

Etik derken? Kadın doğum iznindedir , dersler boş geçmesin diye ücretli öğretmen görevlendirilir. Boş kalmak istemiyorsanız olabilir, özeller için tecrübe olur size. KPSSye kasın. Sıkın dişinizi. 22 yaşında çok gençsiniz, aile evinde ev temizleyin daha iyi.
Aile evinde 10 yıldır yemek ve temizlik yapıyorum ve bir karşılığı yok yapman gereken iş diye görülüyor en azından iş olarak yapsam para kazanırım diye düşündüm. Doğum izni ayrı bir olay ben devamlı olarak ücretli öğretmenlik yapıp devam ettirenleri diyorum. Etik olmadığına hem fikir olmalıyız. Teşekkürler yine de yorum için 💜

Yatılı iş arıyorsanız İstanbul’da ki ilanlara bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü o civarda çok yatılı bakıcı arayışı var, benim de tanıdıklarım var evinde yatılı yardımcısı olan ancak asla bekar bi adamın evinde değil. Sapık mıdır nedir belli değil, böyle bir şeye nasıl cesaret edebiliyorsunuz anlamadım doğrusu.
Pek edebildim sayılmaz tereddütteyim ama olmayacak gibi . Istanbul çok uzak ve pahalı Ankara ya daha önce gittiğimden daha yakın geliyor bana

Düşünmüşüm ki gelip buraya soruyorum
Keşke daha kolay çözümler olsa da bunlara yönelmesek ama şartlar...
Zaten gitmeyeceğim gibi.

O zaman profesyonel ajans bakin, ajansla anlasin. Ajanslara basvuran kisiler gecrekten ciddi niyetle bakici arayan kisiler oluyor. Bana kalirsa ucretli ogretmenlik yapin, CVniz dolar.

Etikliği birakacaksin. Bir yerden baslayacaksin. Mesleğinde tecrüben olur. Elin ekmek tutması için iyi bir baslangıçtır. Kaldı ki en iyi bildiğin iş bakıcılık değil öğretmenlik. 22 yaşında genelde 16 k ücreti beğenirler. Sana mantıklı gelen bakıcılık sırf ücretinden zaten. Her şey para değil diye noktalayayım.
Çoğu şey para diye ben de bir nokta koyayım. Teşekkürler yine de yorum için insan bazen ne yöne gideceğini şaşırıyor, kafanda kurduğun gibi ilerlemiyor hayat . ;)

Siz öğretmen olan herkesin öğretmenlik yapabildiğini mi düşünüyorsunuz bu ülkede hanımefendi %70 başka alanda mecburi olarak .
Yani sizin durumunuzda bu gramerle alanınızda iş bulamıyor olmanız ülke şartlarından dolayı değil bence.
Yatılı iş düşünüyorsanız bir sürü firma var. Bahsettiğiniz durumdan çok daha güvenilir aileler önereceklerdir size.

Çoğu şey para diye ben de bir nokta koyayım. Teşekkürler yine de yorum için insan bazen ne yöne gideceğini şaşırıyor, kafanda kurduğun gibi ilerlemiyor hayat . ;)

Valla bebişim insanlar endişelendi o yüzden ... bu ülkede kadınsan, yalnızsan üstüne bir de paraya ihtiyacın olduğu anlaşılırsa başına neler gelir neler ... O yüzden kimseye asla maddi veya ailevi durumlarını anlatma, kendine de çok dikkat et.

Yani sizin durumunuzda bu gramerle alanınızda iş bulamıyor olmanız ülke şartlarından dolayı değil bence.
Yatılı iş düşünüyorsanız bir sürü firma var. Bahsettiğiniz durumdan çok daha güvenilir aileler önereceklerdir size.
Gramerimde ne gibi bir problem var ki gayet anlaşılır ve düzgün bir cümle yazdım. Siz de problem olup anlayamadıysanız başka tabi geçtim onu.
Bu ilanlarda niyeyse genelde ajanslar aramasın yazıyor ajans kendine de komisyon aldığından işveren için maliyet artıyor sanırım. Teşekkürler yorum için 💜

Gramerimde ne gibi bir problem var ki gayet anlaşılır ve düzgün bir cümle yazdım. Siz de problem olup anlayamadıysanız başka tabi geçtim onu.
Bu ilanlarda niyeyse genelde ajanslar aramasın yazıyor ajans kendine de komisyon aldığından işveren için maliyet artıyor sanırım. Teşekkürler yorum için 💜
Orada hakaret etmek istedin mesela ama siz de degil sizde yazman lazımdı. Benim anlama kapasiteme hakaret etmek istedin ama bitişik yazmadigin için o anlamı taşımadı. Açtığın konuya dönüp bakarsan hiçbir imla kuralına uymuyor. Bu yüzden de işsizliğinin kaynağı ülke koşulları değil. 4 sene o okula ne icin gidiliyor ben anlamıyorum?

Orada hakaret etmek istedin mesela ama siz de degil sizde yazman lazımdı. Benim anlama kapasiteme hakaret etmek istedin ama bitişik yazmadigin için o anlamı taşımadı. Açtığın konuya dönüp bakarsan hiçbir imla kuralına uymuyor. Bu yüzden de işsizliğinin kaynağı ülke koşulları değil. 4 sene o okula ne icin gidiliyor ben anlamıyorum?
Haklısınız cidden yanlış yazmışım . Sizin buradaki kullanımlar doğru mu peki?
Veya da iş konusunda sıkıntı yaşayıp tavsiye isteyen bir insana yazdığı bir yanlış ek sebebiyle ' boşa üniversite okumuşsun ' demek hoş mu kırıcı bir laftı bence.

Haklısınız cidden yanlış yazmışım . Sizin buradaki kullanımlar doğru mu peki?
Veya da iş konusunda sıkıntı yaşayıp tavsiye isteyen bir insana yazdığı bir yanlış ek sebebiyle ' boşa üniversite okumuşsun ' demek hoş mu kırıcı bir laftı bence.
Kendi hatanı görmeyip sadece dış etmenlerde hata arıyorsun. Gerçekten merak ediyorum bu dört senede insan kendisine nasıl hiçbir sey katamaz diye. Bir de sınıf öğretmenliği yani. Atansan çocuklara böyle mi öğreteceksin? İş konusunda sıkıntı yaşadığın için bunları yazıyorum zaten. Bir yere başvururken bu hataları yaparsan kimse seni alanında işe almaz.

Kendi hatanı görmeyip sadece dış etmenlerde hata arıyorsun. Gerçekten merak ediyorum bu dört senede insan kendisine nasıl hiçbir sey katamaz diye. Bir de sınıf öğretmenliği yani. Atansan çocuklara böyle mi öğreteceksin? İş konusunda sıkıntı yaşadığın için bunları yazıyorum zaten. Bir yere başvururken bu hataları yaparsan kimse seni alanında işe almaz.
Nerden biliyorsun katmadığımı yanımda mıydın 4 sene ?
Ben iş hakkında tavsiye istiyorum ,fikir danışıyorum sen gelmiş yok gramerin kötü yok de'yi ayrı yazmamışsın bak işine Allah aşkına bana boşa okumuşsun deme hakkını nasıl görüyorsun kendinde

Back
X