- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.201
Ben morarmak üzereyimGünaydın kızlar coinler biraz iyiydi en dipten alanlar satti yine düştü
bize kırmızı çok yakışıyor Hande ablamızdan gelsin
Günaydın kızlar, hisselerde uzun vade aldıklarım full ekside:/ coinler biraz toparlamaya başladı ama kanlı pazartesi de bi hayli kayıp verdim. İnşallah yerine koyarım.
Hangisinde operasyon? Sen bu işin pirisin zaten portakalOperasyon var canim suan bosver
Ben toplayabildigimi topladim. Allah bereket versin
Hangisinde operasyon? Sen bu işin pirisin zaten portakal
portakal sen uzun vade aldıklarında da stop koyuyor musun? Ya da nasıl koyuyorsun
Sen bizi İstanbul’a toplayıp eğitim verYok uzun vadeliye koymam
Simdi benim 5 liradan aldigim kagit var.
1 lot satip satip 4.50ye dusurduler 2 gun once 5.30du
Bu ne, operasyon.
Matriks kullanmayanlar panikleyip satsin diye bir operasyon ❤
Sen bizi İstanbul’a toplayıp eğitim ver
Coinler biraz arttı kızlar
Zararlar çıksın
BEnde bir sıkıntı yok . Güzel artıyorEvet iban yolluyorum egitimde sinirli kontenjan var
Kacirmayin hahahah
Btcye giremiyorum yineee
Ayyy ne iyi olur değil mi? Teknik analiz falan değil borsadaki oyunları öğrensek yeter... Kim alıyor kim satıyor, silkeleme nedir, hissenin tahtacisi kimdir,hissesin satılması gereken zaman nedir asıl bunları öğrensekSen bizi İstanbul’a toplayıp eğitim ver
BEnde bir sıkıntı yok . Güzel artıyor
Ayyy ne iyi olur değil mi? Teknik analiz falan değil borsadaki oyunları öğrensek yeter... Kim alıyor kim satıyor, silkeleme nedir, hissenin tahtacisi kimdir,hissesin satılması gereken zaman nedir asıl bunları öğrensekGeyikliGece tostlarini ben yaparım bak yanında taze sıkılmış portakal suyu verecek misin o enginnnn bilgilerinle bize eğitim
Tam doğru yerdesin. Hosgeldin zarar nasıl edilir çok tecrübeliyizSelam kızlar bende yatırım yapmak istiyorum ama çok yüksek miktarlarda degil çok acemiyim hicbirsey bilmiyorum .nasıl yapıyorsunuz hisse senedi felan tavsiye ye çok ihtiyacım var .bide cesarete
Tam doğru yerdesin. Hosgeldin zarar nasıl edilir çok tecrübeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?