- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.401
O kdr daraldimki ben sibiryayada giderim
Kısın yarisini ztn soguk belediyede gecirdim
Aaa haziranda emekli olup iş kadınımı olacaksın yaniHahaha yok
Planimiz balikesirde.
Ama akliniza burhaniye akcay ayvalik gelmesindaha ipucu vermem. Aklimizda 3 senedir olan bir sey bu arada. Ancak para bulduk
Hali hazirda 4 coine boldum.Ufak ufak gideyim diyorum bende ucmayayim.Yani elimdekinden de olmayayim diyorum.Analizlerini degerlendiricem canim.Sagolasin.Simdii bir kac haftadir pazar aksamustune dogru bir dusus oluyor bugunde cok kisa oldu, yada tek tek bak tepe noktalarindan uzak olanlari yada oransal az artanlari degerlendir ben su an nakitim olsa ya karar veremem 2 3 e bolerim ama mutkaka tuh derim gibi geliyor
Su an yukselis trendinde oldugu icin karar almak daha zor
Ben kucuk coinleri sevmiyorum birileri mutlaka terste kaliyor kendini ispatlamis projeler olmali( ytd)
Alakasiz bisey ama
Imkani olan herkes Vladivostok'a gitsin transsibirya ile. 14 gunluk bir tren yolculugu. Bemmmbeyaz karlarin icinden...
Bizim tren donmustu 19 günde gittik hahahaha
Indomie noodle bol bol koymustum ama su o kadar kaynayamadi ki hafif kemirerek yedik
Ama efsane guzeldi.
Aaa haziranda emekli olup iş kadınımı olacaksın yanihadi hayırlı olsun şimdiden.Bu yaza yetişir mi? Proğramı ona göre ayarlayayım
Hali hazirda 4 coine boldum.Ufak ufak gideyim diyorum bende ucmayayim.Yani elimdekinden de olmayayim diyorum.Analizlerini degerlendiricem canim.Sagolasin.
Hahaha yok
Planimiz balikesirde.
Ama akliniza burhaniye akcay ayvalik gelmesindaha ipucu vermem. Aklimizda 3 senedir olan bir sey bu arada. Ancak para bulduk
Yüksek olanlara dalıyorum hop dipteyimCok yukselmis olanlardanmi aliyorsun
Neredeyse hepsi hergun rekor tazeliyor
Ne kdr bekliyorsun
Bir yerde hata olmali bu piyasada zarar cok zor
Sen emekli olmadan yasaklar kalksada bi yemeğini yesem istanbuldaYok bu yaza yetismez.
Ben emekli olucam. Kuzenim calisip bana paralari yollicak
Yüksek olanlara dalıyorum hop dipteyimÖğrenemedim gitti.Tüyo aldıklarıma gireceğim artık
Bir onceki trende erken ciktim.Nasil pisman oldum.Hele bir canimiz cigerimiz var.Ondan nasil ciktim nasil pisman sonradan.Bu defa aynisini yapmicam.kesinlikleeHadi bakalim bol kazanclar
Yeterince bekledigine emin ol erken cikma ❤
Bir onceki trende erken ciktim.Nasil pisman oldum.Hele bir canimiz cigerimiz var.Ondan nasil ciktim nasil pisman sonradan.Bu defa aynisini yapmicam.kesinliklee
Dogru zamanda kırmızı gormek iyidirBununla ilgili okudugum bir soz ' kalkmis ucaga binemezsiniz tekerini bile tutamazsiniz diger ucusu bekleyeceksiniz'
Cok kucuk ihtimal yuzde 50 uzerine giderse kazanirsin ama zor
Dogru zamanda kırmızı gormek iyidir
Ytd (hep bunu yazmak istemistim)
-30da benimki belkide doğru zamandayım bende ay hadi inş.Dogru zamanda kırmızı gormek iyidir
Ytd (hep bunu yazmak istemistim)
Hadi inş canim❣❣-30da benimki belkide doğru zamandayım bende ay hadi inş.
Neodan bende karla çıktım bekliyorum da düşsün gireyim diye hic niyeti yok gibiNeo mu
O benimde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?