Benim de hepsi kırmızıyken hayretki ilk dohol yeşillendi günlerdir kırmızı olan şey.

Sonra isfin yeşillendi geri kızardı bakalım nasip.

Devadan da zararım 46 TL olmuş sanırım bugün de ekran kapatıcam ben moralimi bozmak istemiyorum. Zaten gece hiç uyuyamadım üzerine kızım erkenden uyandı uyuyamıyorum

Ama ben dayanamam bakarım yaa

Günaydın kızlar, hisselerde uzun vade aldıklarım full ekside:/ coinler biraz toparlamaya başladı ama kanlı pazartesi de bi hayli kayıp verdim. İnşallah yerine koyarım.

Hangisinde operasyon? Sen bu işin pirisin zaten portakal

portakal sen uzun vade aldıklarında da stop koyuyor musun? Ya da nasıl koyuyorsun

Yok uzun vadeliye koymam

Simdi benim 5 liradan aldigim kagit var.

1 lot satip satip 4.50ye dusurduler 2 gun once 5.30du
Bu ne, operasyon.

Matriks kullanmayanlar panikleyip satsin diye bir operasyon ❤

Sen bizi İstanbul’a toplayıp eğitim ver
Ayyy ne iyi olur değil mi? Teknik analiz falan değil borsadaki oyunları öğrensek yeter... Kim alıyor kim satıyor, silkeleme nedir, hissenin tahtacisi kimdir,hissesin satılması gereken zaman nedir asıl bunları öğrensek GeyikliGece tostlarini ben yaparım bak yanında taze sıkılmış portakal suyu verecek misin o enginnnn bilgilerinle bize eğitim

Selam kızlar bende yatırım yapmak istiyorum ama çok yüksek miktarlarda degil çok acemiyim hicbirsey bilmiyorum .nasıl yapıyorsunuz hisse senedi felan tavsiye ye çok ihtiyacım var .bide cesarete

Günaydın,tünaydın herkese.Benim dünden beri pek keyfim yok,öğleden sonra aldığım bir haber vardı gece yeni bir haber daha derken,bikaç gün sürecek sıkıntılı bir dönemdeyim.Borsadaki tüm kağıtlar ekside benimkilerde ekside, sadece 1 kağıdı dün satabilseydim iyiydi satamadım kaldı şimdilik umarım düzelir.Almak istediğim bikaç hisse vardı onlara emir verdim kapattım sayfayı.Umarım uzun süreli değildir bu düşüşler.Coin lerde sadece 50 tl sermaye bırakmıştım en son dün baya eksideydi şimdi normalleşmiş ama konuşmaya değer bir miktar olmadığından, bu arada onu kovalayacak enerjim olmadığından ilgilenmeyi düşünmüyorum kalsın öyle kimse terste kalmaz herkes kazanır inşallah

BEnde bir sıkıntı yok . Güzel artıyor

Belki benim internetimde mi sıkıntı oldu o zaman.
Iyi amaannn artsin da hahahah

❤❤

Selam kızlar bende yatırım yapmak istiyorum ama çok yüksek miktarlarda degil çok acemiyim hicbirsey bilmiyorum .nasıl yapıyorsunuz hisse senedi felan tavsiye ye çok ihtiyacım var .bide cesarete
Tam doğru yerdesin. Hosgeldin zarar nasıl edilir çok tecrübeliyiz

Binance trye havale yapamayrum. Hep bu hatayı veriyor. Bunu nasıl aşabilirim.

Fakir doğdum fakir ölcem yaa

Eklentiler

• IMG_20210224_121341.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…