- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.301
GeyikliGece senin kapalı çakran varmıymış?enerji dengeleyince neler oluyormuş?yok olmayacak böyle bende bir çakra makra açtırayım.Kızlae tanıdığınız hacı hoca varsa bide boydan boya okutayım kendimi diyorum belki işe yarar.Insanın elini attığı kururmu ya tövbe yarabbim
Konunun başlığına tam uygunuz. halay başı benim tey teyyy nasıl battım 101 de ben yazıcamHepimiz aynıyız
nasil yatırım yapılmaz 101 bizden sorulacak
Canım o kararın eski karardı zaten, bence sıkıntı yok. O sana yeni karar alma demişEnerjim yukselmis dengeler karismis.
72 saat süre verdi
Halka arza girdim baska bisey yapmiyorum
Çakraların açıkmış ama dimi?benimkileri tek seferde açamazlarda mübareklere beton dökülmüş resmenEnerjim yukselmis dengeler karismis.
72 saat süre verdi
Çakraların açıkmış ama dimi?benimkileri tek seferde açamazlarda mübareklere beton dökülmüş resmen
Aslında dün tam senlikti borsa.düşüşlerde al sat yapar kaçırmazdın senEnerjim yukselmis dengeler karismis.
72 saat süre verdi
Aslında dün tam senlikti borsa.düşüşlerde al sat yapar kaçırmazdın senbende bir hisse aldım düşüşte 4.50 den ama az 100 lot kadar kademeli alırım demiştim, şimdi 4.75 lerde 25 tl karım var başka bir hisseden 1000 tl zararım var çok dengeli gidiyorum.Bu hızla sermayemi eritmrm inşallah.
AyyyAcikmis
Istanbulda olsan ben seni gotururdum
Ayyyvalla giderdim ya.ankarada araştırayım ben ama anlamam ben bu işlerdrn,referans olacak biri olsada bi denesem.
Endeks toplanmadi daha kizlar durun
Aksi gibi suan halka arzla endeks dususu bir arada.
Panik yapan satip arza kosuyor.
Ama toparlar. Toparlamak zorunda ❤
pekı coın ler ne olacak patron :)
Toplaşıp kurşun döktürelimben de ankaradayım bulunca bana da soyle
normalde kar ın artması lazım demı
benım hep zarar artıyor da hahhahaah
Ben bakmıyorum bile yuppim, aman zaten baksam nolacak satmayacağım ki :))Selam kızlar napıyorsunuz?ben zarardan zarara koşuyorumbugün hiçbişey alıp satmayacağım boş dursam en azından zarar etmem dedim.Sizde ne var ne yok,umarım siz kardasınızdır.
Ben bakmıyorum bile yuppim, aman zaten baksam nolacak satmayacağım ki :))
Biz olsak olsak temel reis oluruz
Sonsuza kadar yastık altıııııSenin icin her sey ceyrek altin hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?