Eee naaptik
Kimler batti kimler cikti hahaha

Benim bi kagit batiyor baya batti gidiyor ama sorun yok vadesi zaten mayis

Havaciliktan bir miktar artidayim.

Coinler, bosverin coinleri

Zarar zarar zarar..
En son 4 tl kar etmek için bir yeşil hisseyi sattım.
Dedim aksiyon olsun.

Valla kazandığım falan yok borsa bana oyun oldu

Zarar zarar zarar..
En son 4 tl kar etmek için bir yeşil hisseyi sattım.
Dedim aksiyon olsun.

Valla kazandığım falan yok borsa bana oyun oldu

Acele ediyorsunuz da ondan

Ben mayis vadeli kagida sadece sunun icin bakiyorum, dusmusse ekleyelim.
Ayni kagida siz bakip öff yine mi kirmizi diyorsunuz

Coinler guzel gidiyor ya insallah toplar. Ben de bunda sabirsizim hahaha

Acele ediyorsunuz da ondan

Ben mayis vadeli kagida sadece sunun icin bakiyorum, dusmusse ekleyelim.
Ayni kagida siz bakip öff yine mi kirmizi diyorsunuz

Coinler guzel gidiyor ya insallah toplar. Ben de bunda sabirsizim hahaha

Ben de 4 tl karla sattım o parayı senin surprizli kağıda ekleme olsun bari dedim ondan aldım :)

matematikler zormuş.burs hayall oldu bize.durumlar kötüye gidiyor.1 kuruşumu bile kenara atacağım elime geçtikçe.önümü göremiyorum artık.

matematikler zormuş.burs hayall oldu bize.durumlar kötüye gidiyor.1 kuruşumu bile kenara atacağım elime geçtikçe.önümü göremiyorum artık.
Bizim çocuk da bu yıl okula başlayacak. Okul ücreti bir yıllık maasımla aynı rakam. Resmen okul ücreti için çalışacağım. Tek çocuk Allahtan yoksa mümkün bile değildi

Bizim çocuk da bu yıl okula başlayacak. Okul ücreti bir yıllık maasımla aynı rakam. Resmen okul ücreti için çalışacağım. Tek çocuk Allahtan yoksa mümkün bile değildi
tek çocuk da masraflı gerçekten ebeveynlik yapılırsa.saldım çayıra mevlam kayıra türü annelik asla yapamam.çabalayacağız mecburen

Zorsa herkese zordur, umudunu kesme. Sen sonucta kizinla ilgilisin, cok buyuk eksigi olsa hakim olurdun buna. Seviyelerinin ustunde sordularsa kimse yapamamistir. Cocugun kacinci sinifa gittigini bilmeyen anne babalar var

Ben de borsaya bin lira ile giriş yapacaktım deneme amaçlı. 20 günde içinde on bin yatırmışım. Kumarbazlar gibi bu defa son diye ekleyip duruyorum. Şimdi anladım adamlar evi arabayı nasıl kaybediyor

Cok hossun

Daha arttirma ama bence. Karlari bekle simdi. Gelen karlari yine sermaye yaparak artirirsin.

Zorsa herkese zordur, umudunu kesme. Sen sonucta kizinla ilgilisin, cok buyuk eksigi olsa hakim olurdun buna. Seviyelerinin ustunde sordularsa kimse yapamamistir. Cocugun kacinci sinifa gittigini bilmeyen anne babalar var
biriktireceğim rusyaya tıp eğitimine göndereceğim.çocuk kurtarsın kendini.hem belki orda abramoviç in oğluyla falan tanışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…