Disari cikarken haber ver
dün 5 e kadar bekledik zarardaydık ekside.markete doğru yol alırken bizim hisse atağa geçmez mii?dakika dakika artııı mübarekk.marketin önünde satış emri verdik ama düşükten vermişiz matrix olmadığı için.bankalar içinde tek düşük hisseydi bizdeki oysa.3500 tl boşa gitti ucuza sattığımız için

Ceycey parka ugrarsiniz hallolur sen bir iyi haber alda

havalar çok soğudu ama parkta donarız.martta borsa kötüye gidecek duyumları aldımmmm.gene mi fakir kalacağızz.ne zaman yırtacağızz bizzz
Vallahi topik olarak TL nin değer kazanmasında hakkımız ödenemez altını düşürdük döviz zaten gidici borsayı da düşünürsek vay bee bize

Yok borsayı yükseltmemiz lazımki üretim artsın, tl değer kazansın,faiz düşsün, ihracat artsın, açık kapansın inşallah
biriniz zengin olsanız da artık borç istesemm.hep fakir arkadaşlar seçmişimm yahuu burda bile.sosyete pazarında yiyeceğimm paralarıııı bir aşılanayımm.duduyla karşılıklı oynayacağızzz ardından.ama ben oynamayı da sevmemm gerçi neysee

inşallah hepberaber zengin olacaz.yoksa ben duduyla beraber zengin koca bulma çalışmalarına başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…