Bi entepli bulalim diycem de 10 tane kardesi olur. Ya gorumce ya elti... zor.

Benim bi arkadasimin esi antepli. Kizin 3 tane kayinvalidesi var
Kayinpederin 3 esi varmis, hepsi birlikte yasiyorlar.

bak bu sene uğurlu geldi mor da sen de heyecanlı zamanlardasınız.inşallah gönlüne göre olur herşey.ha sana yamuk yaparsa da haber ver yeter.arabamın bagajındaki haydarı kaptığım gibi gelirim

Ahtapot Anne hocam buraya da göz atabilirsin arada.hem yatırım hem geyik güzel zaman geçiyor.kavga gürültü sıfır muhteşem bir topik

Aslinda sen banliyken ben guzel kiyametler koparttim.
Ama sen bosver.

Burdan biriyle degil, kendi kendime gelgitler yasadim, kizlari dumur ettim falan

Bunu aldim insallah guzeldir. Altta reklam cikti hosuma gitti.

Fiyatı çok uygun, güle güle giy

çok tatlış .güle güle kullan

bir üyeyle mi takıştın?onu bari söyle ayrıntı vermene gerek yok

Hahhaha ceycey ekşın arıyor

Kuzum yok ya, ben kendi kendime bir takim krizler yasadim. Su meshur entepli benim dengemi bozdu. Yemedim icmedim uyumadim isvicreye gittim gezemedim aklim adamda kaldi geri geldim

Kizlar da bana boslukta oldugum icin cokk abarttigimi söyleyip kizdilar. Ama asla kavga vs yok.

Onlar beni korumaya calisti. Ben onlar ne dediyse tersini yapip kizlari delirttim

Kesinlikle artemiscim, arka planda kafada hep bu var..zaten işi bırak ev kadını ol diye yıllarca başımın etini yedi..ki ben o kadar zorluklarla okudum ki, insan heykelimi diker be Çalışkan bir karım var diye
Işte kıymetini bilmiyor ki hihh
Bak bana daha 1 adim ilerleyedim adam çalışıyor ben batırıyorum hıc sesi çıkmıyor garibimin ya hala destek olayım diyor
Var ya şu işlerden kazanmayı en çok bak hayatım başardım diyebilmek için istiyorum

hah şimdi oldu.olur öyle gelgitler hayatta.ben bekarken müdüre kızar anneme kızar basar giderdim tatile.karar vermeye çalışmak karar vermekten daha zordur.kafanda netleşince rahatlayacaksın zaten

Anamm adamı nasıl korkuttuysan bizede öğret

Yaaa o çok güzel bir duygu işte

Benim de o kadar çok engelim oldu ki..okulu okutmayacaklardı mesele(ortaokul/lise bile)..liseyi köyden bi kız daha okuduğu için okuyabildim, üniversiteyi eniştem düğüne götürüyorum diye kaçırdı okuttu beni..yani diyorum ki hiçbi şansım yoksa şu hayatta bunlar vardı hakkaten..

Eşim tam bir felaket gerçekten..aslında onun korkusu her ortalama türk erkeği gibi kadının onu geride bırakması..en son burda ehliyet alırken bile başka yerlere gidiyorum diye bahane uydurup gidip aldım, yoksa öyle geriyordu ki beni, o negatiflikle hiçbişey yapamıyordum..

Bütün kadınlar çok başarılı olsun, bütün engeller geride kalsın lütfen lütfen lütfen

Eşini de tebrik ediyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…