- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.581
Bende nekadar yüksekten daldıysam anca zararım kapandı bakalım ay sonuna kadar zaman verdim kendilerineÖnceki gün 600 lira kazandığım bir Coin den dünden beri 200 lira zarardayım
Çok kötü yakalandım. Al sat yaparken yüksek bir yerden aldım daha da çıkar diye hunharca düştü
Günaydın hanım ağam, nasılsınız inşallahAskolsun, bir sorunuz olursa ve bildigim bir seyse seve seve yardim ederim yine.
bu arada malum sahsiyetin 11 yasinda oglu vartamam kir kafami artemis. Seni ablam gibi seviyorum, serbest kirabilirsin.
Günaydın hanım ağam, nasılsınız inşallah
Estağfirullah olur mu öyle şeyMalesef bu durumda aksamlari kredililer kagitlari satiyor.
Kagitlar gun ici iyi gidip aksam dusuyor satis oldugu icin.
Dusmese de tahtaci dusuruyor cok fazla gunlukcu sezerse
Askolsun, bir sorunuz olursa ve bildigim bir seyse seve seve yardim ederim yine.
bu arada malum sahsiyetin 11 yasinda oglu vartamam kir kafami artemis. Seni ablam gibi seviyorum, serbest kirabilirsin.
Simpaşda iyi ki maaliyetimi düsünmüsüm yüzü mü güldürmeye başladıBana dusmez hanimagalik . Zaten her yerimi topla benden hanimaga olmaz
Simpaşda iyi ki maaliyetimi düsünmüsüm yüzü mü güldürmeye başladıvalla ben çok umutluyum simpasdan param olsa yardimcam
Kendine haksızlık ediyorsun.. Sen ağaları tahtından edip baş hanimaga olursun o performans var sende..Bana dusmez hanimagalik . Zaten her yerimi topla benden hanimaga olmaz
Aynı hataya düşüyoruz değil miAma hani anlatmistim, bana umut demeyecektiniz
Umut fakirin ekmağiAma hani anlatmistim, bana umut demeyecektiniz
Umut fakirin ekmaği
Hayırlısı olsun canımEvet yesa ve doktordanda inciler bekliyoruz
Benden bisey cikmadı kafam bi milyon
Kizlar esim otelden ayrildi, dun cagirdilar bugun tazminatin tamamini aliyor, imza icin bekliyor.
Bugunu görecekmiydim
Artik 10 mart benim icin cok anlamli
Gecen yıl bugun izne cikmisti donememisti, bugun tamamen yanima gelmis oldu.
4.5 yillik yolculugumuz farkli duraklara yoneliyor.
Evlendigimizden beri benmi o mu, tayinmi is mi derken 3.5 yil ayri kalmistik
Siz hala ayrı mıydınız esilam anlamadım. Hayırlı uğurlu olsun :)Evet yesa ve doktordanda inciler bekliyoruz
Benden bisey cikmadı kafam bi milyon
Kizlar esim otelden ayrildi, dun cagirdilar bugun tazminatin tamamini aliyor, imza icin bekliyor.
Bugunu görecekmiydim
Artik 10 mart benim icin cok anlamli
Gecen yıl bugun izne cikmisti donememisti, bugun tamamen yanima gelmis oldu.
4.5 yillik yolculugumuz farkli duraklara yoneliyor.
Evlendigimizden beri benmi o mu, tayinmi is mi derken 3.5 yil ayri kalmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?