- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.741
annem lise de fransızca okumuş ama aklında 3 5 bir şey kalmış şimdilerde.benim kız annanneeee fransızca konuşalım diye kadını zorluyor o geldi aklıma şimdi ha ha ha
Benden 2 bin
Aaa ciddi misin çok mirası var mıydı ki. Daha değişmedi canım hala kız olduğu miras bırakılmayan o kadar kişi var ki. Ben inanıyorum bizim nesilden sonra bu değişecekdünyaya kız olarak geldim diye dedem tarafından miras bile verilmedi yahu bana.adam vasiyet bıraktı alamayalım diye.erkek doğaydım şimdi villamda keyfime bakıyordum
pambukkkk eller cebeee kızlarrr.bibinin kar payını vereceğizzzzBende o oadar coin yaziyorum direk koptala yapistır 0 tela
Sağa sağa sen kime verirsin beni ilgilendirmezJe peux l'aider si elle veut
J'aime bien les filles
Bana mi ağama mı
Yok mu arttıranBenden 2 bin
Ya buraya gelmeden ben de düştüm oraya o uygulama pavyon gibi düştün mü çıkamıyorsunkopasıca parmaklarım gene dayanamadı dolap uygulaması yüzde 15 indirim verdi saat 12 ye kadar ben saf ne yaptım 275 tl ye 4. siyah spor ayakkabımı aldım bana 240 civarına geldi.ben adam olmammmmmmm.indirim deyince gözüm dönüyor.
Sen kime verirsin beni ilgilendirmez
Dün esila yüzde 8 kardayım dediydi sabaha kadar nano yuzde 20 kara ulaşmıs hani ulan karımpambukkkk eller cebeee kızlarrr.bibinin kar payını vereceğizzzz
Eski üyelere %10 indirimi unutmuşsunKK sakinlerine duyurulurGeyikliGece ın hisse tavsiyeleri + H Heytttt be nın altın tavsiyeleri bitti mi bitmedi + @Esila09 un coin tavsiyeleri kombo paket tavsiye kısa bir süreliğine geliş fiyatınında altında sadece 1.325 tl.bu süper kampanyadan faydalanmak isteyenler bana başvursun
Hahah cömertmiş ben beleşe istiyorum bende az anasının gözü değilmişimIsim vermicem ama aramizdan biri özelden bana diyor ki, 1000 tlye tüyo satsana bize hahahahahahah
Duyduklarini anlatsan yeter
Eski üyelere %10 indirimi unutmuşsun
evet varlıklıydı dedem devlet mütahhiti idi.ama kız çocuklarına ve de eşine asla değer vermezdi.annem zorla okumuş mesela.ben de öyle.ona karşı çıktığım için bir kuruş yollamadı bana üniversitedeyken.aynı filmlerdeki ağalar gibiydi yeminle.ama kızım çok değer görüyor babasından çok şükür.Aaa ciddi misin çok mirası var mıydı ki. Daha değişmedi canım hala kız olduğu miras bırakılmayan o kadar kişi var ki. Ben inanıyorum bizim nesilden sonra bu değişecek
Topik üyeliklerine özel ikili alımlarda %15 indirim kampanyamız henüz şimdi taze çıktıEski üyelere %10 indirimi unutmuşsun
Yok kız ne güzel beleşe diyordun diyecegini ille mor tosuncugu uyandiracaklarApla zaten zararina veriyoruz daha elleşme
leynnnnn beleşçi dostlarrrr.nerde bibimin emeklerinin karşılığııııı?Dün esila yüzde 8 kardayım dediydi sabaha kadar nano yuzde 20 kara ulaşmıs hani ulan karım
Çok şükür, artık devir değişiyor bence kadın olması gereken yerde olacakevet varlıklıydı dedem devlet mütahhiti idi.ama kız çocuklarına ve de eşine asla değer vermezdi.annem zorla okumuş mesela.ben de öyle.ona karşı çıktığım için bir kuruş yollamadı bana üniversitedeyken.aynı filmlerdeki ağalar gibiydi yeminle.ama kızım çok değer görüyor babasından çok şükür.
Ühü pozitif ayrımcılık yapıyom erkeklerin kafasını ezelim diyom beni düsünen yokleynnnnn beleşçi dostlarrrr.nerde bibimin emeklerinin karşılığııııı?
Cok kızıyorum böylelerine yok o dedeye rahmet okumak falan.evet varlıklıydı dedem devlet mütahhiti idi.ama kız çocuklarına ve de eşine asla değer vermezdi.annem zorla okumuş mesela.ben de öyle.ona karşı çıktığım için bir kuruş yollamadı bana üniversitedeyken.aynı filmlerdeki ağalar gibiydi yeminle.ama kızım çok değer görüyor babasından çok şükür.
evdekilerden mi başlayacağız kafa ezmeye?tam anlamadım da?Ühü pozitif ayrımcılık yapıyom erkeklerin kafasını ezelim diyom beni düsünen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?