Yuppi pazar degisimi sıkıntılı konu. Keske stoplu olsaydin. 1 yil icinde buyuk hedefi var yunanistan yatirimi var vs. Cok buyuk para baglamadiysan birak dursun

Adese batmadi, marketleri kapatma karari aldi, gayrimenkul kiralama olarak devam edecek.
Guzel beklentisi var kagidin.
Ytd
Anladııııım, yani faaliyet konusu değiştiği için hisse iyiye de gidebilir. Doğru tükkanları devredecek diyollardı belki de onları mı kiralıyor veya daha fazla gayrımenkul vardır ittifak zaten. Vay canına bu da benim için tips and tricks sayılır, ben market battıysa hisse de batmalı düz mantığını kurmuştum

Yuppi pazar degisimi sıkıntılı konu. Keske stoplu olsaydin. 1 yil icinde buyuk hedefi var yunanistan yatirimi var vs. Cok buyuk para baglamadiysan birak dursun
200 lot kadar almıştım.çok büyük değil ama ,borsayı öğrenmek için koyduğum sermayenin yarısı olunca acaba dedim ne yapmak lazım.açıkcası öğreniyorum ama beklenmedik bir haber sonucu çıktı bu zarar biliyorsun sende.yoksa çok güzel kar ediyordu.bir haber nasıl bu kadar tepetaklak eder görmüş oldum yarınki duruma bakıp ona göre bir karar alayım olmazsa.

bu gün sınavda mimar bir kadınla tanıştım.eşi yurtdışında mühendismiş aylık kazancını duyunca kaderimize lanet ettim resmen.bizden geçti ama çocuğu olan onları bari kurtarsın derim.

bu gün sınavda mimar bir kadınla tanıştım.eşi yurtdışında mühendismiş aylık kazancını duyunca kaderimize lanet ettim resmen.bizden geçti ama çocuğu olan onları bari kurtarsın derim.
Abimde yurt dısina calismaya gidecek 1 senelik falan 1.800 2bin dolar arası veriyorlarmıs 2bin gibi düsun ama tl bazinda 14 bin valla gidebilen gitsin bikac sene calissın gelsin boyle şirketlerle

Abimde yurt dısina calismaya gidecek 1 senelik falan 1.800 2bin dolar arası veriyorlarmıs 2bin gibi düsun ama tl bazinda 14 bin valla gidebilen gitsin bikac sene calissın gelsin boyle şirketlerle
eşimle aynı bölümden mezun.biri 8 bin anca alıyor biri 60 bine yakın.

gitsin valla hiç durmasın.geçen bir habarde okudum karı koca doktor henüz araba alamamış doğru dürüst ama ingilterede kurye olan arkadaşı istanbuldan güzel bir daire almış

eşimle aynı bölümden mezun.biri 8 bin anca alıyor biri 60 bine yakın.
Benim abim düz işci sirket olarak gidiyorlar herseyi onlar karsiliyor masrafta yok süper para bence bi sefer daha gitmisti çok iyi para biriktirmişti gelişmemiş yer olunca bide ellerine belli para verdiklerinden yiyiyor

Benim abim düz işci sirket olarak gidiyorlar herseyi onlar karsiliyor masrafta yok süper para bence bi sefer daha gitmisti çok iyi para biriktirmişti gelişmemiş yer olunca bide ellerine belli para verdiklerinden yiyiyor
şantiyede kalıyor onlar pek bir masrafları olmuyor.kesinlikle gitsin

Yurtdışı imkanları çok güzel evet.şöyle söyleyeyim ben kamudan önce özel sektörde çalışırken yurtdışınada gidip geliyordum.O zamanlar 4000 dolar maaş alıyordu 2 yıllık mühendis mimarlar.hatta karı koca gelip 1-2 yıl çalışıp ev alırız diyenler vardı.Peki ben ne yaptım çok yoğun çalışıyorum az dinleneyim diye kamuya başladım, 1 ay sonra türkiyenin en büyük inşaat firmalarından biri beni aradı.Yurtdışında taşeronları olan firma adına proje yöneticisi olarak çalışmıştım, adamlar ordan referans alıp başvurum olmamasına rağmen beni aradılar.Peki ben ne yaptım tabiki reddettim o dönem firmanın proje yöneticileri 10 bin dolarlara çalışıyordu.tabi ben çat diye proje yöneticisi olarak başlamayacaktım ama iyi bir konumda başlardım yine.sonuç olarak ben yerimde sayıyorum, adamlar servetlerine servet katıyorlar malesef

GeyikliGece senin kapalı çakran varmıymış?enerji dengeleyince neler oluyormuş?yok olmayacak böyle bende bir çakra makra açtırayım.Kızlar tanıdığınız hacı hoca varsa bide boydan boya okutayım kendimi diyorum belki işe yarar.Insanın elini attığı kururmu ya tövbe yarabbim

Son düzenleme:
pandemi bitsin iş hayatıma döneceğim valla karar verdim.geçinemiyorum ayollll çocuk çok beğenmiş sınavına girdiği kolejiii başka yere gitmem diyor
Dün tam sana cevap yazacaktımki site çöktü inşallah kızın güzel bir burs kazanır canım, istediği okulda okur.Senin içinde en güzeli olur, pandemi hemen biter ve sen çok güzel bir iş bulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…