- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.421
Neodan bende karla çıktım bekliyorum da düşsün gireyim diye hic niyeti yok gibi
BeklemedeyimBelki istedigin fiyata gelir dur bakalim:)
Evett neocanNeo mu
O benimde canim
Bundan karla çıkarsam ki inş çıkarım bende neo ya dalayımNeodan bende karla çıktım bekliyorum da düşsün gireyim diye hic niyeti yok gibi
daha iyiyim rahatlatıcı ilaç ve rennie kullanıyorum.pazartesi doktora gideceğim.ama biz dışarı çıkınca borsa aniden değişiyor.bizi takip ediyor valla ürkütücüüüselamlar bu arada H Heytttt be nasil oldun
daha iyiyim rahatlatıcı ilaç ve rennie kullanıyorum.pazartesi doktora gideceğim.ama biz dışarı çıkınca borsa aniden değişiyor.bizi takip ediyor valla ürkütücüüü
Cok sevindim iyi olmana. Yok yok sen git doktoruna borsa uslu uslu duracakdaha iyiyim rahatlatıcı ilaç ve rennie kullanıyorum.pazartesi doktora gideceğim.ama biz dışarı çıkınca borsa aniden değişiyor.bizi takip ediyor valla ürkütücüüü
Ben de borsaya mor göz kulak olur diyecektimDisari cikarken haber ver
dün 5 e kadar bekledik zarardaydık ekside.markete doğru yol alırken bizim hisse atağa geçmez mii?dakika dakika artııı mübarekk.marketin önünde satış emri verdik ama düşükten vermişiz matrix olmadığı için.bankalar içinde tek düşük hisseydi bizdeki oysa.3500 tl boşa gitti ucuza sattığımız içinDisari cikarken haber ver
dün 5 e kadar bekledik zarardaydık ekside.markete doğru yol alırken bizim hisse atağa geçmez mii?dakika dakika artııı mübarekk.marketin önünde satış emri verdik ama düşükten vermişiz matrix olmadığı için.bankalar içinde tek düşük hisseydi bizdeki oysa.3500 tl boşa gitti ucuza sattığımız için
havalar çok soğudu ama parkta donarız.martta borsa kötüye gidecek duyumları aldımmmm.gene mi fakir kalacağızz.ne zaman yırtacağızz bizzzCeycey parka ugrarsiniz hallolur sen bir iyi haber alda
yaşında ne var ayol.genciz biz gençç.asıl içi yaşlılar üzülsünnnAy bugün hiç yazmamıs kızlar sorry ya aöl sinavları var da onunla ilgili islerim var biraz bitirsemde üniye girsem bu yastan sonra
Vallahi topik olarak TL nin değer kazanmasında hakkımız ödenemez altını düşürdük döviz zaten gidici borsayı da düşünürsek vay bee bizehavalar çok soğudu ama parkta donarız.martta borsa kötüye gidecek duyumları aldımmmm.gene mi fakir kalacağızz.ne zaman yırtacağızz bizzz
Yok borsayı yükseltmemiz lazımki üretim artsın, tl değer kazansın,faiz düşsün, ihracat artsın, açık kapansın inşallahVallahi topik olarak TL nin değer kazanmasında hakkımız ödenemez altını düşürdük döviz zaten gidici borsayı da düşünürsek vay bee bize
Amin inşallahYok borsayı yükseltmemiz lazımki üretim artsın, tl değer kazansın,faiz düşsün, ihracat artsın, açık kapansın inşallah
biriniz zengin olsanız da artık borç istesemm.hep fakir arkadaşlar seçmişimm yahuu burda bile.sosyete pazarında yiyeceğimm paralarıııı bir aşılanayımm.duduyla karşılıklı oynayacağızzz ardından.ama ben oynamayı da sevmemm gerçi neyseeYok borsayı yükseltmemiz lazımki üretim artsın, tl değer kazansın,faiz düşsün, ihracat artsın, açık kapansın inşallah
biriniz zengin olsanız da artık borç istesemm.hep fakir arkadaşlar seçmişimm yahuu burda bile.sosyete pazarında yiyeceğimm paralarıııı bir aşılanayımm.duduyla karşılıklı oynayacağızzz ardından.ama ben oynamayı da sevmemm gerçi neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?