- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.281
gölbaşında vilayetler evi var ya.oteli de var .havalar düzelince kahvaltıya gideceğim.biraz sosyeteye karışayımm.eşimin oda arkadaşı var bekar mühendis ama herif ruh gibi yaaa.yaşam enerjini sömürür valla.sana eğlenceli coin hisseden anlayan mümkünse anne babası olmayan kızkardeşi olmayan bir eş bakalım derim
bak bu sene uğurlu geldi mor da sen de heyecanlı zamanlardasınız.inşallah gönlüne göre olur herşey.ha sana yamuk yaparsa da haber ver yeter.arabamın bagajındaki haydarı kaptığım gibi gelirimAaa tamam biliyorum orayı, kaç kişilik düğüne demişler o fiyatı yuh?ben gitmeyeli baya oldu kimbilir ne kadar olmuştur ordada fiyatlar.şimdi görüştüğüm biri var ceyceyim sağol beni düşündüğün içinama bu ana baba kardeş olayındanda bizim bdv deki konunun devamı çıkacak gibi sanki
Ahtapot Anne hocam buraya da göz atabilirsin arada.hem yatırım hem geyik güzel zaman geçiyor.kavga gürültü sıfır muhteşem bir topik
AminnnHayırlı olsun...
Borsa ve bitcoin dünyasına asıl şimdi hoşgeldin...
Sağ salim gelin ülkemize de inşallah canım
merak ettim gece geceAslinda sen banliyken ben guzel kiyametler koparttim.
Ama sen bosver.
Burdan biriyle degil, kendi kendime gelgitler yasadim, kizlari dumur ettim falan
Yaaa bırakıyorum da iki haftalığına:/ deli gönül dönme geri diyor daKocayi orda birakiyorsun galiba.
/ hareket...
bir üyeyle mi takıştın?onu bari söyle ayrıntı vermene gerek yokBosver ceyceyim hepsi gecti gitti.
Fiyatı çok uygun, güle güle giyPijama Üst - LC WAIKIKI - 249,99 TL
Kirmizi V Yaka İp Askılı Puantiye Desenli Viskon Kadın Pijama Üst size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S17587Z8-LTQwww.lcwaikiki.com
Bunu aldim insallah guzeldir. Altta reklam cikti hosuma gitti.
çok tatlış .güle güle kullanPijama Üst - LC WAIKIKI - 249,99 TL
Kirmizi V Yaka İp Askılı Puantiye Desenli Viskon Kadın Pijama Üst size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S17587Z8-LTQwww.lcwaikiki.com
Bunu aldim insallah guzeldir. Altta reklam cikti hosuma gitti.
bir üyeyle mi takıştın?onu bari söyle ayrıntı vermene gerek yok
Işte kıymetini bilmiyor ki hihhKesinlikle artemiscim, arka planda kafada hep bu var..zaten işi bırak ev kadını ol diye yıllarca başımın etini yedi..ki ben o kadar zorluklarla okudum ki, insan heykelimi diker beÇalışkan bir karım var diye
hah şimdi oldu.olur öyle gelgitler hayatta.ben bekarken müdüre kızar anneme kızar basar giderdim tatile.karar vermeye çalışmak karar vermekten daha zordur.kafanda netleşince rahatlayacaksın zatenHahhaha ceycey ekşın arıyor
Kuzum yok ya, ben kendi kendime bir takim krizler yasadim. Su meshur entepli benim dengemi bozdu. Yemedim icmedim uyumadim isvicreye gittim gezemedim aklim adamda kaldi geri geldim
Kizlar da bana boslukta oldugum icin cokk abarttigimi söyleyip kizdilar. Ama asla kavga vs yok.
Onlar beni korumaya calisti. Ben onlar ne dediyse tersini yapip kizlari delirttim
altın candırr sarı sarıKesinlikle altın
Anamm adamı nasıl korkuttuysan bizede öğretIşte kıymetini bilmiyor ki hihh
Bak bana daha 1 adim ilerleyedim adam çalışıyor ben batırıyorum hıc sesi çıkmıyor garibimin ya hala destek olayım diyor
Var ya şu işlerden kazanmayı en çok bak hayatım başardım diyebilmek için istiyorum
Zaten bu topikte altını olmayan yokaltın candırr sarı sarı
Yaaa o çok güzel bir duygu işteIşte kıymetini bilmiyor ki hihh
Bak bana daha 1 adim ilerleyedim adam çalışıyor ben batırıyorum hıc sesi çıkmıyor garibimin ya hala destek olayım diyor
Var ya şu işlerden kazanmayı en çok bak hayatım başardım diyebilmek için istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?