Ben de babami hic sevmiyorum. Babasiz buyudum desem yeridir. Var da yok gibi. Maddi konularda iyidir de, ne biliym sevmiyorum.

Ben de babami hic sevmiyorum. Babasiz buyudum desem yeridir. Var da yok gibi. Maddi konularda iyidir de, ne biliym sevmiyorum.
benim hiç anım yok hayatımda yok yani 43 yaşına kadar.o yüzden sevmiyorum bile diyemem.duygum sıfırrrr ama senin baban da sevilecek yanlar vardır gene de.değerini bil derimmm mor

Yaaa ne güzel kalbin var ceycey seni seviyorum

Ben 11 yıllık uyeyim su foruma bu gruba kadar hıc bir yerde böyle kaynaşmadım
Hiç tanımadan pek sevdiğim arkadaşlarım oldunuz hepiniz❤❤❤
aynen ben de eski üyeyim teke tek arkadaşlarım oldu ama gruplarda hep sorun çıktı kavga çıktı eninde sonunda.burası harika.kimse kimseyi eksiklikleriyle ya da fazlalıklarıyla vurmaya çalışmıyor.herkes herkese saygılı.egolar yok.umarım hep böyle devam eder

Inşallah hıc bozulmaz burasi

Ne güzel topik oldu değil mi insan birini görmeden fiziki olarak tanımadan da sevebiliyor üzülünce üzülebiliyor
reel hayattaki arkadaşlarla da tesadüfler eseri tanışmıyormuyuz burdan ne farkı var.ben sanalda da reelde de neysem oyum hakkımda ne yazıyorsam gerçek.sizlerde öylesiniz ki kaynaştık derim ben

reel hayattaki arkadaşlarla da tesadüfler eseri tanışmıyormuyuz burdan ne farkı var.ben sanalda da reelde de neysem oyum hakkımda ne yazıyorsam gerçek.sizlerde öylesiniz ki kaynaştık derim ben
Aynen öyle canım hatta insan sanalda daha da rahat en azından ben daha rahatım gerçek hayatta birkaç kişiyle paylaşacağım dertlerimi burada binlerce kişiyle rahat bir şekilde paylaşabiliyorum

Yaaa kızlar, cuma günü işte son günüm. İş yerinde bir Türk, pislik olan başka bir kadına uyup çirkeflik yaptılar bana full..patron yüz göz olma dedi. Zaten mümkünatı yok, onların seviyelerine inemezdim ama..düzgünce ifade etmeye çalıştım, bütün yanlış anlaşılma vs leri ama nerdee..pislik yapacakları netti yani.

şimdi ben işi bırakırken “sürtük” diyip kaçsam mı napsam şaka şaka:)

Hayvanlığın dik alasını yaptılar gerçekten..içimde kalmasın, bişeyler demek istiyorum..kafam bi dolu inşallah boşaltırım en uygun şekilde sahibine

Ayyy nolur bu gruptan fake çıkmasın

Hanımefendi çizgini bozma boşver seviyelerine inmedikçe onları daha da kudurtuyorsun aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…