• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatili misafirlikte yemek

Kovmak sizce ayıp değil mi nitekim eşinizin ailesi..

Onun dışında wc den sonra kendisini duşta temizlemesi olmaz buna müsaade etmsshin. Hiç hijyenik değil. Bir de kaç yaşında bu kadın Çok mu yaşlı?

Belli ki çok yakınsınız. Evinizi biraz uzağa taşıyın. Hafta sonu gelmeye niyetleniyorsa sizinde dişarıda işiniz olsun, gezmeye gideceğiz deyin. Böyle böyle belki biraz dururlar.
Yaşlı değil ya tansiyon şeker vs yok.bana hizmet edeceksin diyor .biz öyle gördük yaptık diyor. Kendi evinde yemek yapıyor ama bana hamileyken de bu kere mutfağa gelip su çorbayı da ben karistirayim yorulma demedi. Kendi evinde tüm yemekleri o yapar .ben gittiğimde kendi evinde yemek yapmıyor bana söylüyor ..bakıma muhtaç değil yaşını hiç göstermiyor zaten 60 yaşında . Hasta bakıma muhtaç olsa kendi hiç iş yapamasa ben merhametsiz biri degiim yaptırmam zaten.kendi evinde kızı oğlu var onlar varken bile kendi yemek yapıyorsa gayet iyi durumu demektir.

Ne özenli sofrası ya ne sofrası hatta. Kadın orayı kendi evi sanıyor sen özenli sofra diyosun
Hiçbir şey yapmayacak tek laf konuşmayacaksın. Yokmuş gibi davranacaksın. Ne oldu derse de bu kadar uzun kalmanda rahatsızız diyeceksin.

Bizimkiler de bi dönem öyleydi çıldırmamak elde değil ama sizin ki bi başka yüzsüz ya eşiniz gelmeyin demiş bile umursamamis. Benim kp özellikle öyleydi yeni evliydim hep bendeydi resmen özellikle de yemeğe yetişirdi aşırı et yemeği seven bir adam neyse bir gün dedim ki sadece patates haslayacagm aradığı Zaman söylerim gelmez zaten 😂 aradı yine ne yemek yaptın falan dedim ki patates hasladim sadece demez mii ooo en sevdiğim ben şok adam yine geldi yine geldi. İligimle kemiğimle nefret ediyorum kpden.

neden "burasi benim evim" diyor? onun evinde kira vermeden mi yasiyorsunuz?
Erkek ailesi yüzsüz ya. Küçüğünden büyüğüne erkek evladın kendi çekirdek ailesiyle olan evini kendi evi gibi sahiplenir bende koca tarafımdan gördüm bunu zerre katkıları da yok yani.

zıkım yesinler. bayılıyorlar milletle ziftlenmeye. insanın yapacağı varsa da yapmıyor bir yerden sonra. her şeyin bir usulü var.
Ayhh öyle gerçekten yani artık kendi evinden nefret etmeye başlıyor insan onlara saygı duymak yada geldiklerinde önlerine düzgün sade bir bardak çay koymak bile o kadar ağır gelmeye başlıyor ki..

Konu sahibi geldikleri zaman elini birşeye sürmesin hizmet gördükçe de gitmezler.
Herşeyi eksik yapsın çamaşırlarina bulaşıklarina elini sürmesin uyuduklari yerin konforunu düşürsun.

De ki ben hastayım veya bi bahane uydur dışarı çık . Sen yemekleri yaparsın de.

Bu kadar laftan anlamayana ben açıkça istemiyorum gelmeyin derim. Hic öyle taktik falan yapamam. Misafirliginde bir süresi sınırı var. Anladığı dilden konuşun. Küserlerse küssünler. Gelmeyin ya da uzun kalmayın diyemeyen kocanız da ayrı dert bu arada.

Her gun kendinize detayli sofra kuran biriyseniz(detayli sodra kurmakta ne bilmiyorum siz yazmisiniz😄)
+1-2 tabak fazla cikacak sekilde yapmak zor bir şey değil.

Onun disinda ben yatili misafir sevmem. Kalan da uzun kalmaz max 1 hafta. Yemek işini de özellikle yemege davet etmediysem normalden ekstra özel bir şey yapmam. 🙄
Orasi annesinin de evi degil eşiniz ve sizin eviniz kök aile bireylerinin istediginde gelip uzunnn uzunnn kalabilecegi evi degil orasi once bunu eşinizin anlatmasi lazim.
Ne zaman oglu tek basina eve cikar o zaman isterlerse ortak evleri olabilir ama elin kizi, ogluyla yaşanilan evde istedikleri gibi at koşturamazlar.

En sinir olduğum sey nasil olsa oglumun evi diye yayilarak kalan anne babalar sanki oglunun evi ayni zamanda gelinin evi degilmis gibi.Ama is esinizde bitiyor aldim biletlerinizi diyecek resti cekecek yine gelsinler ama haftalarca kalmasinlar diye anlasma yapin

Burası da benim bir evim demeyi biliyorsa (ki değil) kalksınlar bir işin ucundan tutsunlar o zaman.

Duşakabinde g.t yıkamak nedir ayrıca,benim burdan midem bulandı.

Geleni gönderemiyorsunuz belli ki karı koca , gelmelerine engel olun en azından, bu arsızlarla nasıl yaparsınız bilmiyorum ama işiniz zor.

Bu anlattıklarınızdan verdiğiniz tepkılerden şunu anlıyorum .
Bunlar aşırı yüzsüz.
Isınız zor.
Karı koca resmen kovmuşsunuz daha ne?
Benım kaynanam da dıger eltılerın anahtarı var evının zırt bırt gırer cıkar.
Oğlumun evı benım evım mantıgında.
Ben uzaktayım yoksa cınnet gecırmelıkler.
Sızın bır cinnet gecırmedıgınız kalmış.

Son düzenleme:
Eşinize söyleyeceksiniz açık açık gerekirse evet kovuyorum benim ailemin huzurunu bozuyosunuz, sizin yüzünüzden karımla mı bosanayim diyecek. Normal laftan anlayan insan olsa tabi ki saygısızlık etmeyeyim falan dersiniz ama böyle yüzsüz arsız insanları gerekirse kolundan tutup kapı önüne koymak gerekiyor. Eşinizle de konuşun sen gondermeyeceksen ben kavga kıyamet de olsa gondericem yoksa ben evden gidicem deyin. Utanmaz kadın istenmediği yere sülük gibi yapisirken ar etmiyor da siz defol git derken mi edeceksiniz.

Dikkat ettim de kendi annene git diye öneri verenler dışında herkese cevap vermişsiniz. Yani gitmeye niyetiniz yok anlaşılan. İyi çekeceksiniz ozaman

Bence yemek yapmayın. Kendiniz yiyin bir şeyler, odanıza geçin

Back
X