Ahh hayallerimiz.. :)
Inşallah..

Benim daha söyleyeceklerim var da sizi özlemek istemiyorum
Açıkçası ben ota b.ka muhalefet insanı değilim, memleketimi de seviyorum gideceğim buralardan falan demem. Fakat yanlışa da yanlış demek lazım. Öncelikle yaşadığımız ekonomik zorluklar sadece ülke politikasıyla ilgili değil, tüm dünyada özellikle gelişmekte olan ülkelerde benzer sıkıntılar yaşanıyor şu an. Fakat dış dünyadan gelen bu problemlerden az veya çok etkilenmemiz ülkemizin izlediği politikayla çok ilgili, şimdiye kadar da pek iyi yönetilmediği kesin, olan bize oluyor bu durumda. Kendi önlemimizi kendimiz alacağız artık.

Ben fake degilim çok gerçegim çok

Ben donuma kadar gerçeğim başkasını bilmem

Borç konusuna gelirsek.
Allah'a şükür kendi adıma kimseye borcum yok ama hiç bir malım da yok. Ev araba tırt..

O borcu mal için yaptıysanız üzülmeyin kızlar. Sonunda sizin olan bir şeyin ödemesi..
Borçsuz bir şeye sahip olmak çok zor zaten.
Ben gönlüme göre ev araba için borçlanmaya raziyim şahsen.

Borcu zerre sevmem.
Kredi kartı bile kullanmam:)

Borcu ben de sevmem nomu, senin aksine ben kredi kartını yoğun kullanırım öğrencilik yıllarımdan beri nakit taşımam ama taksit yapmam hiç, 2018 kur krizinden sonra gidişat iyi değil diye taksit işine son verdim ama çoluk çocuk olsa onların ihtiyaçları okulları vs illa ki yapılması gerekir tabi.

İyi bir amaç için yapılıyorsa ev, araba, yatırım gibi borç ok ama daha çok tüketim için borçlanmak nööö

Bot yazılımdır.. borsaların sizi istediği gibi yönlendirdiği yazılımlar.Biz bu güne kadar verdiğimiz 250 üzeri hedefi Tamamen bot hareketlerini tespit ederek verdik ve %95 üzeri başarı yakaladık şükürler olsun... Aklınızdaki sorulardan birisi ben BOT ile alım satım yapmıyorum. Yani piyasada bulunan Bot yazılımları gibi algılamayın düşünce gir yükselince çık değil. Ben kendi yaptığım yazılım ile borsada Gerçek kullanıcılara ait olmayan hareketleri tespit ederek bunları sinyal olarak algılıyorum. Bu hareketler ne kadar sık duruma gelirse de sinyal gücüne göre takipçilerimiz ile paylaşıyoruz. Bot dediğimiz sistem aslında olmayan kişiler tarafından Borsaların yazılım aracılığı ile alım satım yaptığı sistemdir. Bunun çeşitleri mevcut. Kısa al sat botu ve uzun vade botları. Kısa al sat botları zaten anlık trade için işe yarar. Beğenilmeyen eğitimde buna değindik. Ki faydalanan arkadaşlar oldu mesajları geliyor. Uzun vade botları da belirli bir noktada emir giriş çıkışları ile tespit ediliyor. Manuel takibi zor olduğu için bunu yazılım olarak kullanıyorum. Botlar cekildigini nasıl anlıyoruz? Botlar az da olsa sinyal verir. Giriş çıkışlardan uyarı alırız. Bazen bakarsınız 1 saat bakım için gider önemsizdir. Bazen bu gibi durumlarda gider önem arz eder %90 oranında düşüş yaşarız bot cekilmesi sonrası. Çünkü borsa o esnada herhangi bir bot sistemine ihtiyaç duymaz zaten düşüş ile beraber zararlar başladığı için kimin eli kimin cebinde pozisyonu. Botlar tekrar sinyal vermeye başladığı zaman biz bu sefer piyasaya güven duymaya başlarız. Botlar olduğunda düşüş olmaz mı? Olur kesinlikle ama sık rastladığım bir durum değildir bu. Ancak sanıyorum son 7 salmada botların çekildiğini yazıp düşüşü keyifle izledik. Stop olan ya da botların çekilmesi ile nakite geçenler izledi..

Açiklaması yapılmış

Merhaba kizlar doktora gittim benim her defasinda bir ilginclik yasamam tesadufmu
Burnumun bir tarafi neredeyse tamamen kapali butun sorunu bu yapar dedi, ameliyat sartmis
Coinciklerim fena degil gayet iyi
Canim galatasaray cimbom galatasaray diyorum

Yeni çalışmamız aksilik olmaz ise bir saat içinde gelecek.Takipteyim...

Geçmiş olsun canım..

Bende çekirdek kahve keyfindeyim duş aldım eşim nöbetçi oğlumla birazdan uyurum.Mesai 8-5 oldu alışamadım daha
Offf sorma yaa çok dertleyim o konuda gün bitmiyor diycemde aksi gibi işlerimde o kadar yoğunki resmen gün sonunda perte çıkıyorum.Ay bide burası gece coşuyo,uykusuz kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…