- Konu Sahibi nefermititi
Torunuyla ilgileniyormu? İlgilenmiyorsa sabah hemen doyurun karnınızı, alın bebeğinizi çıkın dışarı. Park, avm vakit geçirin bi kaç saat. Sonra da eşinizden akşama dışarıdan yemek almasını söyleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu profildeki kaynana gelini bir birey olarak görmez direkt hizmetçi olarak görür.Yaşlı değil ya tansiyon şeker vs yok.bana hizmet edeceksin diyor .biz öyle gördük yaptık diyor. Kendi evinde yemek yapıyor ama bana hamileyken de bu kere mutfağa gelip su çorbayı da ben karistirayim yorulma demedi. Kendi evinde tüm yemekleri o yapar .ben gittiğimde kendi evinde yemek yapmıyor bana söylüyor ..bakıma muhtaç değil yaşını hiç göstermiyor zaten 60 yaşında . Hasta bakıma muhtaç olsa kendi hiç iş yapamasa ben merhametsiz biri degiim yaptırmam zaten.kendi evinde kızı oğlu var onlar varken bile kendi yemek yapıyorsa gayet iyi durumu demektir.
Bir de sipariş veriyor otel mi bura dicen haddini bilecekEn son geldiklerinde o kadar sürat astım ki kek yaparmisin dedi bana benim bir buçuk yaşında bebeğim var görüyor yani bazen hiç durmuyor ve ben yapamam nerde bende o işler eskisi gibi değilim artık dedim çok zor anca yemeye yetisiyorum dedim. Kahve istedi evde kalmamış dedim .gidip alayım vs demiyoru. Yanında oturmuyorum çoğunlukla odamdayim. Gereksiz herşeye laf söylüyor kendi akrabalari da çok sikaytci . O kadar sürat astım ki eşim gidip demiş anne eşim çok zorlanıyor bı elinden tütün sizde vs diye .ben odamdayim düşünün durumu yoruldum yatıyorum vs diyorum yada dışarıya geçmeye gidiyorum akşam ben yokum isim var diyorum .yine de kadın bı hafta daha kaldı.o lafın üzerine bile. Bize bakacaksinzi oğlum diyip duruyor
Siz yazdıkça ben sinirlendim. Yani kadının hosuna gidiyor bilerek yapiyor tahrik edip kovmanizi bekleyip acındıracak kendini heraldeBirde iş buyuruyor burasi pis şurayı sil diyor ben de bu kadar yapabliyorum eşim gelsin yspsin akşama diyorum ya bunları söylerken sanmayın naif bı dille söylüyorum gayet sert asık suratla soyluyorum ona rağmen boyleler. Eşime diyor suratini asıyor bizi istemiyor diyor düşünün e git o zman gelme. Ya hastane işi bı hafta sürdü ne dedi biliyor musunuz ben daha kalacam bir ay daha burdayim kalmak istiyorum dedi eşim de ben de kalın demedik ortam buz gibi sessiz yani eşim de istemiyor
Kv dönüp diyor kayınbaba ya ben gitmek istemiyorum o da diyor evimize gidelim artık .yok ben gelmem.kalicam daha diyor eşimde bakıyor evet annecim kal vs demiyor yani.kendi aralarında konuştular kb kv. eşimle ben agizmizi acip bişey demedik yani eşimde kalın vs demiyor hani anliyorlar kimse bizi istemiyor diye ama yine da kalıyor kadın işte gurur yok. Kadın oğluna bakıyor arada hani belki kal tabi annecim der gibi. Ama tık yok görüyor yinede diretiyor.
Aynen öyle yapicam gercekten torunuyla vakit şöyle geçiriyor telefonu açıyor ordan sürekli video izliyor ve bebeği yanina alıp ona baktiriyor.yemek yedirmiyor altını almıyor yada başka bir bakım vs yapmıyor. Bı yere gidemem bebeğimi bırakıp çünkü yemek vs yedirmiyor yemiyor diyor güya beceremiyormus gibi davranıyor yani istese yedirir .anladınız mı bı yol yöntem bulur vs ki benim çocuğum ne olsa yiyor yemek secmez çok iştahlıTorunuyla ilgileniyormu? İlgilenmiyorsa sabah hemen doyurun karnınızı, alın bebeğinizi çıkın dışarı. Park, avm vakit geçirin bi kaç saat. Sonra da eşinizden akşama dışarıdan yemek almasını söyleyin
Ya bunu soyeleyebilen bı adam var mı bilmiyorum ama eşim söyleyemiyor babasından çekiniyor bence aslında annesine kızıp söylenir ima eder gelme de der çoğu zman ama babasınean çekiniyor benceBu profildeki kaynana gelini bir birey olarak görmez direkt hizmetçi olarak görür.
İş yapsın iş yaptığı sürece var olan iş yaptığı sürece iyi gelin olan birisiniz onun gözünde.
Yaşlanınca da size yerleşmek kendisini size baktırmak gibi hayalleri var bu çok net.
Bir kere olay artık trip atma surat asmayı geçmiş.
Açık açık eşinizin gelmeyin hayır kalmayın demesi lazım veya 3 gün için geldilerse ee anne hadi sizi yolcu edelim artık demesi lazım.
Kovuyor musunuz dediğinde de herkesin kendi evi kendi düzeni benim artık çekirdek ailem var anne eşime çocuğuma sahip çıkmam lazım demesi lazım.
Çok net bir sınır çizmesi lazım.
Gelip kalacaksanız kısa süreli olsun benim eşim hizmetçi değil anne diye bastıra bastıra söylemesi lazım.
Yok anlamıyorsa da evladını kaybeden kendisi olur yani ya da yuva yıkan durumuna geçer.
Tamam diyip bı hafta sonra geliyorlar ve üç gün kalicaz diyip yine on günden aşağı durmadılar iki hafta kalıyorlar en azMüsait değiliz diyin bu nedir ya. Müsait değiliz kadar güzel bir cümle yok kullanın bunu.
Sürat astigim için hatta bana koridorda terbiyesiz bıdı bidi ..biseyler dedi ona ters cevap verdim diye. Ama umrunda değil .yine de kalıcak diyip diretiyor.Siz yazdıkça ben sinirlendim. Yani kadının hosuna gidiyor bilerek yapiyor tahrik edip kovmanizi bekleyip acındıracak kendini heralde
Anneme gitsen muhtemel ev boş oh diyip gelir içine eder kv.umrunda olmaz. Ama durmak istemiyorum evde gerekirse otele gideceğim .Yani eşiniz de açık açık söylemiş.Anlamiyorlarsa onların sorunu.Tatile gideceğiz ya da anneme gideceğim birkaç günlüğüne falan deseniz.
Hahaha işte bak aynı şey hiissediyorum senin o çaresizliğini.istemeye istemeye yemeğini farklı yapmak zorunda kalmabi yavaş yavaş seni değiştirmelerini evini düzenini yavaş yavaş değişmeleri bı anlıyorum işte bunlar anladinmi nefret ettiriyor insanı.Bizimkiler de bi dönem öyleydi çıldırmamak elde değil ama sizin ki bi başka yüzsüz ya eşiniz gelmeyin demiş bile umursamamis. Benim kp özellikle öyleydi yeni evliydim hep bendeydi resmen özellikle de yemeğe yetişirdi aşırı et yemeği seven bir adam neyse bir gün dedim ki sadece patates haslayacagm aradığı Zaman söylerim gelmez zatenaradı yine ne yemek yaptın falan dedim ki patates hasladim sadece demez mii ooo en sevdiğim ben şok adam yine geldi yine geldi. İligimle kemiğimle nefret ediyorum kpden.
Helal olsun sana iyi sabretmissin.ben psikolojik olarak da iyi değilim ilaç kullanıyorum öfke nobetlerim oluyordu eskiden şimdi yok gibi ama iyi değilim yani iç sıkıntım var sürekli vs ..bu halde birde böyle memnuniyetsiz insanalara hizmet etmek istemiyorum.Tembel,bencil kaynana. Nerde görsem tanırım. Benimki de öyleydi. "Geldiğime deysin, yorgunluğum çıksın" deyip bir, bir buçuk ay falan kalırdı. Gelirken de bana demezdi, oğluna derdi. 15 yıl böyle geçti. En sonunda ben de şarter attı. Yediği naneler yüzünden "seninle bir daha asla aynı ortamda olmayacağım, bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum" diye yüzüne sakin sakin söyledim. O delirdi tabi ama ben arkama bile bakmadım. Artık görüşmüyorum. Çok rahatım. Siz benim kadar sabretmeyin çünkü benim diğer adım sabırtaşıydı. Beni bile çatlattılar.
Durmaaaz hizmete duruyor biraz uzaklasin esiniz siz olmayınca iyice dank eder kafasina da artik daha net durus sergilerAnneme gitsen muhtemel ev boş oh diyip gelir içine eder kv.umrunda olmaz. Ama durmak istemiyorum evde gerekirse otele gideceğim .
Sen bi de bana sor. Anksiyete sahibi oldum sayelerinde. Artık o duruma getirdiler ki koca denen adam da yok oldu gözümde. Git ananı görürsen gör ben yokum dedim. Bunca yıl savaştığım tek kişi aslında kocammış. Bir kere ne yapıyorsunuz dese bunlar olmazdı. Sanırım sizde de az buçuk bundan var. Annesine yardım et demiş ama daha net bir sınır koymamış eşin maalesef. Anladıkları tonu yakalaması lazım.Helal olsun sana iyi sabretmissin.ben psikolojik olarak da iyi değilim ilaç kullanıyorum öfke nobetlerim oluyordu eskiden şimdi yok gibi ama iyi değilim yani iç sıkıntım var sürekli vs ..bu halde birde böyle memnuniyetsiz insanalara hizmet etmek istemiyorum.