Evet girecegim ben. Para yuklu degilse cok gerek yok girmeyin.

kesinlikle, bu dönem dediğim gibi 1 ay sonra ihtiyacımız olacak parayı koyarsak üzülebiliriz. risk çok yüksek zaten bu yüzden kazancı da yüksek. bir coin var mesela 1 haftada uçtu resmen. ben bakmaya başladığımda 116 falandı try olarak, şimdi 250yi falan geçti. sırf şu bile güven konusunu zedeliyor. bir şeyin değeri nasıl böyle uçabilir? hadi uçtu, ne kadar kalıcı olabilir? genel anlamda btc fiyatı da öyle mesela. bir anda yükseldi. birkaç sene önce duymuştum ama sallamamıştım hiç bitcoini. artık resmen ortam baskısı yüzünden girdim akıllı insanı üzmez aslında çünkü bir şekilde kontrol eder akıllı insan bunu. atıyorum 5000 tl ile girdim misal bir coine, fiyata falan değil kara bakmak lazım. nedir mesela %20 kar elde edince satıcam, %15 zarar edersem satıcam falan gibi. emin adımlarla gitmekte fayda var madem piyasası bu kadar oynak, biz sağlam olucaz. fazla kasmamak lazım. %20 kar ettim ama hadi %30'u da bekleyeyim derken bi düşüşe geçerse stres yaratır. para sonuçta. buna giren insanın kafası biraz rahat olmalı. parasız insan girerse üzülebilir. harcanacak parayla değil de artık parayla girmek mantıklı bence. mesela her ay maaştan 500 tl mutlaka artıyordur o parayla girmek gibi düşünün.

Benim ocakta 70centten aldigim bir ay sonra 20 dolardı. Kaç katı baksanıza..Su an internet haberlerinde Avrupa da 1. Dünyada 4. Sıradayız kullanmakta diyor doğruysa. Tırstım ben önün için . Küçük meblağlar bıraktık biz de.

Benim papara hesabım yok vakıfbanktan direkt havale yapıyorum binance trye, ziraat de oluyor. Bu iki hesaptan da yoksa papara gerekiyor sanırım.
Binance trde sadece bu ikisi vardı diye papara açtım. Yani aşağı ekran görüntüsü eklediğim yatırma yöntemleri vardı sadece banka adı yoktu diye papara açtım
Kullandigin kripto hesabi, banka hesabi ve papara hesabi hepsi senin adina mi?
Evet hepsi benim adıma

Akşam eşim bakacakmış bakalım niye olmuyor

Eklentiler

• Screenshot_20210224-192209.webp
    9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…