Hadi yaaa . Gide gele ordan sevgili yaptı demek . Benimki nadasa yattı şimdilik , anca son baharda hatta kasım ayında daha romantik olur

Evet konusmustuk daha once :))
Önerileri almistim hatta senden

Bayadir gitmedim, pandemi her seye engel malesef.

Istanbuldayiz ikimizde

Ayyy aminnn

Canim nasil bebe cekiyor bilemezsiniz
Tabi ki öncelikle hic olmayanlara...

Volvo yeni elektrikli araba çıkardı bu aralar. zengin olursam alacağım ondan , seninle Anadolu turu yaparız fakir fakir

Volvo yeni elektrikli araba çıkardı bu aralar. zengin olursam alacağım ondan , seninle Anadolu turu yaparız fakir fakir
sen arabayı ayarla yeter.görünüş zaten zengin ben de üst baş o biçim ama arabam ofsayt yahuu.vale bile burun kıvırıyor görünce

Aa parasıyla değilmi, belki sen klasik araba seviyorsundur . Bu insanlarada Nasrettin hocanın dediği gibi ye kürküm ye demek yatıyor ....
klasik olsa keşke.dümdükkk fakir arabası hyundai i20 troy.vallahi bak lüks restoranta avm ye lüks mağaza önüne yakışmıyor ayol.ama benim ya olsun.için de çekirdek bile çitlerim kime ne?

klasik olsa keşke.dümdükkk fakir arabası hyundai i20 troy.vallahi bak lüks restoranta avm ye lüks mağaza önüne yakışmıyor ayol.ama benim ya olsun.için de çekirdek bile çitlerim kime ne?
Ayağını yerden kessin yeter , otobüslerde sıkısık sıkısık gitmekten çok çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…