Erken yatma fırsatım olmuyor hiç benim 10da yatma niyetine giriyorum ama uyumam 12 yı buluyorGeçen gün 10bucukta yattım valla sabah pamuk gibi uyandım

Benim esim cok yardimci evde cocukta yok isimde hafif tek sorun isimin uzak olmasi ondada aracla gidiyorum eskisi gibi degil 12de uyudugumda cok dinc kalkiyorum yetiyor

2021 de tüm evlenmek isteyen bekarlara yakışıklı karakterli az buçuk da paralı eşler diliyorum kızlar.herşey gönlünüzce olsun bu yıl.edit:bu yazıyı bdv ye yazsaydım hemen amannnn sakın evlenmee biz evlendik de ne oldu sanki.bekarlık sultanlıkçılar akın ederdi ha ha ha

Yaaaa sen ne kadar tatlı bir hatunsun akşam akşam nasıl aklına geldide ettin bu duayı.Allahım seninde gönlünden geçeni versib hemde istediğinden daha güzel ve iyi şekilde

Yaaaa sen ne kadar tatlı bir hatunsun akşam akşam nasıl aklına geldide ettin bu duayı.Allahım seninde gönlünden geçeni versib hemde istediğinden daha güzel ve iyi şekilde
yüzde 99.9 kadın anne olmak ister çünkü kuzum 1 tane de olsa.yoksa en çirkin en eğitimsiz kadın bile tonla sevgili bulur kendine o en kolayı.isteyen herkes evlat sahibi olsun en kısa zamanda duam bu.ama adamın ömrünü yiyorlar orası başkaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…