- 16 Ağustos 2024
- 354
- 201
- 23
- Konu Sahibi kaktusella
Evet demez ben olsam ben de demem. Kimse kimseye güvenerek çocuk yapmıyor neticede. Ben biraz kasıyorum kendimi evde biri olunca ister istemez düzenim değişiyor. Kafama göre yapamıyorum işlerimi. Ben 2 hafta öncesine kadar bile iki katlı evi günaşırı silip süpürüyordum şimdi sırf iş yapıyor olmasın diye haftada bir silip süpürüyoruz. Yani düşüncesizce kıza iş yaptırıp çalıştırmıyorum ya herkes çok yanlış düşündü ama benim rahatsız olduğum konu iş yapıp yapmaması değil de aynı evin içinde haberim olmaması ne yaptığından. Ben ev sahibi olduğum halde bilgi veriyorum. Canım ben alt kattayım kaşımı bıyığımı alacağım bile diyorum bunun ayıbı yok ki. Beraber yaşamanın gerektirdiği bazı şeyler vardır benim için.2 saat odada duruyorsa, kapıyı tıklayıp odadan alacağınızı alın, markete gidecekseniz yine aynı şekilde söyleyin. Kendisi çok da hevesli gelmemiştir sizin yanınıza. 26 yaşında kimse gidip de yengeme doğum öncesi yardım edeyim istemez kendi başına. Annesi istemiştir, evde baskı var demisşiniz ya işte en fazla sizin evinizde kafa dinliyordur. Kahvenizi de için kendisini beklemeyin. Kasılıp, yanlış anlar düşüncesinde olacağınız bir durum yok. Kendi kendinize alanınızı daraltırsanız yanınızda kalacağı günler daha zor geçer.