- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.941
antepli sevgili buldu ama senin yokluğunda.senden de iyi haberler bekliyoruzBiliyor ki zaten , daha önce konuşmuştuk . Sık sık antebe gider imam ustadan yemek yerleşmiş
Hadi yaaa . Gide gele ordan sevgili yaptı demekantepli sevgili buldu ama senin yokluğunda.senden de iyi haberler bekliyoruz
Bu aralar aşk yaşamaya bile korkar olduk , ya corona bulaştırırsa diye
Hadi yaaa . Gide gele ordan sevgili yaptı demek. Benimki nadasa yattı şimdilik , anca son baharda hatta kasım ayında daha romantik olur
2021 de tüm evlenmek isteyen bekarlara yakışıklı karakterli az buçuk da paralı eşler diliyorum kızlar.herşey gönlünüzce olsun bu yıl.edit:bu yazıyı bdv ye yazsaydım hemen amannnn sakın evlenmee biz evlendik de ne oldu sanki.bekarlık sultanlıkçılar akın ederdi ha ha ha
yüzde 99.9 kadın anne olmak ister çünkü kuzum 1 tane de olsa.yoksa en çirkin en eğitimsiz kadın bile tonla sevgili bulur kendine o en kolayı.isteyen herkes evlat sahibi olsun en kısa zamanda duam bu.ama adamın ömrünü yiyorlar orası başkaa
Baştan sevgilim Antepli deseydin yaEvet konusmustuk daha once :))
Önerileri almistim hatta senden
Bayadir gitmedim, pandemi her seye engel malesef.
Istanbuldayiz ikimizde
Baştan sevgilim Antepli deseydin yao benden daha iyi bilir antebi . Ben nede olsa çakma Antepliyim
Volvo yeni elektrikli araba çıkardı bu aralar. zengin olursam alacağım ondan , seninle Anadolu turu yaparız fakir fakirhadibea bana isveçten oyuncak volvo araba getirecek söz verdi.eşim getirmişti ama benim kız küçükken kırdı.fakirliğime bakınn volvonun anca oyuncağını alabiliyorum ha ha ha.ama arabamda volvo termos var ona da şükür
Şimdi anladım . Bende uzun zamandır berabersiniz ve beraber gidip geliyorsunuz diye anlamıştımHahahah tek sorun 1 haftadir tanisiyor olmamiz
Antebe gittigim donemler pandemi öncesi
sen arabayı ayarla yeter.görünüş zaten zengin ben de üst baş o biçim ama arabam ofsayt yahuu.vale bile burun kıvırıyor görünceVolvo yeni elektrikli araba çıkardı bu aralar. zengin olursam alacağım ondan , seninle Anadolu turu yaparız fakir fakir
Ağzından opmeli miBu aralar aşk yaşamaya bile korkar olduk , ya corona bulaştırırsa diye
Aa parasıyla değilmi, belki sen klasik araba seviyorsundur . Bu insanlarada Nasrettin hocanın dediği gibi ye kürküm ye demek yatıyor ....sen arabayı ayarla yeter.görünüş zaten zengin ben de üst baş o biçim ama arabam ofsayt yahuu.vale bile burun kıvırıyor görünce
Yok yahu öpmeye gerek yok ki , bir hapsu desin sen çok yaşa demeye kalmadan şifayı kapıyorsunAğzından opmeli mi
klasik olsa keşke.dümdükkk fakir arabası hyundai i20 troy.vallahi bak lüks restoranta avm ye lüks mağaza önüne yakışmıyor ayol.ama benim ya olsun.için de çekirdek bile çitlerim kime ne?Aa parasıyla değilmi, belki sen klasik araba seviyorsundur . Bu insanlarada Nasrettin hocanın dediği gibi ye kürküm ye demek yatıyor ....
Dün arkadaş biriyle randevuya çıkacağım dedi başladı geyikler . Yok maskeli mi görüşeceksiniz ? Yok maskeyle mi öpüseceksiniz ? Yok buluşmadan corona testi yapacakmısınız diye , kız anlattığına pişman olduAğzından opmeli mi
Ayağını yerden kessin yeter , otobüslerde sıkısık sıkısık gitmekten çok çok iyiklasik olsa keşke.dümdükkk fakir arabası hyundai i20 troy.vallahi bak lüks restoranta avm ye lüks mağaza önüne yakışmıyor ayol.ama benim ya olsun.için de çekirdek bile çitlerim kime ne?
Ağzından opmeli mi
bibi artık yatırımcı.coinler ondan soruluyor.Senle benim kafalar niye hep bu islere calisiyor acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?