• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatılı misafirler

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Yatılı misafir geldiğinde en çok yatıracak yer konusunda zorlanıyorum .1 tane üçlü koltuğum bir de çekyatım var .Döşek möşek yok bende .Fazla yer kaplamayacak şekilde çözüm önerilerinizi var mı arkadaşlar ?

şişme yataklar rahatmıdır acaba benimde yer sıkıntım var salonda yatak olan iki koltuk birde oğlumun yatağının yavru yatağı var okadar döşek bizdede yok

şişme yataklar rahatmıdır acaba benimde yer sıkıntım var salonda yatak olan iki koltuk birde oğlumun yatağının yavru yatağı var okadar döşek bizdede yok
onu düşündüm de kullanana rastlamadım .Hİç bir fikrim yok ,

valla ben şişme yatak aldım ama daha kullanmadım, öyle üzerine uzandığımda rahat gibiydi, tüm gece uyunsa nasıl olur bilmiyorum tabii

valla ben şişme yatak aldım ama daha kullanmadım, öyle üzerine uzandığımda rahat gibiydi, tüm gece uyunsa nasıl olur bilmiyorum tabii
şişme yatak kullanmıştık gece sanki karların üzerinde uyuyormuşsun gibi oluyor buz gibi insanı hasta ediyor hiç tavsiye etmem

Yatılı misafir geldiğinde en çok yatıracak yer konusunda zorlanıyorum .1 tane üçlü koltuğum bir de çekyatım var .Döşek möşek yok bende .Fazla yer kaplamayacak şekilde çözüm önerilerinizi var mı arkadaşlar ?
şişme yataklar var. Baya da ucuzladı son zamanlarda. Onlardan alabilirsin. Büyük çift kişilik gibi.

canım şişme yataklar çok rahat
şişiriyorsun, kullanıyorsun, işin bitince de indirip kaldırıyorsun
öğrenciyken bir evde bir ay misafir kalmıştım, bizzat yattım :)
şu an evimde de var

Biz şişme yatak kullanıyoruz. Önce kendimiz test ettik, şimdi misafirler gelince onda yatırıyoruz. Gayet rahat ve pratik, tavsiye ederim. Yalnız çeşitleri ve boyutlarına göre konforu değişiyor. Bizimki çift kişilik ve yüksekliği 50 cm filan. Alçak olanları da denemiştim, bu yüksekler kadar rahat değiller.

Şişme yatak kullandım ben öğrenciyken. Çift katlı olanlardan. Kaloriferli evde çok sorun olmuyor soğukluğu.
Bir de geçen bir arkadaşta gördüm. Böyle katlanıp kılıfa giren sünger yer yatağı. Pek şirin bişeydi. Kullanışlı olabilir.

Benimde eşimin bekarlıktan var çift kişilk hatta koltuk falanda oluyor. Ben denemedim ama eskiden eşime kalmaya gelen arkadaşlarından duyarım. Çok severler, hatta isteyen bile oldu.. Rahat yani deneyebilirsiniz:)

Teyzem de hep şişme yatakta yattım. Çok yumuşak ben rahat edemem sürekli düşecegim hissine kapiliyorum yıllardır sert yatakta yattigim için olabilir.

açılabilen tek kişilik koltuklardan al tabi bu durumda oturma grubunu değiştirmen gerkeicek

Şişme yatak bende de var gayet kullanışlı :) Tavsiye ederim ..

Şişme yatak bende de var gayet kullanışlı :) Tavsiye ederim ..

Misafir 1-2 gece kalacaksa şişme yatak yeterli olur

Soğuk vs denmiş üstüne yorgan ya da battaniye seriilebilir

Aslında yataktan değil de yerde hava akını olduğu için soğuk daha fazla gelebilir

Bizde açılıp yer yatağı olan bir kanepe var da ordan biliyorum

Yatak olan koltuklar var mobilyalarına uygun ya da çocuğun odasına uygun sırıtmayacak bir renk alabilirsin. Düz renk 150 TL gibi bir şeydi. Şişme yatakların da yüzeyi kadife gibi olanları var.

Back
X