Yatılı misafir kaynim

Sizin ne kastettiğinizi anladım zaten :) E geriye Allah sabır versin mi denilir bu durumda? Veya özsaygı...

Sizin ne kastettiğinizi anladım zaten :) E geriye Allah sabır versin mi denilir bu durumda? Veya özsaygı...
Saçma bir yorum kendime özsaygim fazlasıyla çok ha bunu eşime bu konuda tolere etmek istememden anlamanız da saçma ben buraya bir konuda toleransımı kaybettiğimi izleyebilecek mantıklı bir yolun ne olacağını danışmaya geldim

E işte yapılacak tek şey var. Öz kardeşinden beni nasıl kıskanıyorsun diye soracaksınız. Kem küm diyecektir kesin. Sonra da madem kıskanıyorsa misafir almamanız gerektiğini, misafir alma pahasına yaz günü pişerek oturamayacağınızı belirteceksiniz. Bunun taviz verilebilecek bir tarafı yok.

Yaz günü evde pantalonla pişmek önemli bir konu ancak; sizin daha önemli bir sorununuz var. O da eşini kendi kardeşinden kıskanan bir manyakla evli olmanız.

Ah ah buraya neler yazarım neler
Ben gerçekten başta kendi kaynım olmak üzere tüm kadınların kayınlarından nefret ediyorum

Konu sahibi bildiğim bişey var ki taviz tavizi doğurur.Bu nedenle bişeyler yapmanız lazım yoksa bu şekilde o erkek kardeş okulu biter bişey olur sürekli sizde kalmaya başlar.Eşinize rahat edemediğinizi uzun bişeyler de giymek istemediğinizi erkek kardeş illa kalmak istiyorsa bi yerde o da ablası olması gerektiğini uygun bir dille anlatın anlamıyorsa uygun olmayan dillerle bağırarak çağırarak anlatın o da Olmuyorsa o kayın denilen düşüncesiz şahısa söyleyin bi zahmet gelmesin gitsin ablasında 1 hafta kalıyorsa kalsın kalmıyorsa da bi daha gelmesin bu düşüncesizliğin önünü şimdiden kesmezseniz ileride başınız çok ağrır.

Bu cemkirmelerinizi Esinize de yapsaniz?

3,4 ayda bir bir hafta tolore edilir bence de..kardeş bu..can yani...
Sizi kısıtlaması çok saçma o ayrı tabi

Kocanla bu konuyu hiç konuştun mu? Mesela, sen kardeşine mi güvenmiyorsun, bana mı, "her yanın kapalı giyin" ne demek diye sordun mu?

Zamananinda böyle şeylere çok taviz verdim ve tepeme cikardim sonra da ne huzur kaldi ne evlilik. Kayninin yanina cikmak ona hizmet etmek bence senin mecburiyetin değil. Kayinvaliden yada görümcen olsaydi farkli olurdu ama kaynina mecbur değilsin bence

evinizi otel gibi kullanıyorlar istemediğini eşine belirrt bence

Hem kıskanıp hem kardeşini günlerce misafir etmesin o zaman herkesin düzeni hayatı var kayın dediğin gelinin evinde öyle kalmamalı ayrıca bence

3,4 ayda bir bir hafta tolore edilir bence de..kardeş bu..can yani...
Sizi kısıtlaması çok saçma o ayrı tabi
Can mı ?? Can görmesek Evlat candır.Kardeş sadece kardeştir ve özellikle kardeş erkekse yerini bilmelidir.Öyle yengenin yanında günlerce kalınmaz ayıp denilen de bişey var.İlla birinin yanında kalacaksa ablası varmış İşte kalsın kaldığı kadar.Ama bir erkek evliyse öyle kardeş candırla olmuyor o işler herkesin karısı çoluğu çocuğu var düşüncesiz kayınların cezasını neden yengeler çeksin ki ?

Hem kıskanıp hem kardeşini günlerce misafir etmesin o zaman herkesin düzeni hayatı var kayın dediğin gelinin evinde öyle kalmamalı ayrıca bence
Ah ah o kadar doğru söylüyorsunuz ki….Ama bırakın 3-4 ayda 1 hafta kalmayı senelerce kayınla gelin aynı evde yaşasın diye düşünen beyinler var bakınız: benim eski konularım

Şu kayınlar insanların düzenli hayatı olduğunu kimsenin onlara bakma mecburiyetinde olmadığını algılayıp asalak gibi yaşamaktan zevk alıyor adeta asla anlayamıyorum Anlamayacağım da

Bilimsel olarak da evliliğin ilk yılında olan çiftlere yatılı misafirlige5 gidilmesi doğru bulunmuyor. Şuan iki bekar kişi evlendi ve bambaşka bir hayata adapte olmaya çalışıyorlar . Bu diret olmasa bile bilincimiz bunun stresini her an yaşıyor. Ben mesela evlenmeden önce de çok yemek yapardım lezzetli de olurdu ama evlendim 7 ay yemeklerin tatsız tuzsuz , çok tuzlu, yağlı değişik oldu. Yavaş yavaş düzeldi. Çiftler her şeye birbirinin vereceği tepkiyi öğreniyor, sorunları birlikte çözme becerileri gelişiyor ama onlar evlilikle ilgili meseleleri bir kenara bırakmış yok kaynım,yok kv, kp .... Yaaaa bir düşün yeni evlilerin yakasından

Bu nasıl hayat ya? Bir kadın kendine dayatılan bu şeyleri nasıl kabul eder?

Bu erkek kardeş, abi özlemiyle mi geliyor yoksa başka sevdalar için mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…