- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.961
Hormonlardandır o hormonlardanSenle benim kafalar niye hep bu islere calisiyor acabaaa
Yoo ben koronaydım kocamin agzindan optum heo 1 hafta sonra biraz belirti gosterdi ancaYok yahu öpmeye gerek yok ki , bir hapsu desin sen çok yaşa demeye kalmadan şifayı kapıyorsun
Benimki doğuştan daha tedavisini bulamadilarSenle benim kafalar niye hep bu islere calisiyor acabaaa
Adam dünden virüse razıymışYoo ben koronaydım kocamin agzindan optum heo 1 hafta sonra biraz belirti gosterdi anca
Açıkcası ne kadar önlem alabiliriz bilmiyorum inşallah gelecek nesillere tüketen değil üreten bir ülke bırakabiliriz. Sorunun temelinde de bu yatıyor bence üreten değil tüketen bir toplum olmamız sorsak ne ülkesiyiz belli değil tarım mı sanayi mi hiçbiri değilAçıkçası ben ota b.ka muhalefet insanı değilim, memleketimi de seviyorum gideceğim buralardan falan demem. Fakat yanlışa da yanlış demek lazım. Öncelikle yaşadığımız ekonomik zorluklar sadece ülke politikasıyla ilgili değil, tüm dünyada özellikle gelişmekte olan ülkelerde benzer sıkıntılar yaşanıyor şu an. Fakat dış dünyadan gelen bu problemlerden az veya çok etkilenmemiz ülkemizin izlediği politikayla çok ilgili, şimdiye kadar da pek iyi yönetilmediği kesin, olan bize oluyor bu durumda. Kendi önlemimizi kendimiz alacağız artık.
Ben almak için dua ediyordum düşsün diye ben alayımda iyice düşsünSimpaş içimizden geçti ya la ))
1.5 gram altın aldım bugün ama düşmedi bak.yaşasınn kötü döngümü kırdım sonundaBen almak için dua ediyordum düşsün diye ben alayımda iyice düşsün
Hormonlardandır o hormonlardan. Bak bana resmen içim geçmiş
Benimki doğuştan daha tedavisini bulamadilar
Sizin libodu tavandaSenle benim kafalar niye hep bu islere calisiyor acabaaa
Az aldın diyedir ceycey biraz daha çok alsaydın bak gör nasıl düşüyor1.5 gram altın aldım bugün ama düşmedi bak.yaşasınn kötü döngümü kırdım sonunda
Kızlar telefondan yazım yanlışını nasıl düzeltebiliyoruz önceden vardı kalktı mı bazen telefon otomatik yazıyor fark edemiyorum
*libido yazacağıma libodu yazmışım
param bitti mayısa kadar alamayacağımmAz aldın diyedir ceycey biraz daha çok alsaydın bak gör nasıl düşüyor
haha olur olmasına da bazen olur olmadık yazım hataları oluyor düzeltemiyorum önceden düzeliyordu şimdi bulamıyorum neyse siz anlıyorsanız libodu da olurLibodu da olur ya neden olmasin
param bitti mayısa kadar alamayacağımm
nisanda çok borcum var.alamam altın maltınNisanin parasini da mi yedin kiz
Demek ki yükselecek altın yükselmeden almak lazım. Üç kuruş param vardı eşime ben çıkamıyorum altın alır mısın dedim almamış üstüne para koyup gümüş almış benim yıllık hedefimi bozdu bari gümüşü de takip edeyimparam bitti mayısa kadar alamayacağımm
H
haha olur olmasına da bazen olur olmadık yazım hataları oluyor düzeltemiyorum önceden düzeliyordu şimdi bulamıyorum neyse siz anlıyorsanız libodu da olur
Tutamadın dimi kendini yine alışveriş yaptınnisanda çok borcum var.alamam altın maltın
Hahahah bu daha kötüBen gecen mudurume mesaj atmistim
Bi urunun raf ömrü güncellenmisti, etiketleri guncelleyin diye mail gelmis.
Skt degisimi yapildi yazdim
Alt degisimi yapildi olarak gitmis
Ne alt degistirmesi, cocuk mu bakiyorsun yanlis attin herhalde diye döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?