- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.341
Sonra 263517374 tane özel mesaj :))Hahaha sistemi cozdum 30la. 1 hafta sonra 3000 yatirdim.
Insanlar 30 lirayla 3000 kazandim sanip kalpten gidecek
Eee naaptik
Kimler batti kimler cikti hahaha
Benim bi kagit batiyor baya batti gidiyor ama sorun yok vadesi zaten mayis
Havaciliktan bir miktar artidayim.
Coinler, bosverin coinleri
Zarar zarar zarar..
En son 4 tl kar etmek için bir yeşil hisseyi sattım.
Dedim aksiyon olsun.
Valla kazandığım falan yok borsa bana oyun oldu
Acele ediyorsunuz da ondan
Ben mayis vadeli kagida sadece sunun icin bakiyorum, dusmusse ekleyelim.
Ayni kagida siz bakip öff yine mi kirmizi diyorsunuz
Coinler guzel gidiyor ya insallah toplar. Ben de bunda sabirsizim hahaha
Ben de 4 tl karla sattım o parayı senin surprizli kağıda ekleme olsun bari dedim ondan aldım :)
Zengün olacaaz desene
Zengün olacak kadar sermayem yok ki ahh ahh..
Ama 500 dedim 1000 koydum borsaya.
Benim için büyük adım
matematikler zormuş.burs hayall oldu bize.durumlar kötüye gidiyor.1 kuruşumu bile kenara atacağım elime geçtikçe.önümü göremiyorum artık.Dün tam sana cevap yazacaktımki site çöktüinşallah kızın güzel bir burs kazanır canım, istediği okulda okur.Senin içinde en güzeli olur, pandemi hemen biter ve sen çok güzel bir iş bulursun inşallah
Bizim çocuk da bu yıl okula başlayacak. Okul ücreti bir yıllık maasımla aynı rakam. Resmen okul ücreti için çalışacağım. Tek çocuk Allahtan yoksa mümkün bile değildimatematikler zormuş.burs hayall oldu bize.durumlar kötüye gidiyor.1 kuruşumu bile kenara atacağım elime geçtikçe.önümü göremiyorum artık.
tek çocuk da masraflı gerçekten ebeveynlik yapılırsa.saldım çayıra mevlam kayıra türü annelik asla yapamam.çabalayacağız mecburenBizim çocuk da bu yıl okula başlayacak. Okul ücreti bir yıllık maasımla aynı rakam. Resmen okul ücreti için çalışacağım. Tek çocuk Allahtan yoksa mümkün bile değildi
matematikler zormuş.burs hayall oldu bize.durumlar kötüye gidiyor.1 kuruşumu bile kenara atacağım elime geçtikçe.önümü göremiyorum artık.
Ben de borsaya bin lira ile giriş yapacaktım deneme amaçlı. 20 günde içinde on bin yatırmışım. Kumarbazlar gibi bu defa son diye ekleyip duruyorum. Şimdi anladım adamlar evi arabayı nasıl kaybediyor
biriktireceğim rusyaya tıp eğitimine göndereceğim.çocuk kurtarsın kendini.hem belki orda abramoviç in oğluyla falan tanışırZorsa herkese zordur, umudunu kesme. Sen sonucta kizinla ilgilisin, cok buyuk eksigi olsa hakim olurdun buna. Seviyelerinin ustunde sordularsa kimse yapamamistir. Cocugun kacinci sinifa gittigini bilmeyen anne babalar var
biriktireceğim rusyaya tıp eğitimine göndereceğim.çocuk kurtarsın kendini.hem belki orda abramoviç in oğluyla falan tanışır
Cok hossun
Daha arttirma ama bence. Karlari bekle simdi. Gelen karlari yine sermaye yaparak artirirsin.
altın demeyeydin iyiydi tam unutmuştum zararımııÖyle düşünüyorum ben de. Allahtan geri kalan sermayem altın ve dövizde. Yoksa beni kimse tutamazdı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?