Binance trye havale yapamayrum. Hep bu hatayı veriyor. Bunu nasıl aşabilirim.

Fakir doğdum fakir ölcem yaa

Papara hesabı actin

Kendi hesabından oraya para yolladin

Sonra da oradan binanceye para yolluyorsun

Ama bu hatayı mi veriyor allah allah

coinciler,
dünkü düşüşlerden sonra bugün toparlanma var. ben hala şu alma olayını çözemedim hafta sonu aptal gibi 1 haftadır takip ettiğim, yükselişte olan coini ooh ne güzel yükseliyor şimdi almazsam daha da yükselmiş olacak düşüncesiyle aldım. ve şu an inanılmaz düşükte. yükselecek muhtemelen ama kendime söz veriyorum, bir daha kesinlikle göstergeler yeşil iken almayacağım. kırmızı iken alacağım. illa ki hepsi haftada 1 falan düşüş eğilimine geçiyor. kalın kafama sokmam lazım bunu. salak gibi sürekli yükselirken alıyorum. ama artık yok. bundan sonra beni kesseler bile yükselirken almayacağım, ne olursa olsun.

Coinler biraz arttı kızlar
Zararlar çıksın
bayağı silkeleme oldu onda ya, öyle değil mi sizce de? panik yapıp coin balonu patladı diye satanlar oldu. ben öğrendim artık her coin kısa vadeli düşüşü tadacaktır ama grafiğe bakıyoruz maksimum 1 ay içinde zaten yükselmiş falan.

Papara hesabı actin

Kendi hesabından oraya para yolladin

Sonra da oradan binanceye para yolluyorsun

Ama bu hatayı mi veriyor allah allah
Evet aynen öyle oluyor. Hesaplarımın ikisi de onaylı. Kimliğimle onayladım hallettim. Bu hatayı veriyor sonra yine deneyeyim

Eşim dün 75 dolarla bir Coin almıştı. Az önce aramış 125 dolarım oldu diyor. 75ten hariç de dedi galiba yanlış hatırlamıyorsam. Benim neyim eksik ben de istiyorum Papara hata veriyor ya

Ya da kâr görünce satmamalıyız teması da güzel olabilir hahaah
Senin ki de yujseliyor hadi hayırlısı
Uzmanlar yine çıkacak diyor ki bugün biraz toparlandı . ihtiyacı olamayan parayla girenler satmadı tam tersi dusukten topladılar ama diğerleri düşmeyi görünce hemen sattılar ki çok düştü her biri yüzde 30 a yakın

Aynen masallahi var artiya geçtim :)

bitcoin çok yeni olduğu ve diğer yatırım araçları (altın vs) gibi olmadığı için ben en azından yeni başlayanların ihtiyacı olmayan parayla işlem yapmasından yanayım ki kendim de öyle yaptım. toplam 250 benim coindeki param yani. 1 ay sonra ihtiyaç duyacağı parayı coine basan adam tabii düşüş görünce satıyor. benim birikimim dolar ve altındadır mesela, gözümü kırpmadan yatırırım altına dolara yüklü para ama coine onu yatırmak için çok çok erken. tabii yüksekten girince kar da zarar da daha çok oluyor ama daha çok yeni bir şey, yeni yeni gündem oluyor. bu yükselişler falan yeni. şu bir gerçek ki bu yıl coinlerin yılı olacak gibi duruyor. az parayla girdiğim için düşmesini önemsemiyorum. yavaş yavaş çoğaltacağım ama şimdilik bende durum bu :) bazı coinlerde yıl sonuna kadar ciddi değer yükselişi bekleniyor. ama coin işi çok kişisel zira piyasada kimin analizine güven olur bilmiyorum. ben grafiğine bakıyorum, kendimce yorumluyorum eğer grafiği iyi ise giriyorum. dolar ve btc karşısındaki durumuna da bakıyorum ama sadece tl değil. bir de artık binance'den yapacağım yeni yatırımlarımı, btcturk kullanıyorum ama her düşüşte illa ki bi kitleniyor bişey oluyor hoşlanmadım o durumdan.

Doktorcum son olaydan sonra ben de kendimce analiz yaptım. Benim 2 kağıdım var, yavaş ama istikrarlı artıyor ara ara ekleme de yapıyorum ikisi de hep yüzümü güldürdü:) Sasa olayından sonra ben de anladım ki, al sat bana göre değil orta ya da uzun vade en iyisi. Al-sat için çok profesyonel olmak gerekir bu işte:)

Asıl borsa buymuş aslında:) borsa sabır işi diyorlardı da inanmıyordum, şu sasa olayından sonra sinir, stres had safhada değer mi değmez ama bir anlık karar işte.

Coinlerin mantığı yok pek aslında. Her an her şey olabilir. Son yılların grafiklerini incelediyseniz görmüşsünuzdur zaten. Bir de bayadır var aslında ama şimdi insanlar birden girmeye başladı. 1900lerden beri olan hikayelere bakarsak çok dikkatli olmalıyız. Benim eşim 3 senedir bu işte. Ben de onun sayesinde öğrendim biraz. Yani yine diyorum şu dönem çok dikkatli olmalı.

GeyikliGece sen ilaç ve serumun halka arzına gireceksin di mi? Ben oransalı şimdilik uzaktan izleyeyim bakalım nasıl artış-azalış gösteriyor.
sasa bana o kadar iyi ders oldu ki, her adımda sasa da yaptığım hatayı haturlıyorum

Coook guzel artsa bıle oransalda 10 bın yatırsan 15 tane anca duser yanı 150 tl nı alır. sonra 10 tl olan fıyat 20 tl olsa 150 300 olur. aaaa ıyı paraymıs aslında hahahah 10 bınım olsa da baglasam . Bı de halka arzlar bekletıyormus ya bıraz bır hafta 10 bınımı baglasa ahah bılemedım ya

Ben Işık'ın halka arzına girdim her eşitsel dağıtım aynı değidir ama mesela yapacağım hamleleri az çok öğrendim. Işık tavanı bozduğunda yatırdığın para kadar getirisi oldu (450 tl gibi) morportakal tavano bozduğunda kaçtı, ben bekledim üzerine bu yine artar diye ekleme yaptım Şu an zararım yok fakat kardan zararım var, hedef fiyatı bekliyorum satıp çıkıcam ama oransalı hiç bilmiyorum artık cesarwtim de yok sasa'dan sonra bilmediğim denizlere dalmam

bence son furya halka arzlar

sırf ısık plastıgın halka arz oldugu gun borsaya gıren yatırımcı sayısı asırıııııı fazlaydı

o yuzden ben dırek carpı 2 dıyorum. yanı 10 tl olarak belırledırler 20 yı gorecektır (ytd)

ama ıste oransalda hem paranın tutulması hem cok cok az lot dusmesı sebebıyle, 10 bın lıramı baska bır hısseye gomsem zaten o kadar para gelır getırdıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…