- 20 Ocak 2010
- 49.684
- 194.905
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.921
Kız Allah seni coin icin yazmıslar onu ama egpro icinde diyebilirizAnlatamam hahahaha
Egpro mu?
Valla bende borsa hissesi anladımKız Allah seni coin icin yazmıslar onu ama egpro icinde diyebilirizrusluğunun tutmasi bazen komsumlada bazen çok güluyoruz ona
eşime söylemiştim kızların çoğu sinpaş almış diye.neyini almışlar acaba demişti.ama biz de 2 hisseden dibi gördük bugün.Valla sinpasa biraz ben sebep oldum, üzgünüm
eşime söylemiştim kızların çoğu sinpaş almış diye.neyini almışlar acaba demişti.ama biz de 2 hisseden dibi gördük bugün.
x ağzını açsa borsa kıpkırmızıya dönüyor.ne var sanki borsa kapanınca konuşsaTühh kötü olmus ya.
Valla ben varimi yogumu gömdüm
Hatta elimi verdim kolunu kaptirdim
x ağzını açsa borsa kıpkırmızıya dönüyor.ne var sanki borsa kapanınca konuşsa
Erken yatma fırsatım olmuyor hiç benim 10da yatma niyetine giriyorum ama uyumam 12 yı buluyorGeçen gün 10bucukta yattım valla sabah pamuk gibi uyandım
entep de iyi mi?Iyi geceler
Iyiyim gibi
Yaaaa sen ne kadar tatlı bir hatunsun2021 de tüm evlenmek isteyen bekarlara yakışıklı karakterli az buçuk da paralı eşler diliyorum kızlar.herşey gönlünüzce olsun bu yıl.edit:bu yazıyı bdv ye yazsaydım hemen amannnn sakın evlenmee biz evlendik de ne olsu sanki.bekarlık sultanlıkçılar akın ederdi ha ha ha
yüzde 99.9 kadın anne olmak ister çünkü kuzum 1 tane de olsa.yoksa en çirkin en eğitimsiz kadın bile tonla sevgili bulur kendine o en kolayı.isteyen herkes evlat sahibi olsun en kısa zamanda duam bu.ama adamın ömrünü yiyorlar orası başkaaYaaaa sen ne kadar tatlı bir hatunsunakşam akşam nasıl aklına geldide ettin bu duayı.Allahım seninde gönlünden geçeni versib hemde istediğinden daha güzel ve iyi şekilde
Aaaa iyi ol yahu gibi nedirIyi geceler
Iyiyim gibi
Biliyor ki zaten , daha önce konuşmuştuk . Sık sık antebe gider imam ustadan yemek yerleşmişHadi bea işte bu kadın da antepli mor ama isveç de yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?