- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.281
Peki kızlar bende bişey sorayım bu dardanel yip ten çıktı diye aldım, yükseliyorduda dün dediğim haber çıktıktan sonra çakıldı kağıt yüzde 15 zarardayımbu haberin etkisi daha devam edermi?bazı yorumlarda tahtacıyla patronun oyunu olduğu vs. söylenmiş investingte ama.zararın neresinden dönsek kar deyip zararkes yapmakmı mantıklı, yoksa birkaç güne haberin etkisi biter deyip kağıdı tutmaya devam etmek mi?
Anladııııım, yani faaliyet konusu değiştiği için hisse iyiye de gidebilir. Doğru tükkanları devredecek diyollardı belki de onları mı kiralıyor veya daha fazla gayrımenkul vardır ittifak zaten. Vay canına bu da benim için tips and tricks sayılır, ben market battıysa hisse de batmalı düz mantığını kurmuştumAdese batmadi, marketleri kapatma karari aldi, gayrimenkul kiralama olarak devam edecek.
Guzel beklentisi var kagidin.
Ytd
200 lot kadar almıştım.çok büyük değil ama ,borsayı öğrenmek için koyduğum sermayenin yarısı olunca acaba dedim ne yapmak lazım.açıkcası öğreniyorum ama beklenmedik bir haber sonucu çıktı bu zarar biliyorsun sende.yoksa çok güzel kar ediyordu.bir haber nasıl bu kadar tepetaklak eder görmüş oldumYuppi pazar degisimi sıkıntılı konu. Keske stoplu olsaydin. 1 yil icinde buyuk hedefi var yunanistan yatirimi var vs. Cok buyuk para baglamadiysan birak dursun
Bende battım canım malesef.yarın toparlarız inşallahbugün de baktık çok şükür.kazananlarınız vardır umarım kızlar.
bu gün sınavda mimar bir kadınla tanıştım.eşi yurtdışında mühendismiş aylık kazancını duyunca kaderimize lanet ettim resmen.bizden geçti ama çocuğu olan onları bari kurtarsın derim.200 lot kadar almıştım.çok büyük değil ama ,borsayı öğrenmek için koyduğum sermayenin yarısı olunca acaba dedim ne yapmak lazım.açıkcası öğreniyorum ama beklenmedik bir haber sonucu çıktı bu zarar biliyorsun sende.yoksa çok güzel kar ediyordu.bir haber nasıl bu kadar tepetaklak eder görmüş oldumyarınki duruma bakıp ona göre bir karar alayım olmazsa.
Abimde yurt dısina calismaya gidecek 1 senelik falan 1.800 2bin dolar arası veriyorlarmıs 2bin gibi düsun ama tl bazinda 14 binbu gün sınavda mimar bir kadınla tanıştım.eşi yurtdışında mühendismiş aylık kazancını duyunca kaderimize lanet ettim resmen.bizden geçti ama çocuğu olan onları bari kurtarsın derim.
eşimle aynı bölümden mezun.biri 8 bin anca alıyor biri 60 bine yakın.Abimde yurt dısina calismaya gidecek 1 senelik falan 1.800 2bin dolar arası veriyorlarmıs 2bin gibi düsun ama tl bazinda 14 binvalla gidebilen gitsin bikac sene calissın gelsin boyle şirketlerle
gitsin valla hiç durmasın.geçen bir habarde okudum karı koca doktor henüz araba alamamış doğru dürüst ama ingilterede kurye olan arkadaşı istanbuldan güzel bir daire almışAbimde yurt dısina calismaya gidecek 1 senelik falan 1.800 2bin dolar arası veriyorlarmıs 2bin gibi düsun ama tl bazinda 14 binvalla gidebilen gitsin bikac sene calissın gelsin boyle şirketlerle
Benim abim düz işci sirket olarak gidiyorlar herseyi onlar karsiliyor masrafta yok süper para bence bi sefer daha gitmisti çok iyi para biriktirmişti gelişmemiş yer olunca bide ellerine belli para verdiklerinden yiyiyoreşimle aynı bölümden mezun.biri 8 bin anca alıyor biri 60 bine yakın.
gitsin valla hiç durmasın.geçen bir habarde okudum karı koca doktor henüz araba alamamış doğru dürüst ama ingilterede kurye olan arkadaşı istanbuldan güzel bir daire almış
şantiyede kalıyor onlar pek bir masrafları olmuyor.kesinlikle gitsinBenim abim düz işci sirket olarak gidiyorlar herseyi onlar karsiliyor masrafta yok süper para bence bi sefer daha gitmisti çok iyi para biriktirmişti gelişmemiş yer olunca bide ellerine belli para verdiklerinden yiyiyor
Yurtdışı imkanları çok güzel evet.şöyle söyleyeyim ben kamudan önce özel sektörde çalışırken yurtdışınada gidip geliyordum.O zamanlar 4000 dolar maaş alıyordu 2 yıllık mühendis mimarlar.hatta karı koca gelip 1-2 yıl çalışıp ev alırız diyenler vardı.Peki ben ne yaptım çok yoğun çalışıyorum az dinleneyim diye kamuya başladım, 1 ay sonra türkiyenin en büyük inşaat firmalarından biri beni aradı.Yurtdışında taşeronları olan firma adına proje yöneticisi olarak çalışmıştım, adamlar ordan referans alıp başvurum olmamasına rağmen beni aradılar.Peki ben ne yaptım tabiki reddettimbu gün sınavda mimar bir kadınla tanıştım.eşi yurtdışında mühendismiş aylık kazancını duyunca kaderimize lanet ettim resmen.bizden geçti ama çocuğu olan onları bari kurtarsın derim.
Hepimiz aynıyızSelam kızlar napıyorsunuz?ben zarardan zarara koşuyorumbugün hiçbişey alıp satmayacağım boş dursam en azından zarar etmem dedim.Sizde ne var ne yok,umarım siz kardasınızdır.
Dün tam sana cevap yazacaktımki site çöktüpandemi bitsin iş hayatıma döneceğim valla karar verdim.geçinemiyorum ayollllçocuk çok beğenmiş sınavına girdiği kolejiii başka yere gitmem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?