Yatılı misafir kaynim

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Selam kızlar
Konuya direk giriyorum eşimin ablası,abisi ile aynı şehirde yaşıyoruz erkek kardeşi İzmir’den gelip 3-4 ayda bir bir hafta kalıp gidiyor ne abla ne abide toplasanız birer gün kalıp sonra yine bize geliyor ben çalışıyorum eşim çalışıyor ve evleneli 1 yıl oldu evimizde klima yok camlar açık ama eşim istiyorki her yanım kapalı giyineyim uzun pantalon gibi.. e zaten işten eve yorgun argın geliyorum birde buna tahammül edemiyorum bugün tak etti canıma çıkmadım yanlarına odama kapattım kendimi benim ailemde şehirdisinda yaşıyor ama yılda bir kez geldiler toplam 2 kalıp gittiler sizce yanlış mi yapıyorum

Selam kızlar
Konuya direk giriyorum eşimin ablası,abisi ile aynı şehirde yaşıyoruz erkek kardeşi İzmir’den gelip 3-4 ayda bir bir hafta kalıp gidiyor ne abla ne abide toplasanız birer gün kalıp sonra yine bize geliyor ben çalışıyorum eşim çalışıyor ve evleneli 1 yıl oldu evimizde klima yok camlar açık ama eşim istiyorki her yanım kapalı giyineyim uzun pantalon gibi.. e zaten işten eve yorgun argın geliyorum birde buna tahammül edemiyorum bugün tak etti canıma çıkmadım yanlarına odama kapattım kendimi benim ailemde şehirdisinda yaşıyor ama yılda bir kez geldiler toplam 2 kalıp gittiler sizce yanlış mi yapıyorum
Dusuncesizlermis demekki.. bir yıllık evli gelinsinuz sonuçta.. ama eşiniz bişi demiyorsa yapacak pek bişi yok.

1 yillik evlilikte bu 3. Gelisi oluyor, ayip olmus o zaman. Kayinvalidenizle araniz nasil? Onunla buraya anlattiginiz sekilde konusabilirsiniz. Yahut esinizin diger kardesleri ile konusun. Kayniniz her gelisinde surekli sizde degil dönüşümlü olarak diger kardeşlerde de kalsin. Bu sekilde sizinle beraber senede birkez 1 hafta kalmis olur.

Yaptığı ayıp. Demek ki diğer yerlerde rahat ettirmiyorlar.
Siz de ettirmeyin bundan sonra. Tabii ki kardeş bu gelir de kalır da ama sürekli de sormadan o şehirde başka kardeşleri de varken hep sizde kalması olmamış.
Eşinizin uzun giy demesini de anlamadım sonuçta kardeşi evdeki yani.

Eşin de uzun giyiyor mu kardeşi geldi diye? Sadece senin rahatsız olmanı önemsemiyor demek ki.

3 /4 ayda bir bir haftalığına geliyor demişsiniz iki günü öteki evlerde geçiyor sizede 5 gün kalıyor anlaşılan tolere edilebilir mi bence edilir , sizin aileniz gelip kalmamış olabilir başka yerde rahat etmiyordur size geliyordur yazılmış belki sizin eşinizle daha iyi anlasiyordur, birde iş güç için değil ailesine olan özleminden geliyor ise bnce fazla abartılı, tesettürlu olduğunuzu varsayarak yazıyorum bir hafta dışarda nasıl tesettür ile geziyorsaniz evinizde de geziverin bence bazı şeyleri çok büyütüp hayatı zindan etmenin anlamı yok

Extra açık giyinirdim :)
Onu yapamaz işte, misafir içerikli birkaç konusuna baktım, eşi hiç danışmadan herkesi eve davet eden biri, büyük ihtimalle de kadın hizmet eder, edecek diyen erkeklerden, kadının kıyafetini bile tehdit aracı olarak kullanıyor, benim istediğim gibi giyinmezsen bende senin istediklerini yapmam diyormuş, o yüzden şort giyemez şort giymesi zaten yasak.

Onu yapamaz işte, misafir içerikli birkaç konusuna baktım, eşi hiç danışmadan herkesi eve davet eden biri, büyük ihtimalle de kadın hizmet eder, edecek diyen erkeklerden, kadının kıyafetini bile tehdit aracı olarak kullanıyor, benim istediğim gibi giyinmezsen bende senin istediklerini yapmam diyormuş, o yüzden şort giyemez şort giymesi zaten yasak.
Böyleyse üstteki yorumu geri çekiyorum🤔

İyi de zaten ne kadının istediği yapılıyor ne de kadın istediğini yapabiliyor

1 yillik evlilikte bu 3. Gelisi oluyor, ayip olmus o zaman. Kayinvalidenizle araniz nasil? Onunla buraya anlattiginiz sekilde konusabilirsiniz. Yahut esinizin diger kardesleri ile konusun. Kayniniz her gelisinde surekli sizde degil dönüşümlü olarak diger kardeşlerde de kalsin. Bu sekilde sizinle beraber senede birkez 1 hafta kalmis olur.
Kv aram iyi aslinda ama onlarla aynı şehirde değiliz ve esim Doğu kökenli bir aileden geliyor bilmiyorum nasıl olur bilemiyorum

3 /4 ayda bir bir haftalığına geliyor demişsiniz iki günü öteki evlerde geçiyor sizede 5 gün kalıyor anlaşılan tolere edilebilir mi bence edilir , sizin aileniz gelip kalmamış olabilir başka yerde rahat etmiyordur size geliyordur yazılmış belki sizin eşinizle daha iyi anlasiyordur, birde iş güç için değil ailesine olan özleminden geliyor ise bnce fazla abartılı, tesettürlu olduğunuzu varsayarak yazıyorum bir hafta dışarda nasıl tesettür ile geziyorsaniz evinizde de geziverin bence bazı şeyleri çok büyütüp hayatı zindan etmenin anlamı yok
Tesettürlü değilim

İyi de zaten ne kadının istediği yapılıyor ne de kadın istediğini yapabiliyor
Evet haklısınız, lakin şort giyemez, giyemezden kastım giymemeli değil, bana da kalsa evde sıcaktan pişerken uzun kollu tişört pantolonla gezemem, hele de işten gelmişim yorgunluktan perişan olmuşum, bir duş alıp rahat bir şeyler giyip ayaklarımı uzatmak isterken pantolonla duramam fakat Mlskurtast ilişki yürüsün diye taviz veren kadınlardan.

Tesettürlü değilim
Öteki mesajlariniza az önce baktım, genel.itibari ile işini karşılıklı inat ile yürüten sizin fikirlerinizi dikkate almayan bir eş ile berabersiniz, belki şöyle yapılabilir ne münasebet o benimde kardeşim onun yanında rahat olmayacağım da kimin yanında olacağım dersiniz eşiniz bir durup düşünür sonra kardeşim ev senin ben çok yoruldum yengem dinleniyorum der gönül hoşluğu yapar gider odanıza dinlenirsiniz çünkü yok deme lüksümüz yok gibi bilemiyorum hem kendi cikarinizi belki birazcik da olsa gozetmis olursunuz

Back
X