- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.221
Binance trye havale yapamayrum. Hep bu hatayı veriyor. Bunu nasıl aşabilirim.
Fakir doğdum fakir ölcem yaa
parayı papara'ya yatırmanız lazım. btcturk olsaydı direkt havale ile geçerdi hesabınıza. binance'de illa ki papara kullanmak lazım.Binance trye havale yapamayrum. Hep bu hatayı veriyor. Bunu nasıl aşabilirim.
Fakir doğdum fakir ölcem yaa
bayağı silkeleme oldu onda ya, öyle değil mi sizce de? panik yapıp coin balonu patladı diye satanlar oldu.Coinler biraz arttı kızlar
Zararlar çıksın
Evet aynen öyle oluyor. Hesaplarımın ikisi de onaylı. Kimliğimle onayladım hallettim. Bu hatayı veriyor sonra yine deneyeyimPapara hesabı actin
Kendi hesabından oraya para yolladin
Sonra da oradan binanceye para yolluyorsun
Ama bu hatayı mi veriyor allah allah
Paparadan veriyor bu hatayı. Paparaya para yatırdım binanceye yollamıyorparayı papara'ya yatırmanız lazım. btcturk olsaydı direkt havale ile geçerdi hesabınıza. binance'de illa ki papara kullanmak lazım.
Belki sistemsel bir hatadır bir süre bekleyip tekrar mi deneseniz acabaPaparadan veriyor bu hatayı. Paparaya para yatırdım binanceye yollamıyor
Senin ki de yujseliyor hadi hayırlısıYa da kâr görünce satmamalıyız teması da güzel olabilir hahaah
Uzmanlar yine çıkacak diyor ki bugün biraz toparlandı . ihtiyacı olamayan parayla girenler satmadı tam tersi dusukten topladılar ama diğerleri düşmeyi görünce hemen sattılar ki çok düştü her biri yüzde 30 a yakınbayağı silkeleme oldu onda ya, öyle değil mi sizce de? panik yapıp coin balonu patladı diye satanlar oldu.ben öğrendim artık her coin kısa vadeli düşüşü tadacaktır ama grafiğe bakıyoruz maksimum 1 ay içinde zaten yükselmiş falan.
Aynen masallahi var artiya geçtim :)Senin ki de yujseliyor hadi hayırlısı
Uzmanlar yine çıkacak diyor ki bugün biraz toparlandı . ihtiyacı olamayan parayla girenler satmadı tam tersi dusukten topladılar ama diğerleri düşmeyi görünce hemen sattılar ki çok düştü her biri yüzde 30 a yakın
bitcoin çok yeni olduğu ve diğer yatırım araçları (altın vs) gibi olmadığı için ben en azından yeni başlayanların ihtiyacı olmayan parayla işlem yapmasından yanayım ki kendim de öyle yaptım. toplam 250 benim coindeki param yani. 1 ay sonra ihtiyaç duyacağı parayı coine basan adam tabii düşüş görünce satıyor. benim birikimim dolar ve altındadır mesela, gözümü kırpmadan yatırırım altına dolara yüklü para ama coine onu yatırmak için çok çok erken. tabii yüksekten girince kar da zarar da daha çok oluyor ama daha çok yeni bir şey, yeni yeni gündem oluyor. bu yükselişler falan yeni. şu bir gerçek ki bu yıl coinlerin yılı olacak gibi duruyor. az parayla girdiğim için düşmesini önemsemiyorum. yavaş yavaş çoğaltacağım ama şimdilik bende durum bu :) bazı coinlerde yıl sonuna kadar ciddi değer yükselişi bekleniyor. ama coin işi çok kişisel zira piyasada kimin analizine güven olur bilmiyorum. ben grafiğine bakıyorum, kendimce yorumluyorum eğer grafiği iyi ise giriyorum. dolar ve btc karşısındaki durumuna da bakıyorum ama sadece tl değil. bir de artık binance'den yapacağım yeni yatırımlarımı, btcturk kullanıyorum ama her düşüşte illa ki bi kitleniyor bişey oluyor hoşlanmadım o durumdan.Senin ki de yujseliyor hadi hayırlısı
Uzmanlar yine çıkacak diyor ki bugün biraz toparlandı . ihtiyacı olamayan parayla girenler satmadı tam tersi dusukten topladılar ama diğerleri düşmeyi görünce hemen sattılar ki çok düştü her biri yüzde 30 a yakın
Kızlar çalışan kadın olarak hisse takip etmekten işime odaklanamadim bugün.
Aşırı vicdan ettim akşam üstü ben(
Tövbe dedim kendime.
Günlük Al-sat bana göre değil onu anladım.
Aslında uzun vadede bir kaç hisse belirleyip onda kalmak planım.
Gerisi kar gördükçe sat kaç istiyorum.
Sinir bırakmıyor insanda diğer türlü.
Coinlerin mantığı yok pek aslında. Her an her şey olabilir. Son yılların grafiklerini incelediyseniz görmüşsünuzdur zaten. Bir de bayadır var aslında ama şimdi insanlar birden girmeye başladı. 1900lerden beri olan hikayelere bakarsak çok dikkatli olmalıyız. Benim eşim 3 senedir bu işte. Ben de onun sayesinde öğrendim biraz. Yani yine diyorum şu dönem çok dikkatli olmalı.bitcoin çok yeni olduğu ve diğer yatırım araçları (altın vs) gibi olmadığı için ben en azından yeni başlayanların ihtiyacı olmayan parayla işlem yapmasından yanayım ki kendim de öyle yaptım. toplam 250 benim coindeki param yani. 1 ay sonra ihtiyaç duyacağı parayı coine basan adam tabii düşüş görünce satıyor. benim birikimim dolar ve altındadır mesela, gözümü kırpmadan yatırırım altına dolara yüklü para ama coine onu yatırmak için çok çok erken. tabii yüksekten girince kar da zarar da daha çok oluyor ama daha çok yeni bir şey, yeni yeni gündem oluyor. bu yükselişler falan yeni. şu bir gerçek ki bu yıl coinlerin yılı olacak gibi duruyor. az parayla girdiğim için düşmesini önemsemiyorum. yavaş yavaş çoğaltacağım ama şimdilik bende durum bu :) bazı coinlerde yıl sonuna kadar ciddi değer yükselişi bekleniyor. ama coin işi çok kişisel zira piyasada kimin analizine güven olur bilmiyorum. ben grafiğine bakıyorum, kendimce yorumluyorum eğer grafiği iyi ise giriyorum. dolar ve btc karşısındaki durumuna da bakıyorum ama sadece tl değil. bir de artık binance'den yapacağım yeni yatırımlarımı, btcturk kullanıyorum ama her düşüşte illa ki bi kitleniyor bişey oluyor hoşlanmadım o durumdan.
HoşbuldumTam doğru yerdesin. Hosgeldin zarar nasıl edilir çok tecrübeliyiz
GeyikliGece sen ilaç ve serumun halka arzına gireceksin di mi? Ben oransalı şimdilik uzaktan izleyeyim bakalım nasıl artış-azalış gösteriyor.
sasa bana o kadar iyi ders oldu ki, her adımda sasa da yaptığım hatayı haturlıyorum
Coook guzel artsa bıle oransalda 10 bın yatırsan 15 tane anca duser yanı 150 tl nı alır. sonra 10 tl olan fıyat 20 tl olsa 150 300 olur. aaaa ıyı paraymıs aslında hahahah 10 bınım olsa da baglasam . Bı de halka arzlar bekletıyormus ya bıraz bır hafta 10 bınımı baglasa ahah bılemedım ya
Ben Işık'ın halka arzına girdim her eşitsel dağıtım aynı değidir ama mesela yapacağım hamleleri az çok öğrendim. Işık tavanı bozduğunda yatırdığın para kadar getirisi oldu (450 tl gibi) morportakal tavano bozduğunda kaçtı, ben bekledim üzerine bu yine artar diye ekleme yaptımŞu an zararım yok fakat kardan zararım var, hedef fiyatı bekliyorum satıp çıkıcam ama oransalı hiç bilmiyorum artık cesarwtim de yok sasa'dan sonra bilmediğim denizlere dalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?