- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.021
köpeğin kabahati.zengünn bir jeep in önüne geçip bakaydı o da acılı acılı.Beğenmemiştir et bilem yok diye
Köpeklerin cinsi ne portakalım
Kedileri de severim allahın yarattığı hayvancıklar sonuçtaAma ben tam anlamıyla dog personnn aşığım köpeklere
aynen öyleler.tasmaları bile kalite kaliteee markaaa markaaaaa diyorrZengin kedisi ha
Benim ailem köyde yaşıyor şehre yakın olduğu için haftanın yarısı ben de köydeyim, köpek bakımı rahat oluyor ve başıboş olsalar bile aç kalmıyorlar. Köy yerinde yiyecek buluyorlar her türlü, insanlar besliyor vs. Şehirde şartlar öyle değil ama, o yüzden şehirdeki yavrulara ben de çok üzülürüm. Yazık dilsiz günahsız onlar.Bugun sosyal medyada kuru ekmegi aglaya aglaya yiyen bir can gordum hala icimde
Kirsala atilmis, denk gelmis doyurup almislar
Aynen o canım.işin ilginç yanı bu haberin tamda alt pazara geçtiği gün çıkması.Ekşi sözlükte dardanel başlığı vardı bugün :/ elleriyle paketleme yaptırıyorlar koskoca dardanelin otomasyonu yok mu diye kızıyorlardı, sosyal medyada da bu olay mı vardı acaba, bunun etkisi olur mu ki bilemedim.
Çok büyük sevap allah razı olsun senden, bir değil iki değil epey de hayvanın varmış1 kuvasz, 2 akita, 1 de karabas sokak cocugum var.
Akitalarimi ormandan aldim. Mis gibi akita ya nasil birakirsin. Ben evimi ona birakir kendimi sokaga atarim.
Kuvasz da abimin kliniğine birakip almamislar bi daha.
Kara bebek de yagmurda geldi aldik ne biliyim
Karıştırmıyorsam eğer amcamda da bu köpekten var, tam bir zilliGaliba tosya finosu
Bembeyaz orta boy cirkefmi cirkef bir kiz
Ama bana hic hirlamadi zorlamadi ustume gelmedi
İşi bilmiyormuş köpek ama belki de prensiplidir, bizimki mesela aç duru gene de kuru ekmek yemez serseriköpeğin kabahati.zengünn bir jeep in önüne geçip bakaydı o da acılı acılı.
Çok büyük sevap allah razı olsun senden, bir değil iki değil epey de hayvanın varmış
Benim kardeşim de veteriner, pet sektöründe değil büyükbaş yapıyor ama köpeğin aşıları ilaçları falan onda tabi, o yüzden kardeşimle oynamayı atlamayı zıplamayı sever ama önce eline bakar iğne var mı diyeSenden de
Abim cok destek oluyor ya, veteriner ya gelen promo mamalari falan veriyor. Mama, asi falan hep gelis fiyatindan veriyor. Hastaliklarinda falan sadece ne kullanirsa onun parasini oduyorum.
Abimi sevmem de bu yonden iyi bi sans.
Ben 2 ay yurtdisinda kaldim hergun geldi bakti cocuklara. Bazen cocuklarla kaldi mesela.
Ben cocuklarimi coook seviyorummm
Ayyy hadi inşallah ceyceyim, en güzeli olsun inşallahyarın kızımın bursluluk sınavı var.dua edin a dostlar .sıfır burs alırsa halim duman seneyeee.
Karıştırmıyorsam eğer amcamda da bu köpekten var, tam bir zilli
Bizimkiyle noktayla virgül gibiler, bizimkini parmağında oynatıyor
İşi bilmiyormuş köpek ama belki de prensiplidir, bizimki mesela aç duru gene de kuru ekmek yemez serseri
tek okul seçtim nesibe aydın.öyle okul okul gezdirmem pandemi de kızı.ne olur ne olmaz.nesibe aydının eğitimini beğeniyorumm.Ayyy hadi inşallah ceyceyim, en güzeli olsun inşallah
Bu topik cok enteresan.
Kimse kimseye calisma calismama muhabbeti uzerinden sen eziksin demiyor.
Kadinlar cok bilincli.
Calisan calismayan herkes kendi ekonomisini yonetiyor.
Cogunluk hayvan seviyor.
Arada bibiyle ben meme konusmaya basliyoruz o kadar hahaha
valla ben de şaşıyorum maşallahımız var.daha kavgayı bırak tek tartışma yaşanmadı.eğitim durumlarımız aile yapılarımız gelirlerimiz farklı ama herkes birbirini çok iyi anlıyor doğru değerlendiriyor.ezmek yok kıskanmak yok burda.Bu topik cok enteresan.
Kadinlar cok bilincli.
Cogunluk hayvan seviyor.
Ve başlığımız "Yatırımdan hiç anlamıyorum"Bu topik cok enteresan.
Kadinlar cok bilincli.
Cogunluk hayvan seviyor.
İşte dün konuştuğumuz şey, insanın mayası iyi olacak. Bu eğitim seviyesiyle maddi durumla ilgili bişey değil, her çevreden insanın iyisi de var kötüsü de zengin fakir okumuş okumamış fark etmiyor. Maşallah diyelim :))valla ben de şaşıyorum maşallahımız var.daha kavgayı bırak tek tartışma yaşanmadı.eğitim durumlarımız aile yapılarımız gelirlerimiz farklı ama herkes birbirini çok iyi anlıyor doğru değerlendiriyor.ezmek yok kıskanmak yok burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?