- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.381
Ne güzel hayırlı olsun valla benim gibi gezmeyi seven arkadaşlarla toplaşıp gelirizBen de buyuk bi yatirim pesindeyim. Hahahaha
Duysaniz gülersiniz.
Turizmci bi kuzenim var ona isletme planliyoruz.
Milletteki kafalara bak bi de bendeki kekoluga
Söz hepinize morportakal koduyla %25 indirim hahhahaha
Emri aldığım fiyatın çok az üzerine verdim zaten aman kurtulayım da isterse üstel x olarak gitsin (nomu bak okul bilgili espri yaptım)Dur 22 sinde dava var ztn beklemisin bari bir umut bekle de belki xxxx yapar
Deli değilde uyanık, muhtemelen işten ayrılırsa çok zengin olduğu anlaşılacak diye ayrılmıyor, bide şu salağa yatıp iş yapmayan tayfadan arkadaşYa deli mi ne
Ama tabi belediye = pavyon o ayri
Benimde eski erkek arkadasim 2011 de aliyordu banada coook soyledi amaaa dinleyen kim
Bu saatten sonra ztn odeme ve kullanma anlaminda lazim 2017 2018 in tekrari zor ancak yatay seyirde gider
O kdr yatirim ve proje var saskinlikla izliyorum
Benim ada vardi ama
Bu kadar gidecegini kestiremedim. Erken sattim. Guzel aldim tabi yine de. Sukur. Ama daha guzel de olurmus
Emri aldığım fiyatın çok az üzerine verdim zaten aman kurtulayım da isterse üstel x olarak gitsin (nomu bak okul bilgili espri yaptım)
XRPyi yapanlar da at hırsızıymış bu arada, coin belki uzun vadeli sağlamdır (veya değildir) ama anladığım kadarıyla sevmiyorlar bunu camiada :)) boşuna mahkemelik olmamışlar zaar
Deli değilde uyanık, muhtemelen işten ayrılırsa çok zengin olduğu anlaşılacak diye ayrılmıyor, bide şu salağa yatıp iş yapmayan tayfadan arkadaş
Ben de buyuk bi yatirim pesindeyim. Hahahaha
Duysaniz gülersiniz.
Turizmci bi kuzenim var ona isletme planliyoruz.
Milletteki kafalara bak bi de bendeki kekoluga
Söz hepinize morportakal koduyla %25 indirim hahhahaha
Ne güzel hayırlı olsun valla benim gibi gezmeyi seven arkadaşlarla toplaşıp gelirizvalla bitcoin işine cesaret edip o zamanlar girmek herkesin yapabileceği birşey değil ki biz hala batarsa diye düşünüyoruz aslında bu giren arkadaşların profili anlatsam şok olursunuz ama burda anlatamam deşifre olurum birkez oldum rahat rahat dedikodu yapamam sonra
Bunun ekran goruntusunu aldim
Aynen bende izimi bile kaybettiririmYa birak ne samin sekeri ne arabin yuzu derler
Donupte bakarsam adimi degistiririm
Aha ikinci musteri. Indirimli ama olsun.
Aynen bende izimi bile kaybettiririmama muhtemelen o şimdi btc leriyle eth alıyordur
Coin ne alırsam elime yapışıyor baktım düşüyor bozuyorum offf sinir oldum kar ettiklerim gitti üstüne ana para gidiyor şuan öyle bakıyorum çıkar inş satmayıp bekleyeceğim mecbur
Ooo indirimde varmış hemen rezervasyonu yapAha musteri buldum. Yupppiiii
Ooo indirimde varmış hemen rezervasyonu yapyalnız bizi sibiryaya götürmeyeceksiniz dimi hayır orayıda göreyim tabi dünya gözüylede donarak ölmek istemem sen projeden biraz bahsetsene
Sagilasin canimm❣❣hepimizee
Ooo indirimde varmış hemen rezervasyonu yapyalnız bizi sibiryaya götürmeyeceksiniz dimi hayır orayıda göreyim tabi dünya gözüylede donarak ölmek istemem sen projeden biraz bahsetsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?