Köpeklerin cinsi ne portakalım
Kedileri de severim allahın yarattığı hayvancıklar sonuçta Ama ben tam anlamıyla dog personnn aşığım köpeklere

1 kuvasz, 2 akita, 1 de karabas sokak cocugum var.

Akitalarimi ormandan aldim. Mis gibi akita ya nasil birakirsin. Ben evimi ona birakir kendimi sokaga atarim.
Kuvasz da abimin kliniğine birakip almamislar bi daha.
Kara bebek de yagmurda geldi aldik ne biliyim

Bugun sosyal medyada kuru ekmegi aglaya aglaya yiyen bir can gordum hala icimde
Kirsala atilmis, denk gelmis doyurup almislar
Benim ailem köyde yaşıyor şehre yakın olduğu için haftanın yarısı ben de köydeyim, köpek bakımı rahat oluyor ve başıboş olsalar bile aç kalmıyorlar. Köy yerinde yiyecek buluyorlar her türlü, insanlar besliyor vs. Şehirde şartlar öyle değil ama, o yüzden şehirdeki yavrulara ben de çok üzülürüm. Yazık dilsiz günahsız onlar.

Aynen o canım.işin ilginç yanı bu haberin tamda alt pazara geçtiği gün çıkması.

Çok büyük sevap allah razı olsun senden, bir değil iki değil epey de hayvanın varmış

Çok büyük sevap allah razı olsun senden, bir değil iki değil epey de hayvanın varmış

Senden de

Abim cok destek oluyor ya, veteriner ya gelen promo mamalari falan veriyor. Mama, asi falan hep gelis fiyatindan veriyor. Hastaliklarinda falan sadece ne kullanirsa onun parasini oduyorum.
Abimi sevmem de bu yonden iyi bi sans.
Ben 2 ay yurtdisinda kaldim hergun geldi bakti cocuklara. Bazen cocuklarla kaldi mesela.

Ben cocuklarimi coook seviyorummm

Bu topik cok enteresan.

Kimse kimseye calisma calismama muhabbeti uzerinden sen eziksin demiyor.
Kadinlar cok bilincli.
Calisan calismayan herkes kendi ekonomisini yonetiyor.
Cogunluk hayvan seviyor.

Arada bibiyle ben meme konusmaya basliyoruz o kadar hahaha

Benim kardeşim de veteriner, pet sektöründe değil büyükbaş yapıyor ama köpeğin aşıları ilaçları falan onda tabi, o yüzden kardeşimle oynamayı atlamayı zıplamayı sever ama önce eline bakar iğne var mı diye

Muhabbete katilabilirmiyim

valla ben de şaşıyorum maşallahımız var.daha kavgayı bırak tek tartışma yaşanmadı.eğitim durumlarımız aile yapılarımız gelirlerimiz farklı ama herkes birbirini çok iyi anlıyor doğru değerlendiriyor.ezmek yok kıskanmak yok burda.

Ve başlığımız "Yatırımdan hiç anlamıyorum"

İşte dün konuştuğumuz şey, insanın mayası iyi olacak. Bu eğitim seviyesiyle maddi durumla ilgili bişey değil, her çevreden insanın iyisi de var kötüsü de zengin fakir okumuş okumamış fark etmiyor. Maşallah diyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…