- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.261
Napim altınla dolarla olmadı,borsayla olmadı,coinde olmadı bende girişimciHicbir girişim fırsatını kaçırmayan yuppim
e ticarete gireceğim nisan sonu.zengün olursam sizi tanımam bilesiniz.oyuncak lego takı vs satacağım netten.evden çıkmadan 1500 kazansam yeter ayda.çanta ayakkabı almam lazımm daha fazlaCeycey senle acil buluşalım bizim beraber şirket kurmamız lazım
Wallahi billahi nasıl bir imtihansa herif:/Ah senin şu eşin o olmasa sen çoktan zengindin
adam kim yahu?entepli mi?
Uykusuzluktan infilak etceksin yakındauyu artıkkk
Dur yahu etme eyleme küçük adamdan bahsediyordur
Burdan bir bdv konusu çıkar gibiakrabaya verdiğimiz borcu alamıyoruz ne emin evi allasen
Kesinlikle artemiscim, arka planda kafada hep bu var..zaten işi bırak ev kadını ol diye yıllarca başımın etini yedi..ki ben o kadar zorluklarla okudum ki, insan heykelimi diker beValla ya hayır kadın doğru yolda zaten bazı erkekler sırf kadınlar başarılı olamasın diye uğraşıyor
doktorun reçete ettiği vitaminimi aldım eczaneden bugün.kullanmazsam düzenli saçlarım dökülüyor.ama o da lüksmüş minimal yaşama aykırıymış öle dediler bdv deBurdan bir bdv konusu çıkar gibi
Ben senin yerinde olsam beni mutlaka tanırdım , pazarlamam çok iyidir, uçururum senin siteyie ticarete gireceğim nisan sonu.zengün olursam sizi tanımam bilesiniz.oyuncak lego takı vs satacağım netten.evden çıkmadan 1500 kazansam yeter ayda.çanta ayakkabı almam lazımm daha fazla
komşum kardeşinin düğünü için yer tutmuş vilayetler evinde kır düğünü için 110 bn tl ye.ne kadar fakirsiniz görün de anlayınn.bu da indirimli fiyatmışBen senin yerinde olsam beni mutlaka tanırdım , pazarlamam çok iyidir, uçururum senin siteyi
Neyyy ayda 1500 mü ,ohooo ben sitenin blackfriday tanıtımında tarkanı oynatırız diyorum sen ayda 1500 diyorsun.ben 1500 bitcoin diyorum haftada, gel bak bu fırsatı tepmeee ticarete gireceğim nisan sonu.zengün olursam sizi tanımam bilesiniz.oyuncak lego takı vs satacağım netten.evden çıkmadan 1500 kazansam yeter ayda.çanta ayakkabı almam lazımm daha fazla
Kuzum benim vaktim yok ki analiz yapacak:/Yani coini nasıl seçmiştin, güzel fiyattan yakalamışsın.Analizmi ettin yoksa analiz eden biri vardı ondanmı duydun?fırsatmış ya o açıda yakaladın demiştim
benim hayallerim bile küçükmüş anladımNeyyy ayda 1500 mü ,ohooo ben sitenin blackfriday tanıtımında tarkanı oynatırız diyorum sen ayda 1500 diyorsun.ben 1500 bitcoin diyorum haftada, gel bak bu fırsatı tepmee
Orası neresiymiş, saraymı anam bu ne yaaa.artık hiç evlenemicem galibaakomşum kardeşinin düğünü için yer tutmuş vilayetler evinde kır düğünü için 110 bn tl ye.ne kadar fakirsiniz görün de anlayınn.bu da indirimli fiyatmış
Hayırlı olsun...Yeaaay
bu arada işi bıraktım ben..son gündü
Haftaya bugün kızlarımla Türkiye’deyim inşallah
Yeaaay
bu arada işi bıraktım ben..son gündü
Haftaya bugün kızlarımla Türkiye’deyim inşallah
gölbaşında vilayetler evi var ya.oteli de var .havalar düzelince kahvaltıya gideceğim.biraz sosyeteye karışayımm.eşimin oda arkadaşı var bekar mühendis ama herif ruh gibi yaaa.yaşam enerjini sömürür valla.sana eğlenceli coin hisseden anlayan mümkünse anne babası olmayan kızkardeşi olmayan bir eş bakalım derimOrası neresiymiş, saraymı anam bu ne yaaa.artık hiç evlenemicem galibaabi r
El atın kızlar bana düğün parası lazım, alacak adam çıkarsa kaçmasın, hisse coin moin ne varsa söyleyin oyyyy
O nasıl bir fiyat marstaki kolonide yapılacak ilk düğün mü..Ama sagolsunlar indirim yapmislarkomşum kardeşinin düğünü için yer tutmuş vilayetler evinde kır düğünü için 110 bn tl ye.ne kadar fakirsiniz görün de anlayınn.bu da indirimli fiyatmış
protokol düğünleri yapılıyor çoğunlukla orda.bir kaçına denk gelmiştim yemeğe gittiğimde.ama cidden pahalı.ben vermem verene karışmam o paralarıO nasıl bir fiyat marstaki kolonide yapılacak ilk düğün mü..Ama sagolsunlar indirim yapmislar
Aaa tamam biliyorum orayı, kaç kişilik düğüne demişler o fiyatı yuh?ben gitmeyeli baya oldu kimbilir ne kadar olmuştur ordada fiyatlar.şimdi görüştüğüm biri var ceyceyim sağol beni düşündüğün içingölbaşında vilayetler evi var ya.oteli de var .havalar düzelince kahvaltıya gideceğim.biraz sosyeteye karışayımm.eşimin o da arkadaşı var bekar mühendis ama herif ruh gibi yaaa.yaşam enerjini sömürür valla.sana eğlenceli coin hisseden anlayan mümkünse anne babası olmayan kızkardeşi olmayan bir eş bakalım derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?