- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.381
Işıkta benim para 2 gün içerde kalmıştı öyle hatırlıyorum.3. Gün kalan kısmı iade etmişlerdi.bunada başvurcam ama çok az lot alabilirim herhalde,inşallah çok alabiliriz zararı kurtarsam süper olur
Ya açıkcası dardaneli sattım brüt takastaydı yarın hesaba gelirse para 6_7 bin gibi bir rakamla başvurcam.ama çok az gelir diye düşünüyorum.insanlar milyonlar yatıracakne kadar yatıracaksın yuppıayye
Ya açıkcası dardaneli sattım brüt takastaydı yarın hesaba gelirse para 6_7 bin gibi bir rakamla başvurcam.ama çok az gelir diye düşünüyorum.insanlar milyonlar yatıracak
Dardanelden zarar etmiştim.yip ten çıktı çokda güzel bilançosu,yatırımları var,ilk gün tavan yaptı alamamıştım,ertesi gün aldım yükselişteydi 3_4 tavan yapar deniyordu.olmasa bile bir süre tutacaktım.sonra karda giden kağıt taban kapattı,fabrilalarında elle paketleme yapılıyor diye haber yapılmış.sonrada patronla tahtacının oyunu var filan diye milyon tane haber okudum.çok düşerse toparlayamam diye bugün zarardan sattım.bekletirdim aslında ama patronu ve tahtacısı hakkında iyi şeyler söylenmeyince,nasıl bir oyunla karşı karşıyayım bilemedim.Hangi. Hisse zararda? Beni de sasa yaktı. Diğerleri iyi. Işık hala.elimde o da kardan zarardayım..
Ben çok tutarla. Girmicem zaten o yüzden sorun yok.:) 3-5 ne gelirse artık:)
Kızlar bu ilaç. Ve serum. Het bankadan olmuyor sanırım öyle mi?(( ışık. Gibi. Değil. Mi.?
Kızlar bu ilaç. Ve serum. Het bankadan olmuyor sanırım öyle mi?(( ışık. Gibi. Değil. Mi.?
Dardanelden zarar etmiştim.yip ten çıktı çokda güzel bilançosu,yatırımları var,ilk gün tavan yaptı alamamıştım,ertesi gün aldım yükseliiteydi 3_4 tavan yapar deniyordu.olmasa bile bir süre tutacaktım.sonra kard giden kağıt taban kapattı,fabrilalarında elle paketleme yapılıyor diye haber yapılmış.sonrad patronla tahtacının oyunu var filan diye milyon tane haber okudum.çok düşerse toparlayamam diye bugün zarardan sattım.bekletirdim aslında ama patrobu ve tahtacısı hakkında iyi şeyler söylenmeyince,nasıl bir oyunla karşı karşıyayım bilemedim.
yok üzülüyorum çıkmasına.ben 3 kuruş kazanacağım ama ............gerisini yazamayacağımmm anlayan anladı zatennAz kaldı karları hesaplamanıza yükseliş başladı
Aynen olmuyor. Is yapikredi ve ziraat yok galiba. Sallamis olabilirm
ben halkbanktan alıcam mesaj attı banka.bi bak istersen haberlerine yada bankadan girmeye çalış emri olup olmadığı belli olurKızlar bu ilaç. Ve serum. Het bankadan olmuyor sanırım öyle mi?(( ışık. Gibi. Değil. Mi.?
Benimde 1000 civarı.yapacak bişey yok, tamamen talihsizlik benimkisi.Offf üzüldüm çok muydu zararın? Ben de sasa da aynı durumu yaşadım. Bir önceki gün tavandam aldım ertesi gün kar edince Bi sevindim.:) yine yüksekten alım yaptım bi ben akıllıyım zaten ertesi gün hani yükselecek al sat yapıcam sözde:) ben aldım 1 saat içinde +8 den taban yaptı kağıt herşey bir kaç. Saat içinde oldu. 1300 kadar zararım vardı. Hafta sonum berbat geçti bu sasa yüzünden ama satmadım. Bir kaç gündür. Toparlıyor sanki.
İş bankası olmuyor sanırım şimdi denedim yarın mesai saatlerinde de denicem bakalım. Işık da garanti mesaj atmıştı demekki benim hesabımın olduğu bankalarda yok halka arz yoksa mesaj gelirdiben halkbanktan alıcam mesaj attı banka.bi bak istersen haberlerine yada bankadan girmeye çalış emri olup olmadığı belli olur
sanırım kimse zararlarını sindiremedi yuppiyayyye .ses seda yokk.Kızlar haftasonu ceza yemeden şehirlerarası nasıl yolculuk yapabiliriz?hızlı trenlerde sefer var mesela, sadece ikamet edilen yere giderken kullanmak için miki?
Ben sindirdim gezme derdine düştümsanırım kimse zararlarını sindiremedi yuppiyayyye .ses seda yokk.
Kızlar haftasonu ceza yemeden şehirlerarası nasıl yolculuk yapabiliriz?hızlı trenlerde sefer var mesela, sadece ikamet edilen yere giderken kullanmak için miki?
Evet eminim canım az önce baktım hızlı tren biletlerine.hatta normalde yer olmuyor bu pazar günü için yarısı boş görünüyor.arabaylada uzun yol yalnız gitmek istemiyorum kış olduğundan.izini nerden alıyoruz peki?e devletten mi?Izin kagidi alman lazim ama bana biraz huysuzlandilar sebep istediler yada normal saatte gidip donuste benzin istasyonu fisi istediler ama ben guvenemedim vazgecmemde bir sebepte bu olmustu
Toplu tasima varmi eminmisin?
Canım eğer otobüsle yapacaksan sıkıntı olmuyor annemle kardeşim cumartesi günü İstanbul'a gittiler otogara biz gidemedik sadece taksiyle gittiler ama şahsi arabaya kolay kolay izin vermiyorlar kaymakamlik izin vermemişti görümcemeKızlar haftasonu ceza yemeden şehirlerarası nasıl yolculuk yapabiliriz?hızlı trenlerde sefer var mesela, sadece ikamet edilen yere giderken kullanmak için miki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?