- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.901
Nomum bankayı arayıp sor bi bence, benden hiç almadılar böyle bişey. Aylık bi kesinti yapıyolar o da yok gibi bişey, şimdi baktım mesela ocak ayı için 0,01 lira kesmişler (vakıf). Sürekli 10 lira 10 lira kesip durmak saçma yani, bi sor bence bunu. Normalde 500 liraya 30 lira fon için iyi bi getiri, düşünsene 10000 TL koysan durduğu yerde aylık 600 lira getiriyor.Günaydın kızlar..
Sayfalara göz atmadım daha.
Önce sorumu sorayim.
Mihail Zoscenko canım. Fon alalı daha 1 ay bile olmadı. 4 gün sonra olacak
Ikidir benden 10 küsur 10 küsur para almışlar.
Zaten fon şuan 33 tl kâr getirmiş 20den fazlası gitmiş oluyor.
Ne parası bu böyle anlamadım zırt pırt.
Dün satış emri girmiştim diye mi aldılar yine.
Al para sat para zenginlescez diye fakirlesiyoruz..
Bu arada emir bekliyor hala fon satılmamış.
Hesapta para yoktu. Borclu cikardilar.
3 gram gümüş bozup ödedim yaa..
Nomu'nun yatırımı değil kaptırımı yani höh!
Yani öyle evet. Hatta tüm birikimi koy.Nomum bankayı arayıp sor bi bence, benden hiç almadılar böyle bişey. Aylık bi kesinti yapıyolar o da yok gibi bişey, şimdi baktım mesela ocak ayı için 0,01 lira kesmişler (vakıf). Sürekli 10 lira 10 lira kesip durmak saçma yani, bi sor bence bunu. Normalde 500 liraya 30 lira fon için iyi bi getiri, düşünsene 10000 TL koysan durduğu yerde aylık 600 lira getiriyor.
Karakış geldi yesam dayanmalıyız :)))Offff her yer amma kırmızı bu nedir yaaaaaa
Battik herseyden hahahaBorsada da 40 lira zarar ohhh :)
Her yer kırmızı.
Kırmızıyı da hiç sevmem.
Elimi attigim bir yer yeşerse şaşarım zaten..
Yaaa sorma benim de girdiğim her piyasa, kağıt, coin çöküyorBen coin hiç düşmüyor 2 ileri 1 geri dedikten sonra oldu herşey farkındaysanızçok ballıyım, şükür battım gidiyorum
Yaaa bu adamın Allah cızırtısını versinCoinci arkadaşlar üzülmeyelim yalnız değiliz bak en zenginler listesinde elon bile 2 ye düşmüş yazıkkkkkk
Kim karda kiGünaydın hanımlar. Coinlerden 12 TL zarardayim
Ben ikna olmadimCoinci arkadaşlar üzülmeyelim yalnız değiliz bak en zenginler listesinde elon bile 2 ye düşmüş yazıkkkkkk
Mor ben dardaneli alabildim, dün akşam verdiğim emir çalıştı ama çalışır çalışmaz eksiye düştümBattik herseyden hahaha
Aşkıma laf yok dün yine 10 tl kazandırdı banaKim karda ki
Günaydın güzel bağyanlar batı söke aldıgım gune lanet gelsin
Aynen bütün endeks kırmızı bişey var galibaNoluyo böyle ya sadece hisselerim değil tüm takip listem kırmızı ve durmadan kap geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?