Ben de buyuk bi yatirim pesindeyim. Hahahaha
Duysaniz gülersiniz.
Turizmci bi kuzenim var ona isletme planliyoruz.

Milletteki kafalara bak bi de bendeki kekoluga

Söz hepinize morportakal koduyla %25 indirim hahhahaha
Ne güzel hayırlı olsun valla benim gibi gezmeyi seven arkadaşlarla toplaşıp geliriz valla bitcoin işine cesaret edip o zamanlar girmek herkesin yapabileceği birşey değil ki biz hala batarsa diye düşünüyoruz aslında bu giren arkadaşların profili anlatsam şok olursunuz ama burda anlatamam deşifre olurum birkez oldum rahat rahat dedikodu yapamam sonra

Coin ne alırsam elime yapışıyor baktım düşüyor bozuyorum offf sinir oldum kar ettiklerim gitti üstüne ana para gidiyor şuan öyle bakıyorum çıkar inş satmayıp bekleyeceğim mecbur

Dur 22 sinde dava var ztn beklemisin bari bir umut bekle de belki xxxx yapar
Emri aldığım fiyatın çok az üzerine verdim zaten aman kurtulayım da isterse üstel x olarak gitsin (nomu bak okul bilgili espri yaptım)
XRPyi yapanlar da at hırsızıymış bu arada, coin belki uzun vadeli sağlamdır (veya değildir) ama anladığım kadarıyla sevmiyorlar bunu camiada :)) boşuna mahkemelik olmamışlar zaar

Deli değilde uyanık, muhtemelen işten ayrılırsa çok zengin olduğu anlaşılacak diye ayrılmıyor, bide şu salağa yatıp iş yapmayan tayfadan arkadaş

Benim ada vardi ama
Bu kadar gidecegini kestiremedim. Erken sattim. Guzel aldim tabi yine de. Sukur. Ama daha guzel de olurmus

Ada yi Allah bildigi gibi yapsin
Gerci avaxta grafikte cok sasirtici ocak basi 3 dolar flnmis
Hala cok iyi mi acabaa

Cunku cok kisinin canini yakmis 40 dolardan dusmus cogu borsada listeden cikarilmis
Bendede yok hic almadim almam

Deli değilde uyanık, muhtemelen işten ayrılırsa çok zengin olduğu anlaşılacak diye ayrılmıyor, bide şu salağa yatıp iş yapmayan tayfadan arkadaş

Ya birak ne samin sekeri ne arabin yuzu derler
Donupte bakarsam adimi degistiririm

Ben de buyuk bi yatirim pesindeyim. Hahahaha
Duysaniz gülersiniz.
Turizmci bi kuzenim var ona isletme planliyoruz.

Milletteki kafalara bak bi de bendeki kekoluga

Söz hepinize morportakal koduyla %25 indirim hahhahaha

Bunun ekran goruntusunu aldim

Aha musteri buldum. Yupppiiii

Coin ne alırsam elime yapışıyor baktım düşüyor bozuyorum offf sinir oldum kar ettiklerim gitti üstüne ana para gidiyor şuan öyle bakıyorum çıkar inş satmayıp bekleyeceğim mecbur

Cok yukselmis olanlardanmi aliyorsun
Neredeyse hepsi hergun rekor tazeliyor
Ne kdr bekliyorsun
Bir yerde hata olmali bu piyasada zarar cok zor

Ooo indirimde varmış hemen rezervasyonu yap yalnız bizi sibiryaya götürmeyeceksiniz dimi hayır orayıda göreyim tabi dünya gözüylede donarak ölmek istemem sen projeden biraz bahsetsene

O kdr daraldimki ben sibiryayada giderim
Kısın yarisini ztn soguk belediyede gecirdim

Ooo indirimde varmış hemen rezervasyonu yap yalnız bizi sibiryaya götürmeyeceksiniz dimi hayır orayıda göreyim tabi dünya gözüylede donarak ölmek istemem sen projeden biraz bahsetsene

Hahaha yok
Planimiz balikesirde.
Ama akliniza burhaniye akcay ayvalik gelmesin daha ipucu vermem. Aklimizda 3 senedir olan bir sey bu arada. Ancak para bulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…