- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.841
Ondan mı kızdın benim yoruma, fakir olmak suç muBuraya fakir yazmak yasak,evrene olumlu mesaj gönderiyoruz hep zengin hep zengin
Ahahaha inşallah şahsen çok bozulurum valla :)) ama şunu söyleyeyim burada nice 7-8 senelik üyeler fake çıktı o yüzden hep bir inanmama payı bırakırım kendimeAyyy nolur bu gruptan fake çıkmasın
indesi naptın tohtorum postaladın mıBen fake degilim çok gerçegim çok
Bizim eylül'de bitecek bir 2000 tl'lik kredi ile bir de elden aldıgımız 25 bin tl duruyor.Bizim cok fazla borcumuz yok, biraz kk, bu donem mecburdum, bu ay 3000 civari gelir
Araba kredisi 1670 Tl
530 da gecen yil 1 yıllık 5000 cekip altin almistim, araba icin 6700 olarak kullandim.
Baska yok cok sukur, ama kıt kıtına yetistirdik, faturalari kıstık, 1 yıldır alisveris yapmadım artik eksikler basliyor bu kdr az harcamam imkansiz
Allahtan coin dunyasini kesfettim beni cok rahatlatti, simdi araba vergisi tamamlanmak uzere, kaskoyuda halledecegim.
Yok canım ya duruyor kalsın o.indesi naptın tohtorum postaladın mı
ben onu uzun vadeli istiyorum ama çok yükselttiler yaw
Sekuru tanımıyore ama indesi uzun vadeli beğeniyorum, ciddi düşünüyorum kendisiyleYok canım ya duruyor kalsın o.
Sekur bugün güzel açtı 2 aydır in çık in çık bir ara umidi kesmiştim tam satacaktım yine kalsın dedim, ben kim trade etmek kim diyerek.
Zarar kes yapmıyorum mümkün mertebe.
Hissenin hikayesi saglam ve beklentileri varsa uzun vadelide kalınır diye düşünüyorum.
Sasa'yı sattıgıma pişman oldum.Sekuru tanımıyore ama indesi uzun vadeli beğeniyorum, ciddi düşünüyorum kendisiyle
Çok doğru düşünmüşsün doktorum kısa vade trade ben de sevmiyorum, çok canın çekerse sermayenin max 1/10 ile coin al-sat, en azından borsadaki gibi max %10 tavan için kasmazsın :))Sasa'yı sattıgıma pişman oldum.
Uzun vadeli olmak istiyorum ben artık.
Kısa vadeli hem takibi zor hem de benim işim değil ya.
Nerede yaşıyorsunuz ?Günaydın kızlar
E Esila09 desteğin için sağol.Bişey demeden, halay çekerek çıkıcam
GeyikliGece yarın işi bırakıyorum, yamak olayım kız sana adapte olursun hemen sen, hareketli ortam iyidir yaa
Kızlar, bizim borcumuz yok ama Tr’ye dönüşümüzle inanılmaz çok masrafımız olacak. Ev,araba, eşya, tarla..o yüzden endişeliyim..elimizdeki para İzmir’de bi ev parası etmez:/
Allah artırsın inşallah hepimizin sermayesini, muhabbetini de
Almanya’dayızNerede yaşıyorsunuz ?
Keşke dönmesenizAlmanya’dayız
Ben bi ara fuckir yazıyordumOndan mı kızdın benim yoruma, fakir olmak suç mu
f*k*r desem o da olmaz, insana ecnebice söver gibi
Mesela ben 11 yıllik uyeyimAhahaha inşallah şahsen çok bozulurum valla :)) ama şunu söyleyeyim burada nice 7-8 senelik üyeler fake çıktı o yüzden hep bir inanmama payı bırakırım kendimeböyle diyip kendim hayatı yalan bi tip çıkıyomuşum düşünsenize
Bibi önce seni sonra tüm kk'yı vururumMesela ben 11 yıllik uyeyimyoksa
İşte gerçek bir ecnebi gibi sövücü :))Ben bi ara fuckir yazıyordum
Mesela ben 11 yıllik uyeyimyoksa
Burhan'ın bir bu sahnesine bir de yılbası eglencesindeki yerde baygın shirtiyle uyanıp baaa tecavüz mü ettiler yohhhsa demesine bayılıyorum :))
Burhanın her bir sahnesine bayılıyorum hala izlerim ben avrupa yakasını aaah lise ve üni yıllarımın dizisiBurhan'ın bir bu sahnesine bir de yılbası eglencesindeki yerde baygın shirtiyle uyanıp baaa tecavüz mü ettiler yohhhsa demesine bayılıyorum :))
Kuzum biz devlette kadrolu öğretmeniz..buraya resmi görevle geldik ve görev süresi bitiyor.Keşke dönmeseniz
Dönme sebebiniz ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?