- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.881
Benim daha söyleyeceklerim var da sizi özlemek istemiyorumBeş yıl önce tl bazındaki maaşım şimdikinin yarısından azdı ama dolar bazında hemen hemen aynı seviyede hatta şimdiki maaşım daha az. Söyleyeceklerim bu kadar :))
Cesaretim yok hiç ban yemedim şimdi girersem yerim diye korkuyorum çok değil pandemi öncesine kadar kendi yağımızda kavruluyorduk bir şekilde idare ediyorduk ama pandemiden beri hiçbir şey yapmamamıza rağmen para yetmiyor ne tatilimiz var ne dışarıda yeme içmemiz hiçbir şeyimiz yok ama yok ucu ucuna anca denk geliyor ot gibi hayata maaş anca yeter oldu. Ekstra bir durum olsa çok çok zorlarınız kenarda 3 5 bir şey olmasa. Yeri gelmişken kızlar çok teşekkür ederim size borsaya bakışımı değiştirdiniz eşim hep oynamak isterdi ben müsade etmezdim 3 kuruş paramızdan da olmayalım diye sizden aldığım cesaretle adama izin verdim ben hala çok kazanamasam da adam iyi kazandı resmen ek gelir gibi oldu bize kredi bitince artık zengin hayatı yaşarım borsa sayesinde
Açıkçası ben ota b.ka muhalefet insanı değilim, memleketimi de seviyorum gideceğim buralardan falan demem. Fakat yanlışa da yanlış demek lazım. Öncelikle yaşadığımız ekonomik zorluklar sadece ülke politikasıyla ilgili değil, tüm dünyada özellikle gelişmekte olan ülkelerde benzer sıkıntılar yaşanıyor şu an. Fakat dış dünyadan gelen bu problemlerden az veya çok etkilenmemiz ülkemizin izlediği politikayla çok ilgili, şimdiye kadar da pek iyi yönetilmediği kesin, olan bize oluyor bu durumda. Kendi önlemimizi kendimiz alacağız artık.Benim daha söyleyeceklerim var da sizi özlemek istemiyorum
Ahahaha inşallah şahsen çok bozulurum valla :)) ama şunu söyleyeyim burada nice 7-8 senelik üyeler fake çıktı o yüzden hep bir inanmama payı bırakırım kendimeböyle diyip kendim hayatı yalan bi tip çıkıyomuşum düşünsenize
Ben fake degilim çok gerçegim çok
Borcu ben de sevmem nomu, senin aksine ben kredi kartını yoğun kullanırım öğrencilik yıllarımdan beri nakit taşımam ama taksit yapmam hiç, 2018 kur krizinden sonra gidişat iyi değil diye taksit işine son verdimBen donuma kadar gerçeğim başkasını bilmem
Borç konusuna gelirsek.
Allah'a şükür kendi adıma kimseye borcum yok ama hiç bir malım da yok. Ev araba tırt..
O borcu mal için yaptıysanız üzülmeyin kızlar. Sonunda sizin olan bir şeyin ödemesi..
Borçsuz bir şeye sahip olmak çok zor zaten.
Ben gönlüme göre ev araba için borçlanmaya raziyim şahsen.
Borcu zerre sevmem.
Kredi kartı bile kullanmam:)
Uzun vadeli olunca stres de olmuyorsun.Sasa'yı sattıgıma pişman oldum.
Uzun vadeli olmak istiyorum ben artık.
Kısa vadeli hem takibi zor hem de benim işim değil ya.
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar doktora gittim benim her defasinda bir ilginclik yasamam tesadufmu
Burnumun bir tarafi neredeyse tamamen kapali butun sorunu bu yapar dedi, ameliyat sartmis
Coinciklerim fena degil gayet iyi
Canim galatasaray cimbom galatasaray diyorum
Yeni çalışmamız aksilik olmaz ise bir saat içinde gelecek.Takipteyim...Merhaba kizlar doktora gittim benim her defasinda bir ilginclik yasamam tesadufmu
Burnumun bir tarafi neredeyse tamamen kapali butun sorunu bu yapar dedi, ameliyat sartmis
Yeni çalışmamız aksilik olmaz ise bir saat içinde gelecek.Takipteyim...
Çay çekirdek,püskevüt keyfi yapıyorumBu aksam kimseler yok kizlar nerdesiniz
Geçmiş olsun canım..Merhaba kizlar doktora gittim benim her defasinda bir ilginclik yasamam tesadufmu
Benim migrenim başladı baş ağrısıyla cebellesiyorumBu aksam kimseler yok kizlar nerdesiniz
Bende çekirdek kahve keyfindeyim duş aldım eşim nöbetçi oğlumla birazdan uyurum.Mesai 8-5 oldu alışamadım dahaÇay çekirdek,püskevüt keyfi yapıyorum
Offf sorma yaa çok dertleyim o konudaBende çekirdek kahve keyfindeyim duş aldım eşim nöbetçi oğlumla birazdan uyurum.Mesai 8-5 oldu alışamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?