Sağol artemisim ama hiç mi bişey demeyim yaaa:/
Deme desen de anlayacak utanacak tipler degiller belli ağızlarına laf verme hic

Bak bu benim birkaç hayat mottomdan biridir ise yaramadığını hic görmedim daha

Son düzenleme:
Hehehe:) Nejat İşler’in cool luğuna hayranım ben de çok sağol desteğin için
Rica ederim bundan 10 yil once isyerindeki her saçma insanı kafaya takar hayati kendime zindan ederdim beni delirtir aaa deli bu derlerdi sonra hayatıma felsefe olacak 3 5 motto seçtim simdi kimseyi bi tarafıma takmam yani çekemeyen anten takacak ötesi yok

Şey diyecektim, tavsiyeler bizdende basvurular neden sana

Bizim cok fazla borcumuz yok, biraz kk, bu donem mecburdum, bu ay 3000 civari gelir
Araba kredisi 1670 Tl
530 da gecen yil 1 yıllık 5000 cekip altin almistim, araba icin 6700 olarak kullandim.
Baska yok cok sukur, ama kıt kıtına yetistirdik, faturalari kıstık, 1 yıldır alisveris yapmadım artik eksikler basliyor bu kdr az harcamam imkansiz
Allahtan coin dunyasini kesfettim beni cok rahatlatti, simdi araba vergisi tamamlanmak uzere, kaskoyuda halledecegim.

Kizlar bizim belediye de daire icinde 21 kisi grip, ayazda kalmis üsütmüs
Bende bugun yıkıldım saat normale dönsunde haber vereyim diye bekliyorum
Geçmiş olsun canım dikkatli ol sağlıklı beslen inşallah ayazda kalınan griptir ! !..Daha kötü hissedersen hemen test ver...

Kizlarrrr gunaydinnnnn
Bol kazançlı güzel bir gün olsun hepimiz için...
Bende hepinizi seviyorum kızlar zengin olacağız derken çok iyi insanlar tanıdık dostlar edindik farkında olmadan en büyük zenginliğe ulaştık zatenn. Para bir şekilde kazanılır şurada ettiğimiz sohbeti ,geçirilen güzel vakti satın alamayiz...

Geçmiş olsun canım dikkatli ol sağlıklı beslen inşallah ayazda kalınan griptir ! !..Daha kötü hissedersen hemen test ver...

Bugun gidicem ben boyle sey gormedim basimin agrisindan duramiyorum gozlerim akiyor ve hapsuruyorum dun yan odada korkmuslar
Direndim ama yok, elimde pek ilacta kalmadi. Dun bir ara masamda imdat diye bagirsammi ben kalkamicam galiba dedim
Ayazda kaldik ama akil usutmesi bizimki, Allahim saglikla su 3 seneyi tamamlayalim yarabbim amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…