- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.801
Sağol artemisim ama hiç mi bişey demeyim yaaa:/Hanımefendi çizgini bozma boşver seviyelerine inmedikçe onları daha da kudurtuyorsun aynen devam
Deme desen de anlayacak utanacak tipler degiller belli ağızlarına laf verme hicSağol artemisim ama hiç mi bişey demeyim yaaa:/
Hehehe:) Nejat İşler’in cool luğuna hayranım ben deDeme desen de anlayacak utanacak tipler degiller belli ağızlarına laf verme hic
Eki Görüntüle 2799392
Bak bu benim birkaç hayat motordan biridir ise yaramadığını hic görmedim daha
Rica ederim bundan 10 yil once isyerindeki her saçma insanı kafaya takar hayati kendime zindan ederdim beni delirtir aaa deli bu derlerdi sonra hayatıma felsefe olacak 3 5 motto seçtim simdi kimseyi bi tarafıma takmam yani çekemeyen anten takacak ötesi yokHehehe:) Nejat İşler’in cool luğuna hayranım ben deçok sağol desteğin için
Afiyet bal şeker olsunben yine basladim geceleri tost yemeye...
Ya cok alemsin gül gül öldümKK sakinlerine duyurulurGeyikliGece ın hisse tavsiyeleri + @ceycey0406 nın altın tavsiyeleri bitti mi bitmedi + E Esila09 un coin tavsiyeleri kombo paket tavsiye kısa bir süreliğine geliş fiyatınında altında sadece 1.325 tl.bu süper kampanyadan faydalanmak isteyenler bana başvursun
KK sakinlerine duyurulurGeyikliGece ın hisse tavsiyeleri + @ceycey0406 nın altın tavsiyeleri bitti mi bitmedi + E Esila09 un coin tavsiyeleri kombo paket tavsiye kısa bir süreliğine geliş fiyatınında altında sadece 1.325 tl.bu süper kampanyadan faydalanmak isteyenler bana başvursun
Geçmiş olsun canım dikkatli ol sağlıklı beslen inşallah ayazda kalınan griptir ! !..Daha kötü hissedersen hemen test ver...Kizlar bizim belediye de daire icinde 21 kisi grip, ayazda kalmis üsütmüs
Bende bugun yıkıldım saat normale dönsunde haber vereyim diye bekliyorum
Geçmiş olsun canım dikkatli ol sağlıklı beslen inşallah ayazda kalınan griptir ! !..Daha kötü hissedersen hemen test ver...
Hiç bu doktor nerede diyen yok.
Etiketleyen yok.
Vefasizlar :)
Sağol artemisim ama hiç mi bişey demeyim yaaa:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?