Ceycey senle acil buluşalım bizim beraber şirket kurmamız lazım
e ticarete gireceğim nisan sonu.zengün olursam sizi tanımam bilesiniz.oyuncak lego takı vs satacağım netten.evden çıkmadan 1500 kazansam yeter ayda.çanta ayakkabı almam lazımm daha fazla

Valla ya hayır kadın doğru yolda zaten bazı erkekler sırf kadınlar başarılı olamasın diye uğraşıyor
Kesinlikle artemiscim, arka planda kafada hep bu var..zaten işi bırak ev kadını ol diye yıllarca başımın etini yedi..ki ben o kadar zorluklarla okudum ki, insan heykelimi diker be Çalışkan bir karım var diye

e ticarete gireceğim nisan sonu.zengün olursam sizi tanımam bilesiniz.oyuncak lego takı vs satacağım netten.evden çıkmadan 1500 kazansam yeter ayda.çanta ayakkabı almam lazımm daha fazla
Ben senin yerinde olsam beni mutlaka tanırdım , pazarlamam çok iyidir, uçururum senin siteyi

Ben senin yerinde olsam beni mutlaka tanırdım , pazarlamam çok iyidir, uçururum senin siteyi
komşum kardeşinin düğünü için yer tutmuş vilayetler evinde kır düğünü için 110 bn tl ye.ne kadar fakirsiniz görün de anlayınn.bu da indirimli fiyatmış

Neyyy ayda 1500 mü ,ohooo ben sitenin blackfriday tanıtımında tarkanı oynatırız diyorum sen ayda 1500 diyorsun.ben 1500 bitcoin diyorum haftada, gel bak bu fırsatı tepmee

Yani coini nasıl seçmiştin, güzel fiyattan yakalamışsın.Analizmi ettin yoksa analiz eden biri vardı ondanmı duydun? fırsatmış ya o açıda yakaladın demiştim
Kuzum benim vaktim yok ki analiz yapacak:/

takip ettiğim ağabeylerin analizleri doğrultusunda alım yapmıştım

komşum kardeşinin düğünü için yer tutmuş vilayetler evinde kır düğünü için 110 bn tl ye.ne kadar fakirsiniz görün de anlayınn.bu da indirimli fiyatmış
Orası neresiymiş, saraymı anam bu ne yaaa.artık hiç evlenemicem galibaa bi r
El atın kızlar bana düğün parası lazım, alacak adam çıkarsa kaçmasın, hisse coin moin ne varsa söyleyin oyyyy

Orası neresiymiş, saraymı anam bu ne yaaa.artık hiç evlenemicem galibaa bi r
El atın kızlar bana düğün parası lazım, alacak adam çıkarsa kaçmasın, hisse coin moin ne varsa söyleyin oyyyy
gölbaşında vilayetler evi var ya.oteli de var .havalar düzelince kahvaltıya gideceğim.biraz sosyeteye karışayımm.eşimin oda arkadaşı var bekar mühendis ama herif ruh gibi yaaa.yaşam enerjini sömürür valla.sana eğlenceli coin hisseden anlayan mümkünse anne babası olmayan kızkardeşi olmayan bir eş bakalım derim

Aaa tamam biliyorum orayı, kaç kişilik düğüne demişler o fiyatı yuh?ben gitmeyeli baya oldu kimbilir ne kadar olmuştur ordada fiyatlar.şimdi görüştüğüm biri var ceyceyim sağol beni düşündüğün için ama bu ana baba kardeş olayındanda bizim bdv deki konunun devamı çıkacak gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…