- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.234
- 158
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Sizin ne kastettiğinizi anladım zaten :) E geriye Allah sabır versin mi denilir bu durumda? Veya özsaygı...Evet haklısınız, lakin şort giyemez, giyemezden kastım giymemeli değil, bana da kalsa evde sıcaktan pişerken uzun kollu tişört pantolonla gezemem, hele de işten gelmişim yorgunluktan perişan olmuşum, bir duş alıp rahat bir şeyler giyip ayaklarımı uzatmak isterken pantolonla duramam fakat Mlskurtast ilişki yürüsün diye taviz veren kadınlardan.
Saçma bir yorum kendime özsaygim fazlasıyla çok ha bunu eşime bu konuda tolere etmek istememden anlamanız da saçma ben buraya bir konuda toleransımı kaybettiğimi izleyebilecek mantıklı bir yolun ne olacağını danışmaya geldimSizin ne kastettiğinizi anladım zaten :) E geriye Allah sabır versin mi denilir bu durumda? Veya özsaygı...
E işte yapılacak tek şey var. Öz kardeşinden beni nasıl kıskanıyorsun diye soracaksınız. Kem küm diyecektir kesin. Sonra da madem kıskanıyorsa misafir almamanız gerektiğini, misafir alma pahasına yaz günü pişerek oturamayacağınızı belirteceksiniz. Bunun taviz verilebilecek bir tarafı yok.Saçma bir yorum kendime özsaygim fazlasıyla çok ha bunu eşime bu konuda tolere etmek istememden anlamanız da saçma ben buraya bir konuda toleransımı kaybettiğimi izleyebilecek mantıklı bir yolun ne olacağını danışmaya geldim
Bu cemkirmelerinizi Esinize de yapsaniz?Saçma bir yorum kendime özsaygim fazlasıyla çok ha bunu eşime bu konuda tolere etmek istememden anlamanız da saçma ben buraya bir konuda toleransımı kaybettiğimi izleyebilecek mantıklı bir yolun ne olacağını danışmaya geldim
Kv aram iyi aslinda ama onlarla aynı şehirde değiliz ve esim Doğu kökenli bir aileden geliyor bilmiyorum nasıl olur
Siz once derdinizi anlatin bakalim ne tepki verecekler. Sonra baska bir yol düşünülür
3,4 ayda bir bir hafta tolore edilir bence de..kardeş bu..can yani...Selam kızlar
Konuya direk giriyorum eşimin ablası,abisi ile aynı şehirde yaşıyoruz erkek kardeşi İzmir’den gelip 3-4 ayda bir bir hafta kalıp gidiyor ne abla ne abide toplasanız birer gün kalıp sonra yine bize geliyor ben çalışıyorum eşim çalışıyor ve evleneli 1 yıl oldu evimizde klima yok camlar açık ama eşim istiyorki her yanım kapalı giyineyim uzun pantalon gibi.. e zaten işten eve yorgun argın geliyorum birde buna tahammül edemiyorum bugün tak etti canıma çıkmadım yanlarına odama kapattım kendimi benim ailemde şehirdisinda yaşıyor ama yılda bir kez geldiler toplam 2 kalıp gittiler sizce yanlış mi yapıyorum
Zamananinda böyle şeylere çok taviz verdim ve tepeme cikardim sonra da ne huzur kaldi ne evlilik. Kayninin yanina cikmak ona hizmet etmek bence senin mecburiyetin değil. Kayinvaliden yada görümcen olsaydi farkli olurdu ama kaynina mecbur değilsin benceSelam kızlar
Konuya direk giriyorum eşimin ablası,abisi ile aynı şehirde yaşıyoruz erkek kardeşi İzmir’den gelip 3-4 ayda bir bir hafta kalıp gidiyor ne abla ne abide toplasanız birer gün kalıp sonra yine bize geliyor ben çalışıyorum eşim çalışıyor ve evleneli 1 yıl oldu evimizde klima yok camlar açık ama eşim istiyorki her yanım kapalı giyineyim uzun pantalon gibi.. e zaten işten eve yorgun argın geliyorum birde buna tahammül edemiyorum bugün tak etti canıma çıkmadım yanlarına odama kapattım kendimi benim ailemde şehirdisinda yaşıyor ama yılda bir kez geldiler toplam 2 kalıp gittiler sizce yanlış mi yapıyorum
evinizi otel gibi kullanıyorlar istemediğini eşine belirrt benceSelam kızlar
Hem kıskanıp hem kardeşini günlerce misafir etmesin o zaman herkesin düzeni hayatı var kayın dediğin gelinin evinde öyle kalmamalı ayrıca benceSelam kızlar
Can mı ?? Can görmesek3,4 ayda bir bir hafta tolore edilir bence de..kardeş bu..can yani...
Sizi kısıtlaması çok saçma o ayrı tabi
Ah ah o kadar doğru söylüyorsunuz ki….Ama bırakın 3-4 ayda 1 hafta kalmayı senelerce kayınla gelin aynı evde yaşasın diye düşünen beyinler var bakınız: benim eski konularımHem kıskanıp hem kardeşini günlerce misafir etmesin o zaman herkesin düzeni hayatı var kayın dediğin gelinin evinde öyle kalmamalı ayrıca bence
Bilimsel olarak da evliliğin ilk yılında olan çiftlere yatılı misafirlige5 gidilmesi doğru bulunmuyor. Şuan iki bekar kişi evlendi ve bambaşka bir hayata adapte olmaya çalışıyorlar . Bu diret olmasa bile bilincimiz bunun stresini her an yaşıyor. Ben mesela evlenmeden önce de çok yemek yapardım lezzetli de olurdu ama evlendim 7 ay yemeklerin tatsız tuzsuz , çok tuzlu, yağlı değişik oldu. Yavaş yavaş düzeldi. Çiftler her şeye birbirinin vereceği tepkiyi öğreniyor, sorunları birlikte çözme becerileri gelişiyor ama onlar evlilikle ilgili meseleleri bir kenara bırakmış yok kaynım,yok kv, kp .... Yaaaa bir düşün yeni evlilerin yakasındanSelam kızlar
Bu nasıl hayat ya? Bir kadın kendine dayatılan bu şeyleri nasıl kabul eder?Onu yapamaz işte, misafir içerikli birkaç konusuna baktım, eşi hiç danışmadan herkesi eve davet eden biri, büyük ihtimalle de kadın hizmet eder, edecek diyen erkeklerden, kadının kıyafetini bile tehdit aracı olarak kullanıyor, benim istediğim gibi giyinmezsen bende senin istediklerini yapmam diyormuş, o yüzden şort giyemez şort giymesi zaten yasak.
Erkekler rahat ya.. ne yapardı hiçbir şey gene her işi kadın yapıyor.Kendi erkek kardeşiniz gelip kaldığında eşiniz ne yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?