- 20 Ocak 2010
- 49.684
- 194.947
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.761
Kiyamam ben kocamaevdekilerden mi başlayacağız kafa ezmeye?tam anlamadım da?
Dur dur burda birbirimizi gaza getirip gece gece adamlari sokaga atmayalımevdekilerden mi başlayacağız kafa ezmeye?tam anlamadım da?
Sen bu işi bana bırak,senin için iyi bir reklam ve pazarlama stratejisi geliştirmemiz lazım öncelikle.şimdi bikaç gün aldığım laylon terliklerin fiyatı yüzde 70 arttı, mandallar zirve yaptı filan diyeceksin ama marka model yok.sonra ben olaya el atıcam ve kampanyamızı duyurucam, en çok sen kazanacaksın saksı değilsin senÜhü pozitif ayrımcılık yapıyom erkeklerin kafasını ezelim diyom beni düsünen yok
O kadar kelimelerimi seçerek uyarı yapmaya çalışıyorum ki. İnanın bu sorumluluk çok fazla ağır... Botlar bu güne kadar defalarca kez çekildi. Biri hariç genel itibariyle düşüş yaşadık. Dün akşam botlar gitti yazdım geçici olabilir güncelleme vs diye. Bu gün botlar yok diye uyardım.. Stop kimine göre mantıksız. Ancak benim sistemimin olmazsa olmazı! Ben size yürüyecek coini söylerimbunu 250 üzeri sinyal ile zaten ispatladim bir LRC sinyali ile değerlendirmek biraz acımasız olur gibi ki inanıyorum o coin en çok patlayan coin olacak...Ben kolay kolay bir coinde direnmem. En uzun sinyalim oldu Maalesef... Ben size stop koyun diyorsam eğer Botlar çekildiğinde Lütfen ciddiye Alın! Uzun vade bekleyene sıkıntı yok beklesin. Ancak hızlı al sat yapanlar Stopsuz işlem acmamalı!!! Diyoruz ki All in girmeyin Nakit tutun ki düşüşlerde ortalama düşürün. Aramızda bunu anlayamayan kardeşlerimiz de var Ben anlık bakarım olaylara. Botlar çekilirse ben ne grafiğe bakarım ne başka bir şeye beni alakadar etmez! Belki 6 oldu bu botlar çekildi dedikten sonra düşüş gelmesi ki daha düşen bir şey yok. Kapanışı bekleyelim botlara bakalım hareket edelim Hayırlı geceler hepinize.Takipteyim anında bilgi geçerim...
Düşü başladıgında böyle bir yazı paylasıldı
Kiyamam ben kocamaağzını yesem onun yerine ona ceza
Brn atamam siz atınDur dur burda birbirimizi gaza getirip gece gece adamlari sokaga atmayalım
tek dua okumam .annem çok hastalandı bi ara.hiç ilgilenmedi kızı değilmi sin sen bak dedi.o günden sonra tavır aldım iyice.son aylarında bizden medet bekledi bakım bekledi ama yapmadık ne teyzem ne annem ne ben.Cok kızıyorum böylelerine yok o dedeye rahmet okumak falan.
rahmetli babam kızlarım en kiymetlilerim derdi bizim evin kül kedisi abimdı
Dur dur burda birbirimizi gaza getirip gece gece adamlari sokaga atmayalım
Zerre anlamadımO kadar kelimelerimi seçerek uyarı yapmaya çalışıyorum ki. İnanın bu sorumluluk çok fazla ağır... Botlar bu güne kadar defalarca kez çekildi. Biri hariç genel itibariyle düşüş yaşadık. Dün akşam botlar gitti yazdım geçici olabilir güncelleme vs diye. Bu gün botlar yok diye uyardım.. Stop kimine göre mantıksız. Ancak benim sistemimin olmazsa olmazı! Ben size yürüyecek coini söylerimbunu 250 üzeri sinyal ile zaten ispatladim bir LRC sinyali ile değerlendirmek biraz acımasız olur gibi ki inanıyorum o coin en çok patlayan coin olacak...Ben kolay kolay bir coinde direnmem. En uzun sinyalim oldu Maalesef... Ben size stop koyun diyorsam eğer Botlar çekildiğinde Lütfen ciddiye Alın! Uzun vade bekleyene sıkıntı yok beklesin. Ancak hızlı al sat yapanlar Stopsuz işlem acmamalı!!! Diyoruz ki All in girmeyin Nakit tutun ki düşüşlerde ortalama düşürün. Aramızda bunu anlayamayan kardeşlerimiz de var Ben anlık bakarım olaylara. Botlar çekilirse ben ne grafiğe bakarım ne başka bir şeye beni alakadar etmez! Belki 6 oldu bu botlar çekildi dedikten sonra düşüş gelmesi ki daha düşen bir şey yok. Kapanışı bekleyelim botlara bakalım hareket edelim Hayırlı geceler hepinize.Takipteyim anında bilgi geçerim...
Düşü başladıgında böyle bir yazı paylasıldı
Coinden anlayanlar anliyor söyle kisaca botlar cekilince baya bi düsüs oluyor coinlerde ben gibi al sat yapanlar dikkat etsin hisse gibi olanlarda sıkıntı yok zaten beklerlerse elbet cikar anlayabildiğim o kadarSunu anlayan biri anlatsin yahu
Aşk kadini bibi
AlabilecekBana hava hoş.
Cunku gece sokaga atabilecek bi adamim yok hahaha
Yok valla ben de atamam o olmasa bir başımayım şu hayattaBrn atamam siz atıncanım kocişkolatam
adamın evine git şimdi.kendi evinden at sen de nolacakk?Bana hava hoş.
Cunku gece sokaga atabilecek bi adamim yok hahaha
Bu dedelere sahip çıkmamak lazım zatentek dua okumam .annem çok hastalandı bi ara.hiç ilgilenmedi kızı değilmi sin sen bak dedi.o günden sonra tavır aldım iyice.son aylarında bizden medet bekledi bakım bekledi ama yapmadık ne teyzem ne annem ne ben.
üstüne apartman verdiği gelini baksın dedim geçtim.bu arada yengemi de severim onda zerre suç yok.6 dükkanı vardı bize kalmasın diye vasiyete çatır çatır yazmış adam.hala hakkım helal değildir ona o yüzden.
bot diyince kışlık bot anlarız biz ya da oyunlardaki bot uCoinden anlayanlar anliyor söyle kisaca botlar cekilince baya bi düsüs oluyor coinlerde ben gibi al sat yapanlar dikkat etsin hisse gibi olanlarda sıkıntı yok zaten beklerlerse elbet cikar anlayabildiğim o kadar
Aynen coinlerde al sat yapanlar hisse gibi yukarı taşiyanlar ben öyle anliyorum yanlıs degil umarımbot diyince kışlık bot anlarız biz ya da oyunlardaki bot u
ben de babasız büyüdüm bana babalık yapmalıydı dedem ama 7 kat ellere yaptı bana yapmadı.fatiha da neymiş böylelerine allasen.ne ekersen onu biçersin.kaçıramadığı değersiz 3 5 bir şey bıraktı anneme.onları da kızıma harcayacağım zamanı gelince.kız çocuğu yesin de görsün gününü ha ha haBu dedelere sahip çıkmamak lazım zaten
Benim anneminki de bunun bir degisik modeli mali mülkü var mı onu bile bilmiyorum almanya da. Benim babam öldü kızını aramadı adam ya üzerine kalır diye korktu meymenetsiz
Benim de ahdim var miras bırakmazsa bir fatiha okumam arkasından
Işte aslında hayat bu mal mülk dünya da kalacak bir de yaptıklarımızı bırakacağızben de babasız büyüdüm bana babalık yapmalıydı dedem ama 7 kat ellere yaptı bana yapmadı.fatiha da neymiş böylelerine allasen.ne ekersen onu biçersin.kaçıramadığı değersiz 3 5 bir şey bıraktı anneme.onları da kızıma harcayacağım zamanı gelince.kız çocuğu yesin de görsün gününü ha ha ha
ben hiç bir akrabalığım olmayan yalnız yaşlı teyzeleri sağlık ocağına götürürüm alışverişlerini yaparım .pandemi de arabama almıyorum ama alışverişlerini yapmaya devam ediyorum halaa.10 dakikamı alıyor yahuuu.ama onların gözlerindeki bana olan sevgileri dünyalara bedelIşte aslında hayat bu mal mülk dünya da kalacak bir de yaptıklarımızı bırakacağız
Derler ya bazı insanlar anılarıyla bazı insanlar analarıyla anılır diye bu da öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?