Ben bakmıyorum bile yuppim, aman zaten baksam nolacak satmayacağım ki :))
Benimkine kocam bakıyor, yani gelip gidip taciz ediyor coinlerimi. Gözünü oydu resmen cins coinlerin batışı kocamın yüzünden kızlar, gelip linç edebilirsiniz kendisini

Merhaba hanımlar,
Borsada benim hisseler kıpkırmızı olmuş. Dün al-sat yaparak ufak bir miktar kazandım diye bugün ekleme yaptım ama daha da düştü. Niyeyse çok rahatım ve bunu fırsat olarak görüyorum. (Cahil cesareti sanırım) Kenarda köşede biraz daha param vardı, hisse fiyatları hazır düşmüşken beğendiğim hisselerden alım yapmak istiyorum ama zamanlama konusunda emin olamadım. Birkaç tane sorum olacak tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
1) Daha önceki yıllarda 2008, 2020 gibi borsa düştüğünde düşüş ve toparlanması ne kadar sürdü?
2) Düşerken tüm hisselerin fiyatlarında mı düşüş oldu?
3) Endeks artıya geçtiğinde tüm hisselerde iyileşme görüldü mü?
4) Hisselerimi zararına satmak istemiyorum, fiyatı şişmiş hisse aldığımı düşünmüyorum (yani inşallah diyeyim :) ama diyelim ki hisse fiyatları %50'ye yakın değer kaybetti, eski değerini bulması ne kadar sürer? (Üretim yapan bilançosu iyi şirketler için bir tahmin ve geçmiş yıllardaki tecrübeleriniz doğrultusunda)
Okuyup cevaplamak için zaman ayıranlara çok teşekkür ederim. Geçmiş yıllar değerlendirmesini yapan site, kanal vb. varsa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…