- Emoji Skoru
- 13.705
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi nefermititi
Yani açıkçası artık hizmet etme işini bırakın.Sürat astigim için hatta bana koridorda terbiyesiz bıdı bidi ..biseyler dedi ona ters cevap verdim diye. Ama umrunda değil .yine de kalıcak diyip diretiyor.
Yahu ben istemez miydim eşimin annesi benimde annem olsun .demiyorum ki kalksın yemek yapsın evi supursun.ama kendi yattığı yeri de toplar bı insan değil mi kalkıp yatağın içinde ikindiye kadar oturuyor .ben gidip topluyorum yine .peki ama bu bana eziyet sanki yapamıyorum gibi yapıyor ya bu haldeyseniz bu kadar bakıma muhtacsaniz kendi kızının yanında kalın dogrumu gelin bakmak zorunda değil kendi anama ben yapamıyorum bu kadar. Bana bir bardak su getir diyor e git kendin al suyun yerini de biliyorsun yani. Bunu bile benden bekleme .
Bı bardak su vermek bile bir bebekle ve GT kadar evle bahsetmekte zor geliyor.bunaltiyor.mevzu bir bardak su değil mevzu bakıma muhtaç miş gibi gtü yaymalari
Anne kalkıp kendin alabilirsiniz suyunu hatta bana da getir malum bebekli kadınım yardıma ihtiyacım var benim deyip geçin.
Akşam mesela çay faslını falan bırakın istiyorsa kendisi demlesin odanıza geçin bebeği uyutuyorum deyip.
Tek çeşit yemek yapıp geçin.
Yani gerçekten Konuyu okuyunca kv me şükrettim. 2 senede 2 kez geldi evime.
2. Kez geldiğinde de kadın buzluğumu doldurdu sağ olsun.
Ne biçim insanlar var cidden keşke az insan olmayı denese sizin kv