Ayyy nolur bu gruptan fake çıkmasın
Ahahaha inşallah şahsen çok bozulurum valla :)) ama şunu söyleyeyim burada nice 7-8 senelik üyeler fake çıktı o yüzden hep bir inanmama payı bırakırım kendime böyle diyip kendim hayatı yalan bi tip çıkıyomuşum düşünsenize

Bizim eylül'de bitecek bir 2000 tl'lik kredi ile bir de elden aldıgımız 25 bin tl duruyor.
elden aldıgımızı nisan ayında ödeyecegiz inşallah.
Gerçi borcun birisi bitiyor birisi başlıyor.

indesi naptın tohtorum postaladın mı
ben onu uzun vadeli istiyorum ama çok yükselttiler yaw
Yok canım ya duruyor kalsın o.
Sekur bugün güzel açtı 2 aydır in çık in çık bir ara umidi kesmiştim tam satacaktım yine kalsın dedim, ben kim trade etmek kim diyerek.
Zarar kes yapmıyorum mümkün mertebe.
Hissenin hikayesi saglam ve beklentileri varsa uzun vadelide kalınır diye düşünüyorum.

Sekuru tanımıyore ama indesi uzun vadeli beğeniyorum, ciddi düşünüyorum kendisiyle

Sasa'yı sattıgıma pişman oldum.
Uzun vadeli olmak istiyorum ben artık.
Kısa vadeli hem takibi zor hem de benim işim değil ya.
Çok doğru düşünmüşsün doktorum kısa vade trade ben de sevmiyorum, çok canın çekerse sermayenin max 1/10 ile coin al-sat, en azından borsadaki gibi max %10 tavan için kasmazsın :))
Ama ilerisi için kesinlikle düzgün şirketlerle yatırım diyorum, çoluk çocuk için özellikle. Yarın bir gün masrafları çoğalacak, üniversitesi var evlenmesi var, sizin karı-koca rahat yaşamayı garanti altına almanız var (emekli maaşı pek bişey olmayacak gelecekte). O yüzden özellikle temettü verimi yüksek hisselere yoğunlaşmak gerek.

Edit: sasa tamam güzel firma ama güzel firma çok, şu dönem pahalıydı o zaten boşver.

Günaydın kızlar

E Esila09 desteğin için sağol. Bişey demeden, halay çekerek çıkıcam

GeyikliGece yarın işi bırakıyorum, yamak olayım kız sana adapte olursun hemen sen, hareketli ortam iyidir yaa

Kızlar, bizim borcumuz yok ama Tr’ye dönüşümüzle inanılmaz çok masrafımız olacak. Ev,araba, eşya, tarla..o yüzden endişeliyim..elimizdeki para İzmir’de bi ev parası etmez:/

Allah artırsın inşallah hepimizin sermayesini, muhabbetini de

Nerede yaşıyorsunuz ?

Mesela ben 11 yıllik uyeyim yoksa

Keşke dönmeseniz
Dönme sebebiniz ne canım
Kuzum biz devlette kadrolu öğretmeniz..buraya resmi görevle geldik ve görev süresi bitiyor.

Burda uzun süreli kalmak istemem de açıkçası..1-2 yıl daha kalsam, sermayemizi çoğaltsak biraz dönüş için yeter İnşallah inşallah +1 yıl daha kalırız, amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…